gdynianin Napisano 31 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2019 @nkb1 dzięki za przypomnienie, w BlueCity też ich było bardzo dużo, praktycznie ze wszystkich rozmiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 30 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2019 M1 W-wa loafersy na lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2019 Taka sytuacja, promocja, skóra, kolor petrol - czeladź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 9 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2019 Można się rozejrzeć za klasyczną bluzą rugby RL. Była w Kaliszu za 199zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2019 W tk maxx janki jest ich spory wybór teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 9 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2019 @Krzysiek_W Jaka marka i cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2019 marka AIM, cena po przecenie 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 13 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2019 Blue City W-wa unlined suede Trochę wymemłane, ale w dobrej cenie 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiridiana Napisano 13 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2019 A jaka to cena? Bo wyglądają bardzo klasycznie. Aż żałuję, że nie damskie. A do porządku da się je przecież trochę doprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 14 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2019 @wiridiana 329 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 28 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2019 W-wa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 28 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2019 i takie sneakersy, środek skóra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 5 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2019 W M1 Czeladź kilka par jeansów 7 for all mankind oraz EDWIN Japan Selvage Denim. Ceny 199,00 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal04 Napisano 13 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2019 W Pasażu Łódzkim są 4 pary trampków Suitsupply po 200zł. Całe białe rozmiar 43 i z szarą podeszwą rozmiar 42. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogas2000 Napisano 13 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2019 Jak jest z ich jakoscia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal04 Napisano 14 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2019 Ciężko mi porównać, bo nie użytkowałem ich. Generalnie opinie w Internecie widzę "dostajesz to za co płacisz", więc za 200zł to nie ma co myśleć. Skóra jest lepsza niż HM Premium w tej samej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogas2000 Napisano 15 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2019 Byłem, widziałem, przymierzyłem. Bardzo tęgie, wyglądają jak takie szerokie łapcie, skóra słabej jakości. Przymierzałem później też białe sneakersy w Ryłko i były o klase, jak nie dwie lepsze. Nawet za dwie stówy nie warto, a wyjściowa cena tych butów na stronie SS to jakiś ponury żart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 19 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2019 W tikeju pojawiły się marynarki... Massimo Dutti. Tak jest. Dla mnie to jest dość szczególna informacja. Kiedyś bowiem, w początkach przygody z kme, polowałem w zasadzie w trzech miejscach: Royal Collection, tikej, Massimo Dutti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 19 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2019 No nawiązując do posta wyżej, marynarki całkiem fajne, kilka z poliestrem, ale są też lniane. Wszystkie 100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 19 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2019 Widziałem kilka modeli marynarek MD w Gö, całkiem przyjemne wzory materiałów. Były wersje z generycznego "finest Italian fabric" i "wool silk linen" itp. Pojawiają się też regularnie Carl Gross z materiałów Loro Piana i E.Thomas. Dziwna sprawa, bo materiał piękny, ale konstrukcja tak niedopracowana, że przy uniesieniu rąk całość wędruje mocno do góry. Sam nabyłem sztruksy Hiltl. Chino miały jak dla mnie nieakceptowalnie niski stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waszka Napisano 20 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2019 Ładne? Wrocław, Renoma. Były jeszcze trzy inne modele (mocno ekstrawaganckie), wszystkie w rozmiarze 42. Cena 199 zł 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n0claf Napisano 21 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2019 Gdyby ktoś trafił na te marynarki MD w rozmiarze 46 na Śląsku (Katowice i okolice) lub we Wrocławiu to proszę o informacje. Dzisiaj byłem w Zabrzu - niektóre ciekawe, ale głównie w rozmiarach od 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2019 Świetne te buty BC. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 23 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2019 Rzeczywiście, świetnie te BC. Widziałem przed momentem snikersy Susu w TK, ich jakość zakrawa na żart - wykonane bardzo niedbale, upaprane klejem, a skóra wręcz katastrofalne jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu26 Napisano 23 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2019 Muszę się wypowiedzieć w sprawie snikersów z Susu. Zakupiłem je około miesiąc na stronie internetowej za 599 zł. Pierwsze wrażenie związane z jakością skóry nie było najlepsze ale mając zaufanie do produktów tej marki i brak innej opcji wyboru dałem im szanse i po kilkunastu wyjściach nie żałuję. Świetnie dopasowały się do stopy a skóra bardzo dobrze przyjmuje krem. Dla zainteresowanych mogę wrzucić fotki. No i ostatnio odwiedziłem TK we Wrocławiu i w pierwszej chwili zauważyłem „moje” snikersy właśnie za 199 zł. Nie muszę wam chyba mówić o moich odczuciach w pierwszej chwili... ale te na półce w Tk naprawdę są gorszego sortu. W pełni się zgadzam z przedmówcami co do ich jakość. Niby model ten sam ale jakbym w dłoni miał podróbę. Nie rozumiem tylko dlaczego Susu wypuszcza do obiegu produkty drugiego sortu... Reasumując to cena jaką zapłaciłem na stronie jest bardzo wysoka ale ze swojego egzemplarzu jestem zadowolony no może poza tym że na nodze mogły by być trochę smuklejsze bo jak wiemy biel powiększa optycznie. No ale jak to w Tk bywa z pustymi torbami nie nie wychodzę. 2 pary snikersów zostało ze mną, szare Accademia z Włoch i granatowe Red-Rag po 149 zł. Wykonanie o przynajmniej klasę lepsza niż te z Susu w Tk za lepszą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi