Pepo Napisano 7 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2015 A krawat z grenadyny garza fina odpada u świadka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 7 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2015 A krawat z grenadyny garza fina odpada u świadka? Myślę, że garza fina świetnie się nadaje na takie okazje dla świadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 7 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2015 http://www.tiferet.pl/pl_PL/p/Srebrne-spinki-z-niebieskim-lapis-lazuli/179.html - chcę okrągłe, ponieważ mam makniet zakończony na półokrągle. NIby powinny być z czarnym kamieniem ale moim zdaniem te się również nadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 7 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2015 Z czarnym kamieniem do granatów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 7 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2015 Czemu "powinny" być czarne? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 10 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2015 Czy spinki powinny być kolorystycznie zgodne z innymi dodatkami stroju? Wiadomo, że srebrne np. z czarnym onyksem będą pasować do każdego zestawu formalnego, ale chodzi mi o założenie np. spinek z lapis lazuli do ślubnego garnituru. Raczej próżno będzie szukać niebieskiego dodatku w tym zestawie, więc nie wiem czy będzie to dobry wybór. Co o tym myślicie? Lepiej postawić na srebro + onyks, czy może poszukać jakiegoś minerału zbliżonego do koloru krawata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 11 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2015 Lapis lazuli to bardzo klasyczna opcja. Kamień nie musi być dopasowany do koloru dodatków, ale dobrze żeby oprawa była w kolorze klamry od paska spodni i paska zegarka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 12 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2015 Czemu "powinny" być czarne? Na taką uroczystość, do srebrnych spinek najbardziej pasuje czarny kamień. Sam przerabiałem ten temat jakiś czas temu i jest to najbardziej klasyczne zestawienie. Aczkolwiek nie twierdzę, że musi być czarny. Te spinki z linka są ok. Kamień nie musi być dopasowany do koloru dodatków, Nie musi, ale dobrze to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 123, masz gdzieś zdjęcie w swoim zestawie ze spinkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 Postaram się coś znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agerak Napisano 15 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2015 Co sądzicie o tym zestawie na chrzest ? Czy poszetka jest ok czy może pójść w kierunki białej lnianej ? Ewentualnie myślałem o czerwonym krawacie/poszetce ale żona ma białą sukienke w czerwone kwiaty i nie wiem czy nie będzie to wyglądało zbyt oklepanie Nie czepiac się włosków i nitek na garniturze już się ich pozbyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 15 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2015 Moim zdaniem biała poszetka będzie zdecydowanie lepiej wyglądała. Czerwony krawat + biała poszetka też będzie dobrze wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agerak Napisano 15 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2015 Moim zdaniem biała poszetka będzie zdecydowanie lepiej wyglądała. Czerwony krawat + biała poszetka też będzie dobrze wyglądał. Dzieki miałem własnie takie pierwsze myśli, zdecydowałem się na bordowy (z elementami niebieskimi i jasnymi) będzie dobrze z grywał zarówno z białą poszetką jak szanowną małżonką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banks Napisano 15 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2015 Poszetkę dałbym na pewno inną, nie koniecznie białą, na pewno jaśniejszą. Twoje zestawienie jest imo bardzo zimne i ponure. Jeżeli tylko może Ci to pomóc, to ja na chrzest dałem taki zestaw: Krawat był w mikrowzór, tylko aparat nie złapał: Nie czułem się jakoś nieodpowiednio - nazbyt ciemno ubrany pomimo sakramenckiego upału pod 40*C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agerak Napisano 15 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2015 Poszetkę dałbym na pewno inną, nie koniecznie białą, na pewno jaśniejszą. Twoje zestawienie jest imo bardzo zimne i ponure. Jeżeli tylko może Ci to pomóc, to ja na chrzest dałem taki zestaw: fit (1).jpg Krawat był w mikrowzór, tylko aparat nie złapał: krawate.jpg Nie czułem się jakoś nieodpowiednio - nazbyt ciemno ubrany pomimo sakramenckiego upału pod 40*C Zdecydowałem się na ten i białą poszetkę w tv foldzie oczywiście. Wydaje mi sie optymalnym wyjściem, jest czerwień ale nie jest krzykliwie, twoja stylizacja jest bardzo fajna ale jak dla mnie na chrzciny dziecka gdzie to ono jest tym głownym bohaterem my musimy się trochę z tyłu trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 15 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2015 Krawat już gotowy na imprezę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agerak Napisano 15 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2015 Heheh sprawdzałem długość pod Alberta bo nigdy wcześniej go nie używałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 15 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2015 Oxfordy to Berwick czy inna firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agerak Napisano 15 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2015 Oxfordy to Berwick czy inna firma? Tak Berwick 3010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2015 Panowie szyję kamizelke na ślub (swiadek). Jaki materiał na plecy? Na orla i w merino podpowiadają wiskoze, ale wtedy nie ma opcji jeżeli chodzi o zdjęcie marynarki w późnym wieczorem. Jakaś alternatywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcines Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2015 Ten sam co z przodu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2015 Alternatywą jest niezdejmowanie marynarki, choć wiem że w tej kwestii należę do skrzydła "jastrzębi" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał O. Napisano 21 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2015 Panowie proszę o poradę:Na własny ślub Berwick 3010 czy Oxfordy z linii Królewskiej z Herbu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 21 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2015 Z wpisów w wątku o KH wnioskuję, że nikt nie ma doświadczeń z ich oxfordami z wyższej linii, więc trudno będzie o rzetelną 'analizę porównawczą'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 22 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2015 Panowie proszę o poradę: Na własny ślub Berwick 3010 czy Oxfordy z linii Królewskiej z Herbu? Berwick 3488. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi