VonOrlock Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 W Olsztynie była 1 sztuka, rozmiar 90. Była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu26 Napisano 9 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2016 Weekend idzie jakby ktoś był w jakimś TK Maxx i widział jakieś ciekawe brogsy w odcieniu brązowego 42 rozmiar to może dać cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 9 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2016 Na Marszałkowskiej po południu uchowały się jeszcze jakimś cudem całkiem ładne zamszowe derby Testoni rozmiar 8G - może zwrot, a może dlatego, że leżą na dolnej półce rozmiaru 41, hehe (tam też je zostawiłem). 550 zł. Jakość zdjęcia totalnie nie oddaje ich charakteru, na żywo naprawdę fajne. @eye_lip - może się skusisz Były też takie Barkery w rozmiarze 40 o straszliwym kwadratowym nosku, ale za to bardzo ładnej ciemnobrązowej skórze. Podeszwa skórzana, GYW (zaznaczam, bo widywałem klejone z linii Flex): Z kolei w kategorii Gold Label - Curiosa, widziałem koszulę Marc Jacobs o składzie 88% jedwab 12% metal (!), wyglądającą jak element stroju kosmonautów z filmów SF sprzed pół wieku. Oczywiście rzecz z gatunku crazy-fashion, ale technicznie ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 E tam, nie ma jak 100% metalu http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/08/07/1407419580280_wps_6_image001_png.jpg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 13 Wrzesień 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 "sprzedam t-shirt z 100% mithrilu, mało używany, tylko jedna wyprawa, gratis pierścień";-) 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 15 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Wczoraj udało mi się nabyć drogą kupna ciekawą marynarkę - Tom Rusborg. Tkanina - Merino wool Loro Piana, za 249 złociszy. Marszałkowska w Warszawie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 Taka ciekawostka - Żona mi mówi, że dziś na Marszałkowskiej widziała bardzo ładny damski delikatny sweterek, przeceniony na 250 zł z jakiejś bardzo dużej sumy i wykonany z dziwnego materiału, o którym nigdy nie słyszała, na "V". Dumam chwilę i pytam, czy może "vicuna", a Żona, że właśnie coś w tym stylu. Niby to teoretycznie możliwe, dzianinę damską z wikunii robi np. Loro Piana, no ale 250 zł, nawet w TKMAxxie, to dopiero byłaby niezła okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 11 minut temu, dziko napisał: Taka ciekawostka - Żona mi mówi, że dziś na Marszałkowskiej widziała bardzo ładny damski delikatny sweterek, przeceniony na 250 zł z jakiejś bardzo dużej sumy i wykonany z dziwnego materiału, o którym nigdy nie słyszała, na "V". Dumam chwilę i pytam, czy może "vicuna", a Żona, że właśnie coś w tym stylu. Niby to teoretycznie możliwe, dzianinę damską z wikunii robi np. Loro Piana, no ale 250 zł, nawet w TKMAxxie, to dopiero byłaby niezła okazja może "viscosa" w wersji "premium" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 17 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2016 W Czeladzi widziałem 2 pary chino Hiltl w obniżonych cenach. Jedne w kolorze bordowym za 42zł i jedne beżowe z manszetami i ciętymi kieszeniami coś koło 60zł (nie pamiętam już dokładnie). Była też jedna para beżowa za 42zł ale już jest moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Na Marszałkowskiej na GoldLabel sweterki crew-neck John Smedley, kolor buraczkowy, 100% merino (bardzo cienka) po 199 zł, rozmiary M, L, XL. Z ciekawszych rzeczy marynarka Baldessarini rozm, 50, mulitcolor brąz-zieleń a la klasyczne tweedy, materiał 100% kaszmir (!), za jedyne 599 zł (przeceniona z ponad 4 tys.), IMHO bardzo dobra okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu26 Napisano 24 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 Dzisiaj jest otwarte TK MAXX na bielanach wrocławskich? Niby w google wyskakuje, że w sobotę zamknięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzyDe Napisano 24 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 Nie wiem jak dzisiaj, ale zazwyczaj w każdą sobotę jest otwarte, nie widzę specjalnego powodu do zamykania dzisiaj chyba że wypadek losowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 28 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2016 (edytowane) W Pasażu Łódzkim są brązowe oksfordy Barkera (EDIT: rozmiar 44), bez nakładanego noska, na skórzanej podeszwie. Cena 190zł. Może kogoś to zainteresuje. Edytowane 28 Wrzesień 2016 przez Szary Człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf Napisano 30 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 W Krakowie w Bonarce jest sporo butów GYW firmy Wallansteyn, modele podobne do tego: Tylko, jak już napisałem - skórzana podeszwa. Rozmiary raczej małe, pamiętam, że były 38, 41 i 42. Kolory: czerwony, niebieski, czarne scotch grain i dwie pary podobne do tych ze zdjęcia, tj. zamsz łączony z czarną skórą licową. Raczej wszystkie po 250 zł. Oprócz tego z ciekawszych rzeczy jedna budrysówka (taka budrysówka-budrysówka, długa, obszerna, w kolorze kamelowym/beżowym, 100% wełna) w rozmiarze 56. Zdaje się, że producent to Schneiders. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 30 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 23 minuty temu, Rudolf napisał: W Krakowie w Bonarce jest sporo butów GYW firmy Wallansteyn, modele podobne do tego: Ukryj zawartość Tylko, jak już napisałem - skórzana podeszwa. Rozmiary raczej małe, pamiętam, że były 38, 41 i 42. Kolory: czerwony, niebieski, czarne scotch grain i dwie pary podobne do tych ze zdjęcia, tj. zamsz łączony z czarną skórą licową. Raczej wszystkie po 250 zł. Rozmiary są raczej spore bo to buty damskie. Kupiłem żonie czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 2 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2016 W warszawie były ładne brogsy w kolorze tan tej marki, normalnie jak męskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 Zielona Góra w końcu doczeka się swojego TK http://www.tkmaxx.pl/zielonagora Jak u was wyglądały otwarcia nowych sklepów? Można na "dzień dobry" liczyć na lepszy i większy niż zwykle asortyment? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 15 minut temu, White Haven napisał: Zielona Góra w końcu doczeka się swojego TK http://www.tkmaxx.pl/zielonagora Jak u was wyglądały otwarcia nowych sklepów? Można na "dzień dobry" liczyć na lepszy i większy niż zwykle asortyment? jest dużo towaru, ale też dzikie tłumy szukających okazji - większość rzeczy w "normalnych" cenach, albo wysokich - obniżki będą dopiero za 6 tygodni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 Niejeden Kolega mi mówił (sam też tego doświadczyłem), że TK to miejsce, które 'nagradza' cierpliwych; a jeszcze taki w 'mniejszym' mieście... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 4 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2016 No nic zobaczymy. Urlopu specjalnie i tak przecież nie wezmę. Zajdę po robocie i zobaczę co zostanie po porannej "inwazji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 Kraków Bonarka, 2 pary zamszowych chukka Loake z linii Design w rozmiarze 12, po 500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 Nie warto. Lepiej dołożyć do czegoś lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 We wrocławskiej Renomie i Magnolii rzuciło koszulami John Partridge w klimatach brytyjskiego country; kratka tattersall w przynajmniej dwu odcieniach. Bodaj po 79 złotych, na pewno widziałem 15,5" i 16". Niestety, kołnierzyki bardzo mikre, mniejsze od M&S (na tego się skusiłem choć nadal zbyt krótkie wyłogi...) Do tego w Magnolii są jeszcze (?) marynarki Paul Costelloe, 100% wełna szetlandzka, dwa odcienie (rudy i zgniłozielony) w kratkę, 550-560 złotych. Kiedy je oglądałem, były jeszcze po jednej UK 38 i 40 w każdym odcieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nosuey Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 Warszawa Centrum sporo Barbour - sztruks/sprany granat, rozmiary od M do XXL, raczej wiosna/lato w dziale Golden Label, ceny od 499 do 699 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nosuey Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 Warszawa Centrum dwie pary Carlos Santos - brąz, seria Green, rozmiar 12 w dziale Golden Label - 799 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi