el-biczel Napisano 15 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2018 13 minutes ago, DanielMagic said: Gdzie nabyłeś torbę jeśli to nie tajemnica? Własnie dokładnie takiej szukam Zgaduję, że to z forumowego zamówienia. Teraz są dostępne tutaj: http://www.e-baron.pl/cotta_torba_podrozna_weekendowa_skorzana_ciemny_braz.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurov Napisano 18 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2018 Trafiłem ostatnio na olx.pl takie oto szelki w bardzo dobrej cenie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 A myślałem, że kupiłem zwykłą bluzę Adidasa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wally Napisano 13 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 Otrzymałem ostatnio w prezencie taką torbę na zakupy/dziadkówkę/szmaciankę z tkaniny Vitale Barberis Canonico ( https://vitalebarberiscanonico.com/fabrics/404-597-3/) Bardzo przydatna 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 3 minuty temu, wally napisał: Bardzo przydatna Lepiej prezentowałby się Harnaś Też można trafić w dobrej cenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 3 godziny temu, NieMy napisał: Lepiej prezentowałby się Harnaś Też można trafić w dobrej cenie @wally to patriota lokalny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 13 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 Idealne do brania wałówy do pracy i paczek od kuriera w drugą stronę - projekt forumowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 @NieMy Tak jak napisał @bodzixon lokalny patriotyzm wymusza kupno Bosmana. Ale uwaga - tylko czerwonego! @Typowy Janusz mogę zapytać się kogoś kto zna właściciela VBC czy w ramach projektu forumowego nie zrobiłby nam więcej takich toreb 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 19 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2018 Moge sie mylic ale wyglada to na torbe, ktora daje sie za darmo klientom na targach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 29 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2018 Oxfordy Bally Made in Switzerland. Czy ktoś miał styczność z tą marką ? Podobno cena katalogowa oscyluje w okolicach 1000$. Szyte GYW, bez szwu na pięcie. Całkiem fajnie leżą na stopie. Jedyne co mi nie pasuje to potrójne przeszycie na nosku. Bralibyście za 99$ na moim miejscu ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2018 Za stówę? Jasne. Scribe to, o ile dobrze pamiętam, ich najwyższa linia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 2 godziny temu, mosze napisał: Za stówę? Jasne. Scribe to, o ile dobrze pamiętam, ich najwyższa linia. Po zakupie doczytałem co to za gagatki Szkoda, że nie są czarne, ale za taką cenę grzech było nie wziąć. Było nawet sporo rozmiarów. Były też loafersy ze skóry błyszczącej jak Cordovan, ale miały wg mnie nieestetyczne kontrastowe przeszycia. Jedno ujęcie przy sztucznym świetle: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 Dni poszukiwań, tygodnie oczekiwania i bojów z USPS... w końcu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 W dniu 30.04.2018 o 14:53, Bażant napisał: Dni poszukiwań, tygodnie oczekiwania i bojów z USPS... w końcu To męski model? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 40 minut temu, Krzysiek_W napisał: To męski model? Uniseks w zasadzie, choć reklamowany jako męski i trudno to kwestionować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 2 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2018 12 hours ago, Krzysiek_W said: To męski model? a co to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2018 Tylko, że McGregor by wszystko uniósł IMO wzorowanie się na takich ludziach zazwyczaj kończy się na typowym expectations vs reality. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 2 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2018 Oprócz faktu, że mają przeciwsłoneczne nakładki to kształtem są prawie identyczne z Persolami i dużymi Wayfarerami, nie jest to żadna awangarda, rzekłbym nawet, że bardzo zwyczajna forma A ja po prostu szukałem okularów z 'klapkami' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 2 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2018 Jestem z okularów bardzo zadowolony, nawet nie spadają z nosa jak większość. Ryzyko kupowania online zawsze duże, ale kto nie ryzykuje ten nie nosi wymarzonych okularów W marcu szukałem dość intensywnie, a z uwagi na niedostatek "klapków" testowałem trochę zwykłych oprawek i okularów, m.in. Cazale 607, 616 i kilka par Dita, ale kompletnie nie nadają się na mój nos. Według sprzedawcy po Cazale przychodzą głównie osoby czarnoskóre i to by się zgadzało, bo z moim nosem praktycznie kontaktu nie miały z uwagi na jego małą szerokość. Mierzyłem także Louis Vuitton Evidence ale są zdecydowanie za bardzo "bling bling" i w sumie nic nadzwyczajnego. Okulary ze zintegrowanymi klapkami to mocna nisza. W zasadzie to nawet okulary z dedykowanymi nakładkami są trudno dostępne. Nie wliczam tutaj nakładek nieruchomocyh (jak np. w Persolach), bo mnie interesowały tylko te z możliwością odchylania. Po głowie chodziły mi jeszcze Oliver Peoples, ale są zdecydowanie zbyt delikatne jak na moją twarz Następne z USA lecą oprawki Ultra Goliath II 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 2 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2018 30 minut temu, Bażant napisał: Jestem z okularów bardzo zadowolony, nawet nie spadają z nosa jak większość. Ryzyko kupowania online zawsze duże, ale kto nie ryzykuje ten nie nosi wymarzonych okularów W marcu szukałem dość intensywnie, a z uwagi na niedostatek "klapków" testowałem trochę zwykłych oprawek i okularów, m.in. Cazale 607, 616 i kilka par Dita, ale kompletnie nie nadają się na mój nos. Według sprzedawcy po Cazale przychodzą głównie osoby czarnoskóre i to by się zgadzało, bo z moim nosem praktycznie kontaktu nie miały z uwagi na jego małą szerokość. Mierzyłem także Louis Vuitton Evidence ale są zdecydowanie za bardzo "bling bling" i w sumie nic nadzwyczajnego. Okulary ze zintegrowanymi klapkami to mocna nisza. W zasadzie to nawet okulary z dedykowanymi nakładkami są trudno dostępne. Nie wliczam tutaj nakładek nieruchomocyh (jak np. w Persolach), bo mnie interesowały tylko te z możliwością odchylania. Po głowie chodziły mi jeszcze Oliver Peoples, ale są zdecydowanie zbyt delikatne jak na moją twarz Następne z USA lecą oprawki Ultra Goliath II no i świetnie, ważne że Ci się koleżanko podobają yyy, oczywiście miało być "kolego" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 2 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2018 ... no i przyszła: 😊 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 2 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2018 1 minutę temu, Midlife-Crisis napisał: ... no i przyszła: Ale anons Rozpakowuj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 2 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2018 Ok, już robię 11 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 2 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2018 o.O pikna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 2 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2018 5 minut temu, Pepo napisał: o.O pikna Tyz prowda, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi