pablocito Napisano 17 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2020 Brązowe monki. Średni brąz. Dokładnie te. Bo pytanie było o prywatny numer 1. https://patine.pl/yanko-style-306-goodyear-welted-niger.html 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 17 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2020 @Marcous - moje dwa numery 1 to jak wyżej zamszowe chukka, ja mam koniakowe, ale raczej polecałbym ciemniejsze i wingtipy Alfred Sargent Hunt w kolorze chestnut (lub podobne modele od Yanko, TLB). Brązowe monki na gumowej podeszwie np. TLB Keaton też polecam (sam mam czarne, więc może jakiś ciemny brąz czy pebble grain dla Ciebie?). Tymi trzema parami butów ograłbym 90% okazji w pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianB. Napisano 17 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2020 Podpinam się pod temat. Jakie zamszowe chukka polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 17 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2020 W zależności od budżetu: - Loake Pimlico - Crockett&Jones Tetbury/Chiltern/Chukka - Meccariello Tribune - Edward Green Shanklin/Banbury 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianB. Napisano 17 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2020 Dzięki za podpowiedzi. Napisz co myślisz o Sanders & Sanders Hi-top jako totalny casual. Miał ktoś z nimi doczynienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loslau Napisano 20 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 W dniu 1.06.2020 o 19:00, DonAlex napisał: Czy ktoś mi powie gdzie mógłbym kupić 10mm guziki do koszuli z masy perłowej takie jak są w koszulach Zack roman, miler itp. ? W dniu 2.06.2020 o 14:15, Zagiel napisał: Podobnie jak kolega wyżej ja też w sprawie guzików. Wie ktoś może gdzie można dokonać zakupu takich oto guzików? Mam na myśli efekt wizualny, tworzywo ma dla mnie mniejsze znaczenie. Allegro, tkaniny.net i zackaromana już przeszukałem. Ktoś coś?? Guziku można było kupić w sklepie: Loom10.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 5 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2020 Szukam jednorzędowej granatowej marynarki z dużymi klapami, nawet przesadnie dużymi. Jeszcze jakiś czas temu SuSu miało takie w ofercie, szukam czegoś podobnego. Budżet: do kilkuset złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 6 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2020 Do kilkuset złotych to jedynie szukanie okazji na yooxie i portalach ogłoszeniowych/aukcyjnych. W cenie SuSu dalej pozostaje yoox i portale aukcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 7 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2020 W dniu 17.06.2020 o 22:40, DamianB. napisał: Dzięki za podpowiedzi. Napisz co myślisz o Sanders & Sanders Hi-top jako totalny casual. Miał ktoś z nimi doczynienia? Sanders hi-top/playboy to bardzo ładne buty. Do casualu będą świetne. Jeżeli chodzi tylko i wyłącznie o casual to dobrze sprawdzają się też Astorflex Greenflex. Bardzo fajne i stosunkowo niedrogie buty, bardzo często je noszę do chinosów i jeansów +sweter/t shirt/koszulka polo. Absolutnie nie nadają się do garnituru czy do zestawów koordynowanych, a nawet do eleganckiej koszuli bez marynarki też bym ich raczej nie założył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
betsy Napisano 7 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2020 @DamianB Sanders Hi Top to bardzo dobry wybór estetycznie i wygodne, dość uniwersalne buty - mam dwie pary, uwielbiam je i użytkuję często. Nie licz jednak, że będą to bardzo trwałe buty. Po dwóch sezonach ubytki gumy na krawędziach są mocno widoczne. Nie tylko z tyłu, ale również z przodu i po bokach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
25kamil25 Napisano 7 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2020 Panowie, poszukuje klasycznych bawełnianych chino w kolorze beżowym. Znalazłem takie: https://vistula.pl/spodnie-move-wash-lantier-2 Oraz takie: https://www.massimodutti.com/pl/mężczyzna/wyprzedaż-obniżki/spodnie-i-jeansy/spodnie-slim-fit-z-elastycznej-bawełny-c1745959p8877523.html?colorId=710&categoryId=1745959 Myślicie, że będą dobre jakościowo? Macie jakiś inne propozycje w ciekawej cenie? Dodam, że celuje w obwód 86-88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 7 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2020 @25kamil25 Charles Tyrwhitt non-iron single pleated chinos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 7 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2020 Miałem okazję mierzyć te Lantiera i sprawiały dobre wrażenie. Zwróciłem, bo nie ten rozmiar, lecz jeśli twój jest dostępny, to w tej cenie jest to świetna opcja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianB. Napisano 8 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2020 @betsyMogłbyś pokazać te ubytki gumy. Myślałem że to będą trwałe buty. Trochę zbiłeś mnie z tropu. Dzięki Panowie za opinie. @Zajac Poziomka @betsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
25kamil25 Napisano 8 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2020 @Zajac Poziomka Dziękuję ale jednak są ciut za drogie. @pi_senny jak wypadał stan tych spodni? Byłem wczoraj w Vistuli i oglądałem ten model https://vistula.pl/spodnie-new-alain-vistula-1. Stan był dosyć niski, ale za to materiał wydaje się być porządny i przewiewny, coś a la oxford. Boje się że te Lantiery będą w ogóle nie przewiewne przez ten twill. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 8 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2020 Dla mnie stan akceptowalny. Tu masz jeszcze takie https://vistula.pl/spodnie-avery-vistula-3?snrai_campaign=cANURA2DLa1I&snrai_source=&snrai_content=&snrai_id=1544508d14dda1914c642a999eb81d2a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
25kamil25 Napisano 8 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2020 23 minutes ago, pi_senny said: Dla mnie stan akceptowalny. Tu masz jeszcze takie https://vistula.pl/spodnie-avery-vistula-3?snrai_campaign=cANURA2DLa1I&snrai_source=&snrai_content=&snrai_id=1544508d14dda1914c642a999eb81d2a Dziękuję, przejdę się obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ws22 Napisano 15 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2020 Doradźcie proszę. Crockett Jones, brązowy zamsz, UK 9.Gdzie najlepiej szukać w dobrych / promocyjnych cenach? W jakich najlepszych cenach widzieliście te buty?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samolocik123 Napisano 25 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2020 Szanowni forumowicze! Poszukuję bawełnianych chinosów lub spodni na wzrost 190 cm z podwyższonym albo wysokim stanem, dostępne od ręki do około 400 zł za parę - mile widziane gurkha. Bardzo proszę o pomoc i wszelkie sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 28 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2020 Sznurowadła Saphir flat waxed 2.5 mm, 90 cm? Ktoś gdzieś widział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo Napisano 29 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2020 Panowie, gdzie szukać jakiegoś przyzwoicie skrojonego kaszkietu na lato wykonanego z lnu lub z mieszanki z wełną/bawełną, bez podszewki? Preferowany jakiś jasny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 29 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2020 Panowie, gdzie szukać jakiegoś przyzwoicie skrojonego kaszkietu na lato wykonanego z lnu lub z mieszanki z wełną/bawełną, bez podszewki? Preferowany jakiś jasny kolor.Kupiłem u Sterkowskiego. Wydawał mi się super, ale żona powiedziała, że jak się w nim z nią pokażę to wniesie o rozwód. Wiec to nigdy nie wiadomo kiedy kaszkiet jest przyzwoicie skrojony https://www.sterkowski.pl/73-kaszkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Lipiec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2020 Nie każdemu kaszkiety służą, mogła mieć rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 29 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2020 Poszetka, Donegal, Hanna Hats, John Hanly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forto Napisano 29 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2020 www.kaszkiet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi