Aver Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2016 Jak już jesteśmy przy L'Arpeggiata: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Henryk Mikołaj Górecki, jeden z najwybitniejszych i najsłynniejszych śląskich kompozytorów. Uwielbiam, "katuję" się nim dziś od rana.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koriolan Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Gorąco polecam Si Dolce e'l Tormento w wykonaniu Rolando Villazon, z płyty Combattimento, Christiny Pluhar. To jest dopiero energia. Dobrze powiedziane - energia! Mi jednak najbardziej odpowiada delikatne wykonanie Marco Beasley'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koriolan Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 coś dla palaczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Wpadła mi w ucho i nie chce wyjść www.youtube.com/watch?v=u9Dg-g7t2l4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 7 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2016 Trochę elektroniki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nets Napisano 7 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2016 Salon Niezależnych - Telewizja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 9 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2016 Czy na Forum są jacyś fani Ska? Reszta płyty: https://www.youtube.com/playlist?list=PLwTsihu-EGpBBLKR4Tkalp9AndzH7yYp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 9 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2016 Trochę elektroniki. Bardzo fajny kawałek wstawiłeś. Nie pamiętam, czy wrzucałem, ale jakiś czas temu zasłuchałem się w tym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 16 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2016 Od kilku dni słucham w kółko tylko dwóch płyt - nagrań Marty Argerich z serii Steinway Legends i jakoś nie mogę się od nich uwolnić... Wielka panistka, zdecydowanie moja ulubiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 16 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Coś nowego coś starego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Salon Niezależnych - Telewizja Świetne. Miałem to na kasecie w latach 90-tych. Szczególnie zapamiętałem kwestię: "znawcy od nawozów i od świata". Świetnie określa elity z awansu w PRL i III RP. Potem Kleyff z Orkiestrą na Zdrowie też dawał radę (świetne koncerty). U mnie nieco inne klimaty. Sława! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2016 Hyperborea - Sulla Strada, włoska muzyka tożsamościowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2016 Moje ulubione wykonanie (wiadomo, "Wszystkie poranki świata"). W sieci masa różnych interpretacji, jakże różnych (także tych wykonywanych przez Savall'a) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eth Napisano 23 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2016 dzisiaj tak - zaczerpnięte z serialu Mr. Robot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 29 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 The White Stripes - Death Letter w najlepszym wykonaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 12 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2016 podziemne wyjce w trzeciej "części suity" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 W trakcje sesji Hans Zimmer działa najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Jak cos robić w życiu to tylko z rozmachem i dobrze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 1 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 2 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2016 7 godzin temu, Dar napisał: Dziękuję za przypomnienie tego świetnego duetu. Był dla mnie oprócz Krystiana Zimermana motywacją, gdy stawiałem pierwsze pianistyczne kroki w szkole muzycznej. Muzyka i całość pozornie trywialna, jednak znając historię należy zauważyć, że widać tylko jednego pianistę. Przypuszczam, że teledysk został wyprodukowany po tragicznej śmierci Wacka w 1986 roku w głupim i trywialnym wypadku samochodowym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 2 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2016 Hmmmm.... made in Poland. Niedawno w Czeladzi występował : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi