lubo69 Napisano 5 Listopad 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2019 A jak często widzisz na ulicy żałosnych ludzi ze złamanymi fiszbinami?Mnie się to nie zdarzyło, ani zobaczyć ani założyć, a noszę koszule „od przedwojny”. 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handsomedude Napisano 5 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2019 Wczoraj przez przypadek na marynarkach znalazłem sztukę od VanGils; 90%wełna 10% kaszmiru; a co ciekawe tkanina od Vitale Barberis Canonico, granatowa za 249 zeta; halfcanvas; lekka jak piórko; ulubiony sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2019 Mam od nich garnitur, również z materiału renomowanego producenta. VG to tańsza konkurencja SS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 6 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2019 Dyskusja zaszła chyba w złą stronę. Proszę dalej bez osobistych wycieczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 9 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2019 Widziałem dziś ciekawą marynarkę Carl Gross Black Line. Materiał to 93% wełna super 170s i 7% kaszmiru Loro Piana Cashmere Wish 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 28 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2019 Zna ktoś markę Mile Stone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 28 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2019 Jest ok, ale wolę Good Year. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 7 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2019 Remoma Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waszka Napisano 21 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2019 W TK Maxx Renoma Wrocław Aqua di Parma za 199 zł (75 ml) i 299 zł (150 ml). Było tego całkiem sporo, między innymi, Mandorolo di Sicilia, Arancia di Capri, Colonia, Colonia Pura i Chinotto di Liguria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 25 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2019 Ktoś widział może jeszcze Aqua di Parma ? Będzie mi miło gdyby ktoś pomógł z zakupem. Interesują mnie takie zapachy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Back Napisano 25 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2019 Na elnino w bardzo podobnej cenie (do tego testery 150ml za ~240zł), gdyby ktoś się nie załapał na te z TK Maxx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2020 W Jankach dwie piękne Marynarki Carl Gross Black Line rozmiar 50, materiał wełna jedwab. Tylko to takie 50 prawdziwe nie włoskie. 200pln sztuka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Runior Napisano 29 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2020 W Galerii Katowickiej też pojawiły się marynarki tej marki. Sam nabyłem wełnianą oraz mieszankę wełny z lnem. Był jeszcze 100% jedwab :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkol Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 Mechanizm nie powala, ale zegarek całkiem mi się podoba jak za taką kasę (zdjęcia niestety wyszły słabiutkie) - Eterna Artena 652zł. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domixon Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 A na blogu MRV bardzo ciekawy wpis nt. na jakie marki zwracać uwagę podczas wizyty w TK Maxiehttps://mrvintage.pl/2020/01/igly-stogu-siana-czyli-jakich-marek-warto-szukac-tk-maxx.html 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 1 Luty 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 W Manufakturze: 1. T-shirty i bokserki Zimmerli, tylko białe, tylko duże rozmiary, cena koszulki 65, spodenek chyba trochę mniej. Nigdy wcześniej nie widziałem w polskim TK tej marki, choć bywała w Niemczech, Anglii i Szkocji (od dziś chyba trzeba wymieniać osobno te dwa ostatnie kraje). Skrytykowałem tę markę w wątku Bielizna bazowa, ale zakupiona koszulka (wziąłem ostatnią S-kę) wygląda dla odmiany znakomicie: fajny krój, a bawełna lepsza od Sunspela. 2. Granatowe (i czarne) podkolanówki z bawełny merceryzowanej / fil d'ecosse marki Facconable (30 zł) i Calvin Klein (16 zł). Nie lubię Calvina, ale nie widziałem żadnej różnicy pomiędzy obiema, więc wziąłem tańsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 1 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 Godzinę temu, lubo69 napisał: 2. Granatowe (i czarne) podkolanówki z bawełny merceryzowanej / fil d'ecosse marki Facconable (30 zł) i Calvin Klein (16 zł). Nie lubię Calvina, ale nie widziałem żadnej różnicy pomiędzy obiema, więc wziąłem tańsze. Dokładnie to dziś nabyłem u siebie w Gö. Wziąłem tak jak Ty, CK. Moim zdaniem za 16 zł 100% bawełny made in Italy to bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 1 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 2 godziny temu, lubo69 napisał: Nie lubię Calvina. Jakoś czasu powrotu do przyszłości 1, bardzo go polubiłem, spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 1 Luty 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 Niestety Calvin Klein noszony przez Marty’ego McFly aka Calvina Kleina aka Clinta Eastwooda niewiele ma wspólnego z dzisiejszym CK. O ile wiem w praktyce to franczyza, podobnie jak Pierre Cardin - raz trafisz dobrze, raz fatalnie.Ze strony grupy pvh:Calvin Klein has approximately 50 licensing and similar arrangements worldwide with third parties and our joint ventures in India and Mexico for use of the CALVIN KLEIN brands for a broad array of product categories. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 2 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2020 Jakby ktoś chciał to mają żele pod prysznic firmy Pecksniff's. 20 zł za 500 ml. W sumie ze 3 różne. W tej cenie warto. Ich świeczki zapachowe w tk to jedne z lepszych jakie mają. A przynajmniej biorąc takową wiem, że nie będzie skuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2020 W Jankach fajne Sneakersy Garment Project 8 8.5 9 skórzane bdb jakość i fajne RL Polo na yacht. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 4 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2020 34 minuty temu, eye_lip napisał: W Jankach fajne Sneakersy Garment Project Nadmieńmy, że elementy skórzane podszewki wewnętrznej buta są ze świńskiej skóry, a pod skórzaną wkładką jest kartonowy stelaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2020 Świńska nie jest taka zła, a pod nią nie zaglądałem;) .. ok wybrałem inne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 4 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2020 Mam białe sneakersy Garment Project z TK, generalnie nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkol Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 Dzis nabyłem drogą kupna ciekawą marynarkę Carl Gross- tkanina Loro Piano wełna jedwab len. 199zl. Piękna zieleń, ale niestety wszystkie zdjęcia przekłamane. Trochę duża 50'. Do wytaliowania, rękawy do skrócenia oraz należy co pokombinować z poduszkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi