Krzysiek_W Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2021 Dziękuję Panowie za pomoc. Przemyślałem i w sumie nie wiem ile bym jej używał, bo na spotkania z klientami nie bardzo, koncertów teraz nie ma, knajpy zamknięte, a do biedronki obok domu mogę założyć inna kurtkę.... Nawet @lubo69mnie nie przekonał swoją spódnicą na peronie 2 Cytuj
reset Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2021 Krótkie pytanie: gdzie kupujecie dobrej jakości bieliznę ? Cytuj
eduardo Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zalando, CK ma dobrej jakości bokserki. Trzeba się liczyć z ceną 50 zł za parę - w promocji. Cytuj
Paczuch Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2021 Intimissimi - polecam w 100%. Najlepiej z supimy jak dla mnie. Cytuj
JakubAnderwald Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2021 Czy swetry warto golić golarką mechaniczną, czy ona może jednak za bardzo pociąć wychodzące włókna i warto np. kupić taki grzebień? https://allegro.pl/oferta/grzebien-do-usuwania-zmechacen-i-klakow-ze-swetrow-6952476146 Cytuj
Gocławianin Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2021 @JakubAnderwaldmam golarkę elektryczną, no name. Polecam, nic ponad to co miała mi nie ucięła:). Grzebienia nigdy nie używałem. Cytuj
Manolete Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2021 @JakubAnderwald mam jedno i drugie, do delikatniejszych rzeczy używam grzebienia, do takich bardziej codziennych maszynki. Cytuj
MH_fan Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2021 Mechaniczną, polecam od siebie najprostsze modele Clatronica czy Sencora (takie po 2 dychy). Mają małą moc, są na paluszki i stosowane delikatnie i powoli świetnie czyszczą i nic nie uszkadzają. Cytuj
pi_senny Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2021 https://www.ceneo.pl/27319200 Ja natomiast radzę dorzucić kolejne 2 dyszki i kupić coś porządniejszego. Do tej pory zero problemów. Cała rodzina goli. Data zakupu 01.12.2015 1 Cytuj
JakubAnderwald Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2021 Mam taką golarkę, ale zacząłem się zastanawiać, że te kłaczki na swetrach to są skręcone wychodzące włókna, więc lepiej byłoby je wyciągnąć takim grzebieniem. Przyszło mi na myśl, że może przycinanie ich taka maszynką spowoduje, że część włókien zostanie na powierzchni to za chwilę znowu zaczął wychodzić i się skręcać. Co myślicie? Cytuj
Jakub84 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2021 Czy ktoś z Was mial jakieś doświadczenia z tymi butami: https://www.gentimilano.com/pl/? Zauważyłem ich sklep w Elektrociepłowni Powiśle (blisko Klasycznych Butów). Z oczywistych powodów byli zamknięci, wiec mogłem tylko obejrzeć przez szybę (jakiegoś większego wrażenia na mnie nie zrobiły, ale nie mialem ich na nogach, wiec nie chce wydawać kategorycznych opinii). Ceny ok 1 tys. zl. Wyglada na to, ze polska firma, która zamawia towar z Włoch i sprzedaje pod swoja nazwa. Cytuj
gumol76 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 W dniu 13.01.2021 o 21:20, Krzysiek_W napisał: Dziękuję Panowie za pomoc. Przemyślałem i w sumie nie wiem ile bym jej używał, bo na spotkania z klientami nie bardzo, koncertów teraz nie ma, knajpy zamknięte, a do biedronki obok domu mogę założyć inna kurtkę.... Nawet @lubo69mnie nie przekonał swoją spódnicą na peronie Jak to? Taka kurtka bardzo się przydaje, gdy napotkasz na swojej drodze dżentelmenów mocno zainteresowanych Twoimi problemami masz wtedy +40 do zawadiackości i +60 do nieśmiertelności, co łącznie daje +100 do "no chodź, k***wa" Cytuj
pablocito Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 Jak to? Taka kurtka bardzo się przydaje, gdy napotkasz na swojej drodze dżentelmenów mocno zainteresowanych Twoimi problemami masz wtedy +40 do zawadiackości i +60 do nieśmiertelności, co łącznie daje +100 do "no chodź, k***wa" Różnie może być. Czasem można usłyszeć (tak bywało za moich czasów): “wyskakuj K...z tego flejersa”. Jeżeli tę kwestię wygłaszało trzech łysych to już było -100 zamiast +100 1 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 7 minut temu, pablocito napisał: Różnie może być. Czasem można usłyszeć (tak bywało za moich czasów): “wyskakuj K...z tego flejersa”. Jeżeli tę kwestię wygłaszało trzech łysych to już było -100 zamiast +100 u mnie się mówiło "dawaj fleka i spie****". ciężko było odmówić niektórym ja wtedy nawet nie myślałem o tej kurtce Cytuj
spiryt Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 W dniu 13.01.2021 o 17:37, Krzysiek_W napisał: Krótkie, ale za to 3 pytania. Spodobała mi się kurtka Alpha Industries jak na zdjeciu: Ad1 Ja jestem po 40 i j........................ jest to taki wiek, że nosze co chcę i kiedy chcę. Żadne kryzysy Ad2 Ja bym szukał dalej, choć nie jest taka bardzo zła. Ad3 Potwierdzić na militaria.pl są rzeczowi i bardzo szybcy. Są w stanie pomierzyć na żywca https://www.militaria.pl/alpha_industries/kurtka_alpha_industries_injector_iii_sage_green_143104_01_p104958.xml 1 Cytuj
Piotrek4321 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2021 Co sądzicie o takim garniturze flanelowym? https://vistula.pl/dopasowany-garnitur-z-welny-2 Cytuj
Grafa Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2021 Jak przetłumaczyć na angielski ząbkowanie łączenia skór cholewki? Wysyłam zamówienie adelaidów do Vassa, które oni standardowo robią bez ząbkowania. Chodzi mi o wykończenia jak w moorach AS. Cytuj
Wodzu Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2021 Z tego co wiem, "w środowisku" nazywa się to serrated leather edges albo leather serration. Myślę, że warto się dodatkowo podeprzeć zdjęciem, ale z doświadczeń z GMTO na pewno to wiesz. 1 Cytuj
Grafa Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2021 Dzięki, @Wodzu. Zdjęcie oczywiście załączę. Cytuj
Piotrek4321 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2021 Przeniosłem do innego działu. Cytuj
Manolete Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2021 Koledzy, czy napis "genuine calf cocc" oznacza, że mamy do czynienia ze skórą krokodyla? Cytuj
eye_lip Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2021 Nie, oznacza że z nią do czynienia nie mamy. 1 Cytuj
Manolete Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2021 @eye_lip dzięki wielkie! Cytuj
bratdominik Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2021 Koledzy, czy napis "genuine calf cocc" oznacza, że mamy do czynienia ze skórą krokodyla? Albo jest to cielak ze wzorem krokodyla tłoczonym, albo mamy do czynienia z literówką co daje nam bardzo ciekawy materiał na buty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi