Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak często widzisz na ulicy żałosnych ludzi ze złamanymi fiszbinami?

Mnie się to nie zdarzyło, ani zobaczyć ani założyć, a noszę koszule „od przedwojny”.

• Like 4
  • Oceniam pozytywnie 3
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W TK Maxx Renoma Wrocław Aqua di Parma za 199 zł (75 ml) i 299 zł (150 ml). Było tego całkiem sporo, między innymi, Mandorolo di Sicilia, Arancia di Capri, Colonia, Colonia Pura i Chinotto di Liguria

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W Manufakturze:

1. T-shirty i bokserki Zimmerli, tylko białe, tylko duże rozmiary, cena koszulki 65, spodenek chyba trochę mniej. Nigdy wcześniej nie widziałem w polskim TK tej marki, choć bywała w Niemczech, Anglii i Szkocji (od dziś chyba trzeba wymieniać osobno te dwa ostatnie kraje).

Skrytykowałem tę markę w wątku Bielizna bazowa, ale zakupiona koszulka (wziąłem ostatnią S-kę) wygląda dla odmiany znakomicie: fajny krój, a bawełna lepsza od Sunspela.

2. Granatowe (i czarne) podkolanówki z bawełny merceryzowanej / fil d'ecosse marki Facconable (30 zł) i Calvin Klein (16 zł). Nie lubię Calvina, ale nie widziałem żadnej różnicy pomiędzy obiema, więc wziąłem tańsze.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
Godzinę temu, lubo69 napisał:

2. Granatowe (i czarne) podkolanówki z bawełny merceryzowanej / fil d'ecosse marki Facconable (30 zł) i Calvin Klein (16 zł). Nie lubię Calvina, ale nie widziałem żadnej różnicy pomiędzy obiema, więc wziąłem tańsze.

Dokładnie to dziś nabyłem u siebie w Gö. Wziąłem tak jak Ty, CK. Moim zdaniem za 16 zł 100% bawełny made in Italy to bomba.

Opublikowano

Niestety Calvin Klein noszony przez Marty’ego McFly aka Calvina Kleina aka Clinta Eastwooda niewiele ma wspólnego z dzisiejszym CK. O ile wiem w praktyce to franczyza, podobnie jak Pierre Cardin - raz trafisz dobrze, raz fatalnie.
Ze strony grupy pvh:
Calvin Klein has approximately 50 licensing and similar arrangements worldwide with third parties and our joint ventures in India and Mexico for use of the CALVIN KLEIN brands for a broad array of product categories.

Opublikowano

Jakby ktoś chciał to mają żele pod prysznic firmy Pecksniff's. 20 zł za 500 ml. W sumie ze 3 różne. W tej cenie warto.

Ich świeczki zapachowe w tk to jedne z lepszych jakie mają. A przynajmniej biorąc takową wiem, że nie będzie skuchy. 

Opublikowano
34 minuty temu, eye_lip napisał:

W Jankach fajne Sneakersy Garment Project

Nadmieńmy, że elementy skórzane podszewki wewnętrznej buta są ze świńskiej skóry, a pod skórzaną wkładką jest kartonowy stelaż. ;)

Opublikowano

Dzis nabyłem drogą kupna ciekawą marynarkę Carl Gross- tkanina Loro Piano wełna jedwab len. 199zl. Piękna zieleń, ale niestety wszystkie zdjęcia przekłamane. Trochę duża 50'. Do wytaliowania, rękawy do skrócenia oraz należy co pokombinować z poduszkami. 

20200205_155558.jpg

20200205_161009.jpg

20200205_155838.jpg

20200205_155616.jpg