Zajac Poziomka Napisano 30 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2019 Olfe ma zauważalnie niższe podbicie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 30 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2019 Olfe ma zauważalnie niższe podbicie.DziękiWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr.L Napisano 30 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2019 Takie dwie sprawy Panowie: 1. Cordwainer - po ich założeniu pokazuje się takie wgłębienie. Co myślicie - nie przejmować się tym, zostawić i nosić czy odesłać? 2. Cheaney - jest lekka różnica na skórze najbardziej widoczna w tym miejscu. Chyba do zaakceptowania, prawda? Obydwie pary super i kupione w fajnych cenach na Zalando. Próbowałem Yanko i miałem nadzieję, że ze mną zostaną, ale ich buty niestety nie dla mnie - za luźne w kostkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 30 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2019 1. Moim zdaniem odesłać - wyglądają po prostu na za szerokie i kiedy dociągasz sznurowadła, to powstaje wgłębienie od nadmiaru skóry w tym miejscu. 2. Moim zdaniem nie odsyłać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 30 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2019 Pierwsze - złe kopyto. Drugie - kwestia zdjęcia, ale chyba nic takiego, porównaj ze zdjęciami z zakupów grupowych w wątku Alfred Sargent. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 30 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2019 1. Spróbuj dać wkładkę po całości i zobacz czy zniwelujesz miejsce w podbiciu 2. Kwestia wrażliwości estetycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr.L Napisano 1 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2019 @pablocito, @lubo69, @Bartek 00 Dziękuję Wam - teraz wiem co zrobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxx Napisano 1 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2019 Czy mamy na forum spis "renomowanych" marek obuwniczych, które można znaleźć na sklepach pokroju zalando? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel1433 Napisano 1 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2019 Postanowiłem zakupić granatową muchę, jednak że jestem drobnej budowy, moim zdaniem muchy RTW są przy mnie dość duże. Tu pojawił się pomysł by zamówić u krawca o kroju batwing. Zwrócić uwagę na jakiś konkretny jedwab? Gdzie coś takiego zrobić w okolicach Katowic? Czy może zostawić to i zamawiać u Milera z podobnym czasem oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 1 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2019 2 minuty temu, Pawel1433 napisał: Postanowiłem zakupić granatową muchę, jednak że jestem drobnej budowy, moim zdaniem muchy RTW są przy mnie dość duże. Tu pojawił się pomysł by zamówić u krawca o kroju batwing. Zwrócić uwagę na jakiś konkretny jedwab? Gdzie coś takiego zrobić w okolicach Katowic? Czy może zostawić to i zamawiać u Milera z podobnym czasem oczekiwania. Jak jestes z okolic Katowic to polecam sklep poszetka.com. Mysle ze bez problemu dostaniesz tam swietnej jakosc jedwabie jak i zmodyfikujesz kroj w opcji bespoke. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 1 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2019 Czy mamy na forum spis "renomowanych" marek obuwniczych, które można znaleźć na sklepach pokroju zalando?Jest sporo o renomowanych markach obuwniczych, z których kilka można znaleźć na Zalando.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxx Napisano 1 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2019 Godzinę temu, pablocito napisał: Jest sporo o renomowanych markach obuwniczych, z których kilka można znaleźć na Zalando. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Mi chodzi o podręczny słowniczek. Widzę na przykład listę "cheaney- dobra marka, grenson- spoko buty itd.", zaznaczam na formularzach wszystkie renomowane marki obuwnicze i nie tracę czasu na szperanie wśród innych butów niewartych uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 1 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2019 Mi chodzi o podręczny słowniczek. Widzę na przykład listę "cheaney- dobra marka, grenson- spoko buty itd.", zaznaczam na formularzach wszystkie renomowane marki obuwnicze i nie tracę czasu na szperanie wśród innych butów niewartych uwagi.Wynotuj sobie marki, o których się mówi na forum, patrz na zdjęcia i opisy na Zalando. Jak coś Ci wpadnie w oko, to wklep w google i poczytaj opinie. Podręcznego słowniczka tu raczej nie znajdziesz, ale znajdziesz sporo informacji o dobrych butach.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 2 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2019 Są marki o których się nie "mówi na forum", a które robią doskonałe buty w bardzo przystępnych cenach.Tak samo są marki "o których się mówi na forum" a nawet nie zawracają sobie głowy robieniem butów tylko budują pozytywny PR przez obecność na forach i rozdawanie darmowych fantów blogerom.Nie zawsze krowa która głośno ryczy daje dużo mleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 2 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2019 No tak, ale to już wyższa szkoła jazdy. I na pewno te, o których myślisz są na Zalando?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel1433 Napisano 2 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2019 W dniu 1.12.2019 o 16:55, adamW napisał: Jak jestes z okolic Katowic to polecam sklep poszetka.com. Mysle ze bez problemu dostaniesz tam swietnej jakosc jedwabie jak i zmodyfikujesz kroj w opcji bespoke. Dziękuję za pomysł, przeszło mi to przez myśl, przynajmniej zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 2 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2019 9 godzin temu, mayor napisał: Są marki o których się nie "mówi na forum", a które robią doskonałe buty w bardzo przystępnych cenach. Zainteresowałeś mnie. Wymień kilka z tych marek, jeśli możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2019 No ale jeśli je wymieni, nie będą to już marki o których nie mówi się na forum 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 3 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2019 1 godzinę temu, lubo69 napisał: No ale jeśli je wymieni, nie będą to już marki o których nie mówi się na forum Proste! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cupidyno Napisano 10 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2019 Szukam koszuli na okazję typu święta, uro. Nie jestem fanatykiem koszule więc pytam Was: lambert, lavard, ct? myślalem nad tym ct: https://www.vinted.pl/mezczyzni/koszule-gladkie/25249165-biala-koszula szukam i szukam na forum ale nie mogę znaleźć odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fright Napisano 10 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2019 W nie długim czasie planuje kupić 3-4 garnitury do pracy (oczywiście ciemny granat) jedna sztuka ok 1200zł. Moglibyście polecić sklepy i marki oraz blogi o tematyce garniturowej? Vistula, Bytom, Borgio? Suitsupply - boje się kupić garnitur przez internet. W moim mieście (Koszalin) jest dostępny jeszcze Pako Lorente, Kubenz, KRÓL, Giacomo Conti. Garnitury Bytom albo Vistula jeśli chodzi o jakość tkaniny, cenny itp uznajecie jako zdatne do kupienia czy tak średnio? Dlaczego dużo osób nie lubi Vistuli albo Bytomia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 10 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2019 Powiem tak - ćwiczyłem dla młodego cztery zamówienia próbne w SS. W każdym 2 rożne garnitury i ostatnie było trafione. Nie bój się tylko testuj. Dlaczego nie lubię Bytomia, Vistuli itd?Materiał, materiał, materiał i może jeszcze wykończenie a za 1200 PLN takiej jakości w sklepie stacjonarnym nie dostaniesz. Jeżeli masz mieć garnitur do pracy to te słabej jakości zniszczą się po kilku praniach. Kup cosik w stacjonarnym i zamów np. z SS - ponoś i będziesz wiedział co i jak. Oczywiście możesz iść w górę z jakością ale cena 1800 PLN i powyżej. Czy warto do łachania w pracy? Sam sobie odpowiedz. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyjamentowski Napisano 10 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2019 Lantier w Vistuli jest OK, ale chyba nie dokupisz spodni, więc do bardziej intensywnej eksploatacji średnio wychodzi. Swoją drogą, do fabryki weź jeden albo dwa szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEMI Napisano 10 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2019 6 hours ago, cupidyno said: Szukam koszuli na okazję typu święta, uro. Nie jestem fanatykiem koszule więc pytam Was: lambert, lavard, ct? myślalem nad tym ct: https://www.vinted.pl/mezczyzni/koszule-gladkie/25249165-biala-koszula szukam i szukam na forum ale nie mogę znaleźć odpowiedzi. Mam sporo koszul Lambert i uważam, że za standardową cenę (czyli 50% metkowej) jest to dobra okazja - oczywiście pod warunkiem, że materiał pochodzi z solidnego źródła. Pro tip: nie kupuj tych, które nie mają podanego producent tkaniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEMI Napisano 11 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 Krótka piłka: Subiektywnie: Yanko czy Loake? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi