Krzysiek_W Napisano 15 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2018 10 godzin temu, Kamil1987 napisał: Błagam, niech się ktoś nad tymi biedakami zlituje Odrobina renovateure'a, brązowego kremu i będą jak złoto. Nie wiem czy ktoś znajdzie lepsze buty za 320 zł... nosiłbym, tylko nie mój rozmiar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 15 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2018 8 godzin temu, The-Bigwig napisał: Będę jutro akurat to moge zerknąć lub wziąć je jak chcesz. Poproszę uprzejmie, na PW dogramy szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 15 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2018 4 godziny temu, Krzysiek_W napisał: nosiłbym, tylko nie mój rozmiar Mój może tak na styk, ale gdybym był w Polsce to pojechałbym po nie lub załatwił kupno przez kogoś tutaj w mgnieniu oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 21 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2018 W warszawskim M1 od dłuższego czasu czekają na właściciela piękne spodnie Brooks Brothers z irlandzkiego lnu. Są jeszcze super wykonane leciutkie loafersy Alberto Guardiani za 3 i pół stówki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 25 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2018 W opolskim TK Maxx brązowe wiedenki Loake w rozmiarze 44 w cenie 320 zł: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 25 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2018 @Wodzu PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 25 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2018 Może już było: Czeladź M1 320 PLN W lewym języku jest dziurka, chyba po klipsie zabezpiczającym 😠 D Edit: UK 9, dziurki w obu😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2018 Nosiłbym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 26 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2018 @Egonax, rozumiem że zostawiłeś je w sklepie?🙂 Gdyby któryś z Kolegów wybierał się do M1 w Czeladzi i mógłby pomóc w zakupie tych Pimlico, zyskałby moją dozgonną wdzięczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 26 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2018 Tak, zostały w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabonis87 Napisano 26 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2018 W dniu 21.06.2018 o 22:59, kormox napisał: W warszawskim M1 od dłuższego czasu czekają na właściciela piękne spodnie Brooks Brothers z irlandzkiego lnu. Są jeszcze super wykonane leciutkie loafersy Alberto Guardiani za 3 i pół stówki. Mam te spodnie (kupione w TK na Marszałkowskiej) - polecam! Super len i krój klasyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 1 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2018 Dalsze wieści z frontu Kraków M1 - mrówkojady od Loake Design 320 za parę... i para starych znajomych brązowych 1880 wciąż nie znalazła nabywcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 3 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2018 W Łodzi taka ciekawostka torba Maison Margiela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wectra Napisano 25 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2018 Tkmaxx w Bydgoszczy Fabryczna. 3 pary LoakeWysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borys-Tech Napisano 25 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2018 Te chelase na dainite fajne i cena śmieszna szkoda że za duże na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 1 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2018 Tkmaxx Rzeszów - ładne, niezmaltretowane jeszce, derby Barker. Rozmiar 8G 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmichal Napisano 3 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2018 Gdynia Riviera - w tym tygodniu widziałem bordowe Loake w cenie bodajże 150 złotych. Rozmiar niestety 12 albo 12,5 UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wectra Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2018 Dwie brązowe pary EDENów lekko porysowane cena 141,00 Galeria ECHO Kielce Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 8 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2018 Tymczasem "na zachodzie": https://www.tkmaxx.com/uk/en/men/occasionwear/formal-shoes/tan-suede-orkney-chukka-boots/p/27073429 https://www.tkmaxx.com/uk/en/mens-gold-label/gold-label-shoes/coffee-leather-formal-shoes/p/77027943 https://www.tkmaxx.com/uk/en/men/shoes/chestnut-leather-chukka-boots/p/27032151 https://www.tkmaxx.com/uk/en/men/occasionwear/formal-shoes/brown-lace-up-expresso-leather-shoes/p/27071743 https://www.tkmaxx.com/uk/en/mens-gold-label/gold-label-shoes/pecan-brown-leather-brogues/p/77032428 (Cheaneye korygowane, ale zawsze). To tylko pierwsze z brzegu przykłady. Założyć konto, zapłacić kartą, wysyłka na adres kumpla/rodziny/forumowicza;-) w UK, potem do Polski i sprawa załatwiona:-) Jest też click&collect, ale też tylko z brytyjskich sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2018 @lubo69 niezbyt ładne te przykłady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aszer Napisano 16 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 Dzisiejszy zakup w Gdańsku.Klapki Tod's Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 17 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2018 Na Marszałkowskiej jest nieco nowych rzeczy. Choćby trochę Cruciani na Gold Label - dzianina w dużych rozmiarach (głownie bawełna, ale bardzo przyzwoita) jak również chinosy (krój na oko mocno slim, coś a la Incotex). Jednak bardzo ciekawą rzecz można znaleźć na dziale z eleganckimi spodniami (przy garniturach). Są bardzo ładne lniane spodnie nieznanej marki J.Philipp (Internet mówi o nich w czasie przeszłym, czyli już pewnie nie istnieją). Upolowałem ostatnią 50-tkę, ostały się jeszcze 52-56. Fajny 100% len w kolorach naturalnym i niebieskim, styl i krój zaskakująco podobny do moich Zanelli (kraj producenta nie jest oznaczony), jedyny drobny minus to 40% poliestru w kolanówce, ale to można wyrzucić/zamienić. Cena lekko absurdalna - 65 zł (na metce 160 euro), przy tej jakości to nawet 199 zł byłoby atrakcyjne. Rzućcie okiem, czy w Waszych TKMaxxach coś tego producenta nie wrzucili, bo naprawdę świetna okazja. EDIT: zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skatej Napisano 20 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 Czy ktoś widział w którymś TK Maxxie taką toaletkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 22 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2018 Natknąłem się na buty John Brando. Nazwa dość słaba, buty dość ładne, a co ważne dla mojego wysokiego podbicia, wygodne. Na podeszwie wybite: Made in Italy i Cousu Blake. W necie natknąłem się na opis, że są to buty produkowane w Polsce lub Italii dla brendu ukraińskiego. Ktoś może użytkował buty tej marki i może podzielić się uwagami na temat trwałości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 2 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2018 Dzisiaj upolowane sztyblety Tricker’s w Gdańskim tkeju. Zostały jeszcze jedne w rozmiarze 11 stojące na półce 43.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi