Kyle Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 Kod dostałem ten sam. Zapytałem na czacie, ale uzyskałem tylko informację, że kod jest ważny i jak u mnie nie działa, to mogę zamówić przez telefon. Napisałem że nie tylko ja mam problem z kodem i w związku z tym kwestia jest pewnie po ich stronie. Odpisali, że dadzą znać swojemu supportowi IT żeby to sprawdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leppard Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 U mnie kod zadziałał - zakup w środę w dziale Sale 2 koszule w cenie jednej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 Czy te kody dotyczą tylko polskiej wersji strony czy także angielskiej w funtach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 Sprawdzałem w funtach i nie działało, więc zamówiłem w PLN. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LinR Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 Ah, może i tu powtórzę o czym ptaszki w okolicy śpiewają: jeśli ktoś nie kręci nosem na Vistulę, to właśnie mają wyprzedaże po -70 % a czasem i do tego jeszcze po -10%/-30% po wpisaniu kodu dzięki czemu za garnitur z linii Lantier zamiast 2 tys. można zapłacić np. 700 PLN. Promocja trwa do poniedziałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 Godzinę temu, LinR napisał: ... Promocja trwa do poniedziałku. I do następnego poniedziałku, a potem jeszcze do kolejnego. Tak przez kilka tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 14 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2018 Wpadłem dziś do Reserved w Factory Kraków i przechodząc koło koszul zauważyłem kątem oka że niektóre są jakieś "inne". Po bliższej inspekcji okazało się że są to resztki śp. Tallindera, w cenie 79-99 PLN. Zdaje się mieli tam też marynarki po Tallinderze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 15 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2018 Tradycyjnie w sierpniu duże promocje ciuchów Dickies na Zalando. Dwa lata temu kupiłem klasyczna bomberke za 240 zł i jest to jedna z moich ulubionych kurtek. Tutaj najtańsza wersja, jasnoszara, za jedyne 135zl. Inne kolory trochę drożej. https://www.zalando.pl/dickies-hughson-kurtka-bomber-di622h00c-c11.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz85 Napisano 15 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2018 Duża wyprzedaż jest teraz w Ochniku. Tę kurtkę kupiłem kilka miesięcy temu za 800 zł. (wiem, przepłaciłem). Regularna cena to 1600 zł., teraz jest za 500: https://ochnik.com/kurtka-meska-kurms-0032-3366-w17.html Zmodyfikowałem ją przez usunięcie kontrastowej wstawki w plisie przodu oraz nieznaczne skrócenie rękawów. Ta, jak i wiele innych, wykonana jest z delikatnej skóry owczej, przez co jest dość lekka. Ma bawełnianą podszewkę (Ochnik niestety wstawia czasami poliester). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 12 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2018 Na zalando są płaszcze Gloverall w dobrej cenie. Zostały L i XL. https://www.zalando-lounge.pl/campaigns/ZZLP1M/categories/4803678/articles/GL722N004-B11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 27 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2018 Przeglądając Country Attire wpadłem na szalik który od jakiegoś czasu użytkuję. Jeśli komuś odpowiada wzornictwo to polecam - duży, bardzo miękki i przyjemny, merynos z angorą za jakieś 6 dych plus wysyłka, a za oknem tylko zimno i pada i zimno i pada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 19 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2019 W tkmaxx m1 marki jest sporo butów Prime Shoes szytych goodyear-em . Klasyczne modele, w tym czarne cap toe, idealne na ślub czy okazje. Poza tym brogsy, plain toe, oksfordy i derby. Popularne rozmiary 42, 43. Cena 400. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 5 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2019 Barker na Zalando Lounge do -50%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebhe Napisano 7 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2019 Sebago na zalando lounge w przecenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 19 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2019 Panie... wątek umiera. A tyle się przecież dzieje! Ostatnio, przypadkiem, znalazłem się w salonie Royal Collection. Nie pamiętam, kiedy byłem w nim ostatnio - 6 lat wcześniej? Wtedy wzdychałem do marynarek i garniturow Oscar Jacobson. Czasami robili wyprzedaże -70% no i wtedy coś się wyrywało. Obecnie mają -50%. Koszule Eton od 320-360 zł. Jest OJ i nadal ma niezłe rzeczy. Firma szyje (i szyła już dawniej) owe mityczne marynarki bez konstrukcji, z częściową podszewką. Generalnie warta polecenia. Nową marką jest Cavaliere (też szwedzka). Robią marynarki jw - bez konstrukcji, choć są i klasyczne. Może i bym coś kupił, na szczęście marynarki miały wzór w dużą kratę i przecięte dziurki - ani dołem, ani górą nie idzie skrócić. Przy okazji - polityka cenowa RC. Ceny, generalnie, królewskie. Ceny producenta, Cavaliere, to ok. 4500 koron, czyli jakieś 1800 zł. W RC ceny wyjściowe z przedziału 2500-3000. Na wyprzedaży w Internecie ceny spadają o połowę, podobnie w RC, ale tutaj najdroższe marynarki w zasadzie tanieją - w stosunku do ceny producenta - niewiele. Dopiero -70% to by była jakaś przecena. RC dorobiło się sklepu online, dość badziewnego w stosunku do obecnych standardów. Co ciekawe, jest tam tylko część rzeczy, a w sklepach jest dostęp do całości kolekcji (zakładając sprowadzenie brakujących modeli/rozmiarów). 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 20 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2019 16 godzin temu, mosze napisał: Panie... wątek umiera. A tyle się przecież dzieje! Ostatnio, przypadkiem, znalazłem się w salonie Royal Collection. Nie pamiętam, kiedy byłem w nim ostatnio - 6 lat wcześniej? Wtedy wzdychałem do marynarek i garniturow Oscar Jacobson. Czasami robili wyprzedaże -70% no i wtedy coś się wyrywało. Obecnie mają -50%. Koszule Eton od 320-360 zł. Jest OJ i nadal ma niezłe rzeczy. Firma szyje (i szyła już dawniej) owe mityczne marynarki bez konstrukcji, z częściową podszewką. Generalnie warta polecenia. Nową marką jest Cavaliere (też szwedzka). Robią marynarki jw - bez konstrukcji, choć są i klasyczne. Może i bym coś kupił, na szczęście marynarki miały wzór w dużą kratę i przecięte dziurki - ani dołem, ani górą nie idzie skrócić. Przy okazji - polityka cenowa RC. Ceny, generalnie, królewskie. Ceny producenta, Cavaliere, to ok. 4500 koron, czyli jakieś 1800 zł. W RC ceny wyjściowe z przedziału 2500-3000. Na wyprzedaży w Internecie ceny spadają o połowę, podobnie w RC, ale tutaj najdroższe marynarki w zasadzie tanieją - w stosunku do ceny producenta - niewiele. Dopiero -70% to by była jakaś przecena. RC dorobiło się sklepu online, dość badziewnego w stosunku do obecnych standardów. Co ciekawe, jest tam tylko część rzeczy, a w sklepach jest dostęp do całości kolekcji (zakładając sprowadzenie brakujących modeli/rozmiarów). Zawsze mnie zniechęcała obsługa w tych sklepach, arogancka i nie mająca zbytniego pojęcia o ubraniach wykraczającego poza ich asortyment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Runior Napisano 21 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2019 Ja w katowickim RC nigdy nie zetknąłem się z niemiła obsługą. Albo ja miałem szczęście, albo Ty pecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 21 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2019 4 minuty temu, Runior napisał: Ja w katowickim RC nigdy nie zetknąłem się z niemiła obsługą. Albo ja miałem szczęście, albo Ty pecha. w katowickim jest Mirek ( z forum), oraz sympatyczny, taki lekko zaokrąglony gość - zawsze u niego kupuję i rzeczywiście pomaga znaleźć to czego szukałem i nie wciska na siłę że rękaw kończący się przy paznokciach jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 21 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2019 14 godzin temu, Krzysiek_W napisał: w katowickim jest Mirek ( z forum), oraz sympatyczny, taki lekko zaokrąglony gość - zawsze u niego kupuję i rzeczywiście pomaga znaleźć to czego szukałem i nie wciska na siłę że rękaw kończący się przy paznokciach jest dobry Lekko zaokrąglony gość ma na imię Damian. Jest jeszcze Marcin uczeń Mirka i Damiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiarus Napisano 23 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2019 Orient Bambino Classic List Price: €266 Price: €107 You Save: €159 (60% off) ORIENTY - inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 23 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2019 Słabo się znam na zegarkach, ale znam się wystarczająco, aby stwierdzić, że to nie jest marka premium. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 23 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2019 Jak wiele rzeczy tutaj wspomnianych i co to zmienia? 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2019 Jak wiele rzeczy tutaj wspomnianych i co to zmienia? To że jest od tego inny wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 23 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2019 Może nie Bambino ale Royal Orient można pod marki prestiżowe podciągnąć Sent from my SM-A750FN using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiarus Napisano 23 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2019 4 godziny temu, eye_lip napisał: 4 godziny temu, papiez_ napisał: Jak wiele rzeczy tutaj wspomnianych i co to zmienia? To że jest od tego inny wątek. Proszę o podpowiedź, który to wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi