Krzysiek_W Napisano 28 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2020 Dlaczego xkoziol ma bana? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2020 Seriooo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 28 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2020 Godzinę temu, Krzysiek_W napisał: Dlaczego xkoziol ma bana? Pewnie dlatego ,że nadmiar władzy deprawuje ludzi. Moderator, który nie jest nawet członkiem założycielem stowarzyszenia ,usuwa z forum jednego z założycieli. Historia lubi się powtarzać - to samo zrobił Stalin z Trockim. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2020 ..akurat to czy moderator jest członkiem założycielem czy jest na forum od miesiąca, nie ma żadnego znaczenia bo funkcja ta nie jest związana z zasługami czy też stażem, a bycie członkiem założycielem (z całym szacunkiem dla kolegi Michała xkozioł) - wystarczyło wyrazić chęć przybycia na spotkanie założycielskie, ogłoszone na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 28 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2020 Cześć. Użytkownik xkozioł dostał bana za wielokrotne łamanie regulaminu, niestosowanie się do poleceń moderacji, przeklinanie oraz ogólnie pojęty trolling. W moim odczuciu ban jak najbardziej właściwy, gdyż od razu opadła temperatura w kilku zapalnych tematach, bez podjudzania ze strony xkozła. Bycie (nota bene dawno temu, i z tego co wiem xkozioł pojawił się tylko na jednym zebraniu BwB) członkiem Stowarzyszenia nie ma tu żadnego znaczenia, regulamin przecież nie jest inny dla członków BwB, a dla pozostałych forumowiczy. Chciałbym ponadto zauważyć, że Trocki został zarąbany toporkiem na rozkaz Stalina, na forum nie używamy tak drastycznych metod, więc porównanie jest wysoce niestosowne ;). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 28 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2020 Cześć. Trocki został zarąbany toporkiem na rozkaz Stalina, na forum nie używamy tak drastycznych metod, więc porównanie jest wysoce niestosowne .Czekanem do wspinaczki z tego, co słyszałem:)Nie przypominam sobie przekleństw i trollingu ze strony Xkozla, po prostu kpiny z rzeczy, które same o kpinę i nic innego się proszą. Pozostaję z uszanowaniem oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 28 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2020 56 minut temu, pablocito napisał: Czekanem do wspinaczki z tego, co słyszałem:) Nie przypominam sobie przekleństw i trollingu ze strony Xkozla, po prostu kpiny z rzeczy, które same o kpinę i nic innego się proszą. Pozostaję z uszanowaniem oczywiście Staramy się na bieżąco moderować i usuwać wpisy naruszające regulamin, wiec naturalne jest, ze wy jako Forumowicze nie widzicie wielu wybryków co poniektórych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 28 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2020 11 godzin temu, mayor napisał: Ostatnio z działu "Jak się ubierają GPC" znikają wpisy dotyczące wybranych postaci z amerykańskiej sceny politycznej.Prawdopodobnie pani Mosbacher nie tylko ustala listę leków refundowanych przez NFZ, ale decyduje także jakie treści mogą pojawiać się na tym forum Tak, odsyłam do regulaminu forum: II. Ogólne zasady funkcjonowania i korzystania z forum 1. Tematyką forum jest klasyczna elegancja. Zawartość forum jest podzielona na działy tematyczne. Dyskusje obejmujące inną tematykę dopuszczalne są wyłącznie w dziale „Sala klubowa”. W razie wątpliwości co do zakresu tematyki forum decyduje stanowisko Moderatora lub Administratora. Forum prowadzone jest w języku polskim.2. Niedopuszczalne jest prowadzenie na forum dyskusji o charakterze politycznym oraz propagowanie treści politycznych, w tym promowanie jakiejkolwiek opcji politycznej, we wszelkich formach, w szczególności poprzez wypowiedzi na forum oraz treści i linki zamieszczane w sygnaturze lub profilu użytkownika forum. W razie wątpliwości o tym, czy niniejszy punkt regulaminu został naruszony, rozstrzyga Moderator lub Administrator. 9 godzin temu, mayor napisał: Pewnie dlatego ,że nadmiar władzy deprawuje ludzi. Moderator, który nie jest nawet członkiem założycielem stowarzyszenia ,usuwa z forum jednego z założycieli. Historia lubi się powtarzać - to samo zrobił Stalin z Trockim. Nie rozumiem, co to ma do rzeczy, kto jest członkiem założycielem, a kto nim nie jest? Tak na marginesie - członkiem-założycielem nie zostałem przez przypadek, otóż jeden z kolegów podał mi... błędną godzinę rozpoczęcia spotkania założycielskiego i na nie nie dotarłem. Natomiast na forum jestem od 2010 roku. Pamiętam czasy, kiedy forum należało do Macaroniego, który potem przekazał je w ręce ówczesnego administratora, który z kolei, nie od razu, przekazał je nowo tworzącemu się Stowarzyszeniu BwB. Co do ponawiających się zaczepek, że mi odbija od nadmiaru władzy, ustosunkuję się raz: mam ciekawą pracę, kilka hobby nie związanych z ciuchami, władza na forum nie jest mi do niczego potrzebna. Liczę na to, że pojawią się nowi moderatorzy, a ja będę mógł odpocząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 28 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2020 Regulamin forum: "Niedopuszczalne jest prowadzenie na forum dyskusji o charakterze politycznym" Czy to sformułowanie jest niejasne, trudne do zrozumienia? Nie dyskutujemy na forum o polityce. Krytykę polityków-złodziei proszę uskuteczniać na innych forach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 28 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2020 3 minuty temu, mosze napisał: Regulamin forum: "Niedopuszczalne jest prowadzenie na forum dyskusji o charakterze politycznym" Czy to sformułowanie jest niejasne, trudne do zrozumienia? Nie dyskutujemy na forum o polityce. Krytykę polityków-złodziei proszę uskuteczniać na innych forach. Proszę o usunięcie wątku ,,dysputy ekonomiczne", bo to jedna wielka polityka. Nie, to że koledzy są beneficjentami neoliberalnej ekonomii nie sprawia, że jest ona niepolityczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 28 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2020 Tak, to prawda, wątek ociera się o politykę i być może powinien zostać zamknięty. Myślę, że można zostawić to do decyzji SBwB na najbliższym walnym zebraniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2020 Cześć. Użytkownik xkozioł dostał bana za wielokrotne łamanie regulaminu, niestosowanie się do poleceń moderacji, przeklinanie oraz ogólnie pojęty trolling. W moim odczuciu ban jak najbardziej właściwy, gdyż od razu opadła temperatura w kilku zapalnych tematach, bez podjudzania ze strony xkozła. Bycie (nota bene dawno temu, i z tego co wiem xkozioł pojawił się tylko na jednym zebraniu BwB) członkiem Stowarzyszenia nie ma tu żadnego znaczenia, regulamin przecież nie jest inny dla członków BwB, a dla pozostałych forumowiczy. Chciałbym ponadto zauważyć, że Trocki został zarąbany toporkiem na rozkaz Stalina, na forum nie używamy tak drastycznych metod, więc porównanie jest wysoce niestosowne .Do kiedy kolega Michał ma bana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2020 10 godzin temu, eye_lip napisał: 20 godzin temu, Velahrn napisał: Cześć. Użytkownik xkozioł dostał bana za wielokrotne łamanie regulaminu, niestosowanie się do poleceń moderacji, przeklinanie oraz ogólnie pojęty trolling. W moim odczuciu ban jak najbardziej właściwy, gdyż od razu opadła temperatura w kilku zapalnych tematach, bez podjudzania ze strony xkozła. Bycie (nota bene dawno temu, i z tego co wiem xkozioł pojawił się tylko na jednym zebraniu BwB) członkiem Stowarzyszenia nie ma tu żadnego znaczenia, regulamin przecież nie jest inny dla członków BwB, a dla pozostałych forumowiczy. Chciałbym ponadto zauważyć, że Trocki został zarąbany toporkiem na rozkaz Stalina, na forum nie używamy tak drastycznych metod, więc porównanie jest wysoce niestosowne . Do kiedy kolega Michał ma bana? Założyłbym się że dostałem powiadomienie mailowe z informacją o dożywotnim banie, ale już tego posta nie ma. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 5 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2020 Dlaczego zniknął całkowicie wątek Benevento? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 5 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2020 2 godziny temu, adamW napisał: Dlaczego zniknął całkowicie wątek Benevento? Beveneto stracił status członka wspierającego, a więc i związane z tym przywileje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 5 Sierpień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2020 1 minutę temu, Velahrn napisał: Beveneto stracił status członka wspierającego, a więc i związane z tym przywileje. Ale zeby kasowac od razu watek? Mieli tam troche czarnego PRu zwiazanego glownie z czasem realizacji zamowien i moim zdaniem slabo to wyglada ze watek calkowicie zniknal a nie zostal przeniesiony. 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 10 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2020 Dzisiaj pojawia mi się logo Allegro "a" w miejscu Favicon, a nie BwB. Tak jest na Safari (Mac). Na FireFox (Mac) jest OK. Dziwne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 13 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2020 Czy można prosić o ostateczne pożegnanie naszego forumowego kolegi [mention]tribeca22 [/mention]? Beki było sporo, nawet na 102, ale tego już trochę za wiele. Oto printscreen z priva: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 13 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2020 2 minuty temu, pablocito napisał: Czy można prosić o ostateczne pożegnanie naszego forumowego kolegi [mention]tribeca22 [/mention]? Beki było sporo, nawet na 102, ale tego już trochę za wiele. Oto printscreen z priva: Kolega pożegnany. 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dblmonk Napisano 31 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2020 Witam, mam problem z logowaniem się do konta. Jedyna możliwość to reset hasła. Po ustawieniu nowego hasła ponownie nie mogę się zalogować. Pomaga tylko kolejny reset do momentu wylogowania się. Proszę o info na temat prawdopodobnej przyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrAeonam Napisano 31 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2020 3 godziny temu, dblmonk napisał: Witam, mam problem z logowaniem się do konta. Jedyna możliwość to reset hasła. Po ustawieniu nowego hasła ponownie nie mogę się zalogować. Pomaga tylko kolejny reset do momentu wylogowania się. Proszę o info na temat prawdopodobnej przyczny. Zgłaszam podobny problem. P.S. Nie wiem czy ma to znaczenie, ale jestem ciągle zalogowany na przeglądarce w telefonie, a problem z logowaniem występuje na komputerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 31 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2020 Ten sam problem, od daaawna juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 31 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2020 Mialem ten problem jesli logowalem sie emailem. Logujac sie nickiem nie ma problemow. Sprawdzcie Panowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 3 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2020 @mosze można dublować posty w różnych tematach? Swego czasu dostałem bana za dublowanie pytań w tematach, które odnosiły się do mojego zapytania. Jeżeli wszyscy mają być równi to post @Beny23 , z któregoś z tematów (dwóch) należałoby usunąć. Proszę o wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi