Servetch Napisano 4 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2016 Wykonać zaszewki można, ale potrzeba sporo zwęzić (mi krawiec to wykonał przy około dwóch rozmiarach zmiany). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 4 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2016 Ciekawe. Na moje oko spokojnie wystarczyłyby 4 cm - po 2 cm na zaszewkę, a to raczej jeden rozmiar niż dwa. Ale pewnie czegoś nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hackett Napisano 5 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2016 Dnia 3.11.2016 o 20:14, WT14 napisał: Cześć, po odbiorze zimowego płaszcza (wełna+poliester) z pralni, zauważyłem, że zaczęły z niego wychodzić takie małe, białe, "elastyczne" (ciągną się przy wyrywaniu) nitki - do posta załączam zdjęcie materiału. Niestety - ani maszynka do strzyżenia meszków, ani rolka do ubrań nie radzą sobie z pozbyciem się tych defektów. Wydaje mi się, że w miejscach, w których wyrywałem je ręcznie, już się nie pojawiły. Jest ich jednak tak dużo, że nie sposób pozbyć się ich tą metodą.Czy ktoś z Was miał podobny problem i uporał się z nim? A może już nic nie da się zrobić? Z góry dzięki za porady. Miałem (i mam nadal) coś podobnego w swoim płaszczu. Uznaję to za naturalne zużycie się ubrania i z tym nie walczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 6 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2016 Krótkie pytanie- ile razy w roku SS otwiera outlet? Bo był w okresie wakacyjnym i zastanawiam się, czy jest szansa na wyprzedaż zimowa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 6 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2016 Z reguły dwukrotnie, ale nie zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 8 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2016 Gdzie w Warszawie skrócę jedwabny krawat? Szukam miejsca bezpiecznego i sprawdzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 8 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2016 Co sądzicie o połączeniu spodni flanelowych szarych np tych z benevento z kurtką jeansową? Spodnie w kroju takim luźnym, podwinięte nogawki itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 8 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2016 Ja skracam krawaty, o ile to zwykły 3-fold, to podejmę się skrócenia z gwarancją, że w wypadku uszkodzenia zwrócę wartość krawata z nawiązką, choć mogę obiecać, że nic się nie stanie. Jeśli jesteś zainteresowany to kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin C Napisano 8 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2016 Witam, jakie środki polecacie do pielęgnacji kurtek skórzanych i teczek? jakies balsamy do skór? Proszę o konkretny sprawdzony produkt ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 8 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2016 @xkoziol gdzie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 8 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2016 Hoho, daleka północ. Tam już niedźwiedzie polarne po ulicach chodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 8 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2016 Ludzie prości, acz waleczni, czczą Bożka Opictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 8 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2016 3 godziny temu, Marcin C napisał: Witam, jakie środki polecacie do pielęgnacji kurtek skórzanych i teczek? jakies balsamy do skór? Proszę o konkretny sprawdzony produkt ;). http://multirenowacja.pl/creme-universelle-150-ml-krem-balsam-do-skor-czysci-i-odzywia-saphir.html?gclid=CIjpipL9mdACFUWfGwod-EgGZA Sprawdzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elvis185 Napisano 8 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2016 5 godzin temu, Marcin C napisał: Witam, jakie środki polecacie do pielęgnacji kurtek skórzanych i teczek? jakies balsamy do skór? Proszę o konkretny sprawdzony produkt ;). Ten mi polecono w sklepie z torbami skorzanymi. Używam go do toreb, kurtki - sprawdza się dobrze. http://multirenowacja.pl/balsam-do-skory-delikatnej-125ml-saphir-medaille-d-or.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 9 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2016 Też używam Medaille d'Or do kurtki i teczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 9 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2016 Panowie, Jak zapatrujecie się na manszet w chinosach? Kupiłem ostatnio dużo za długie granatowe chinosy i aż korci, żeby dorobić manszet. Jak to widzicie? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 10 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2016 Moim zdaniem nie pasuje, zwłaszcza jeżeli to jest standardowej grubości bawełna. Może w spodniach z tkaniny o większej gramaturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 10 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2016 Moim zdaniem pasuje, ale tylko w przypadku zaprasowanych na kant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojKow Napisano 12 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2016 Podobno nie ma głupich pytań a jedynie głupie odpowiedzi, jednak to konkretne wydaje mi się mało mądre! Kupuję swoje pierwsze porządne trzewiki i zastanawia mnie kwestia ocieplenia. Z tego co widziałem na stronie Klasycznych, buty te nie są z reguły ocieplane, zatem da się przetrwać w nich zimę? Stosowana skóra jest grubsza, czy jak to działa? Czy to po prostu kwestia docieplenia grubymi skarpetami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 12 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2016 Grubsze skarpety dadzą radę.Możesz też włożyć dodatkową,grubszą wkładkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2016 Jak nie ciągnie od spodu ( tzn. masz gumę commando lub dainite) to nie trzeba żadnych specjalnych ociepleń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojKow Napisano 12 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2016 No to zima mi nie straszna w takim razie! Dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 12 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2016 Do około -12C spokojnie dają radę zwykłe trzewiki + skarpety. Zamszowe są trochę cieplejsze pod tym względem. Takie z ociepleniem np. z futra króliczego są najcieplejsze i spokojnie dają radę do -20C, ale z drugiej strony, można się w nich zgrzać w budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micappo Napisano 12 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2016 Czy zna ktoś może miejsce w Warszawie/Łodzi, gdzie skutecznie usuną małą plamę z krawata, bez uszkadzania go? Pobrudziłem ostatnio ten krawat od Poszetki (chyba drugie założenie... ) na weselu lejącą białą czekoladą, od razu próbowałem przeczyscić wodą, ale zostaała jeszcze plama. Mam nadzieję, że jest do odratowania Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 Panowie, właśnie spotkała mnie BARDZO niemiła niespodzianka: W związku z tym dwa pytania: 1. (PILNE! ) Gdzie w Śródmieściu w Warszawie kupię "na już" szare wełniane spodnie, 81-82 cm w pasie i ~103 cm długości. Marks&Spencer? Van Graaf? Wolałbym nie spędzić całego dnia na poszukiwaniach, więc będę wdzięczny za szybkie odpowiedzi. 2. Spodnie to kupiona rok temu w Benevento flanela VBC. Przy czym dużą część wiosny i całe lato wisiały na wieszaku (używane około pół roku średnio 2 razy w tygodniu). Czy reklamować takie uszkodzenie, czy ta tkanina po prostu tak ma i to normalne po roku od zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi