Szpila Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Też byłbym zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_P Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 A ja spytam jakby to wyglądało. Czego na takich warsztatach można się nauczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 rozpoznawanie podstawowych nut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 rozpoznawanie podstawowych nut? Na początek to zaprezentują Wam pewnie rodziny zapachów, potem powiedzą, jakie składniki/nuty w nich dominują, powiedzą o klasycznej/niekl. budowie zapachu, coś o naturalnych vs. syntetycznych składnikach itd. Tak z ciekawości - kto i gdzie miałby te warsztaty prowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Kolega Stormont podejrzał plan niezaplanowanej jeszcze imprezy?! miejsce możecie zaproponować - to odnośnie "gdzie" natomiast "kto" - pozostanie na razie pytaniem bez podpowiedzi ... pozdr D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_P Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 O ile grupa wiekowa nie gra większej roli (21 l.) to myślę, że byłbym chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 As You Wish My Lord, to nie będzie prezentacja Corega Tabs, więc wiek nie gra istotnej roli 1. RadekM 2. Szpila 3. Andrzej_P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Przepraszam, z pośpiechu usunąłem post kolegi Szpila z prośbą o usunięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Być może już o tym pisaliście, jeśli tak, to przepraszam: czy znacie wody kolońskie poznańskiej firmy Synteza: Derby, Consul i Przemysławka? Warto spróbować, czy to raczej wyrzucone pieniądze (nawet przy cenach ok. 10 zł za flakon)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Być może już o tym pisaliście, jeśli tak, to przepraszam: czy znacie wody kolońskie poznańskiej firmy Synteza: Derby, Consul i Przemysławka? Warto spróbować, czy to raczej wyrzucone pieniądze (nawet przy cenach ok. 10 zł za flakon)? Pomyliłeś wątek... "Przemysławka" to do "Alkohole dla dżentelmena" ... spróbować chyba można 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Widziałem dość entuzjastyczne recenzje tych zapachów, zwłaszcza Derby. Chociaż średnio mi się widzi jak dobry zapach może kosztować 10 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Być może w Paryżu nie będzie to dostrzegalne, ale w Polsce takie linie zapachowe bardziej kojarzą się z oddechem, niż kompozycją użytą na skórze. Ja bym nie zaryzykował mimo wszystko - mam czasem problem z wyjaśnieniem otoczeniu czemu używana przeze mnie z pasjami Acqua di Parma pachnie ... wodą kolońską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 To są zapachy, które stanowią bardzo dobry wybór w przedziale cenowym 10 zł; innymi słowy, warte są około 25 zł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a4ry Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Warto powąchać wszystkie te zapachy. Po Przemysławce i Konsulu można wyjść na ulicę. Derby to zapach starego capa, moczu, warto powąchać bo nic nie pachnie jak Derby. To bardzo skrajny zapach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 6 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2016 @xkoziol tylko przesącz przez chleb żeby to fioletowe straciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McQueen Napisano 14 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2016 Na przesączony denat w efektownej butelce, niejeden nowobogacki koneser skusiłby się (szydera). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Ej, wiecie co, podczas wizyty w Polsce postanowiłem spróbować polskich wód kolońskich. Za namową Taty wybrałem Brutala (choć on sam zawsze używał Old Spice'a) i bardzo mi się ten zapach podoba, a przy tym wyróżnia się bardzo na tle francuskich perfum. Ceny są tak śmieszne, że z przyjemnością skompletuję sobie cały zestaw (after shave, woda kolońska, woda toaletowa, krem do golenia, może tylko dezodorant odpuszczę). Za wcześnie na ferowanie wyroków, ale kto wie, czy Brutal nie wyprze z mojej łazienki Lalique'a (we Francji niedostępnego, tj. dostępne są tylko bardzo prestiżowe wyroby szklane, perfum we francuskich drogeriach nie ma) i Hermèsa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Też używam AS i EdC Brutala Krem do golenia próbuję znaleźć od jakiegoś czasu, ale jeszcze nie trafiłem na żadne sklep czy kiosk, w którym by był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Jest na Allegro za 3,60. To jest naprawdę fajny zapach, a do tego trwały. Oszczędności niestety są na opakowaniu, bo pudełko w transporcie się rozleciało, a korek jest tak słaby, że szkoda gadać. Gdyby ją przelać do jakiegoś ładnego flakonu i zadbać o marketing, byłby produkt eksportowy, mówię poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Coś na letnie dni: Borsalino Panama. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 piękny kapelusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Czy zapach ma nuty świeżego siana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Raczej nie . Jest ciekawy; świeży, lekki i co uważam za plus nie ma w nim cytrusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Ej, wiecie co, podczas wizyty w Polsce postanowiłem spróbować polskich wód kolońskich. Za namową Taty wybrałem Brutala (choć on sam zawsze używał Old Spice'a) i bardzo mi się ten zapach podoba, a przy tym wyróżnia się bardzo na tle francuskich perfum. Ceny są tak śmieszne, że z przyjemnością skompletuję sobie cały zestaw (after shave, woda kolońska, woda toaletowa, krem do golenia, może tylko dezodorant odpuszczę). Za wcześnie na ferowanie wyroków, ale kto wie, czy Brutal nie wyprze z mojej łazienki Lalique'a (we Francji niedostępnego, tj. dostępne są tylko bardzo prestiżowe wyroby szklane, perfum we francuskich drogeriach nie ma) i Hermèsa... użytkownicy perfuforum wystawiają bardzo dobre noty Brutalowi Classic. Ja tez go używam od kilku miesięcy. Przy jego cenie warto podjąć ryzyko testów. Mam jeszcze Warsa cedrowo-sandałowego, ale Brutal jest IMO ciekawszy. Nabyłem niedawno Brutala "Grand", czeka na testowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi