Zajac Poziomka Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 Na budapester.com jest kilka modeli zamszowych loafersów i derby C&J za około 1400 złotych, w wielu rozmiarach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2017 Przecena na wszystkie oferowane modele bawełnianych skarpetek Bresciani: https://www.thevenetiantrader.co.uk/cotton-socks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 22 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2017 8 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: Przecena na wszystkie oferowane modele bawełnianych skarpetek Bresciani: https://www.thevenetiantrader.co.uk/cotton-socks obniżka tylko 3 funciaki, lepiej chwilkę poczekać i w "bergu" będzie 50% czyli ok 10 euro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 24 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2017 -25% na wszystko w ekskluzywnym butiku michaeljondral.com, na hasło: MJ25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 24 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2017 Może kogoś zainteresuje, mail o wyprzedaży Krokietów właśnie wpadł do skrzynki Cytuj Our sale period is upon us once again. With shops spanning the globe, we are pleased to offer up to 30% off a selection of styles. These include discontinued shoes & boots from previous seasons, as well as a large selection of ‘factory subs’ from our Hand Grade Collection. Substandard items sometimes have minor leather blemished that can be discussed either in store, over the phone or via email. Cytuj Sale items via - Mail OrderFor distance sales and/or further information on our retail sales, please place orders via email correspondence by using our comprehensive Mail Order Service. This service is available across all retail locations and will provide a personal approach, enabling us to answer any questions you may have before we proceed with your order. More information about this service can be found on our website. Please note, this service is also available in multiple languages. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 30 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2017 Dnia 2017-06-22 o 19:52, spiryt napisał: obniżka tylko 3 funciaki, lepiej chwilkę poczekać i w "bergu" będzie 50% czyli ok 10 euro W Berg&Berg faktycznie już jest obniżka, ale jednak są po 15,5 euro a nie po 10. Powinny jeszcze spaść do tych 10, czy po prostu w tym roku mniej przeceniają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 1 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2017 spadnie tylko trzeba czasu, chyba na zimowej promocji wpadają w ok 50% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 10 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2017 http://www.brogue.ch/eshop/en/fin-de-serie.html Przecenione wiele modeli butów premium (C&J, Gaziano&Girling, Zonkey Boot, Edward Green), całkiem spory wybór modeli i rozmiarów. Ceny dosyć zachęcające, np. Zonkey Boot za ~350 CHF, EG za 700-800 CHF, G&G 700-900 CHF. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2017 @Zajac Poziomka, w tym sklepie są Tetbury w rozmiarze 7 i Granada w rozmiarze 8. O ile się orientuję, oba na kopycie 348. Czy dobrze rozumuję, że dla stopy 272 cm (Yankowe 7,5 - 8) żadne z tych butów nie będą pasować (loafersy za duże, chukka za małe)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 10 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2017 @lubo69 jeżeli nosisz 7,5-8 to Tetbury 7 na pewno będą za małe. Loafersy w rozmiarze 8 być może będą dobre, ale pewności nie ma. Może spróbuj przymierzyć coś na tym kopycie w Bergu? 348 to dosyć specyficzne, wąskie i mocno wydłużone kopyto. Dla mnie idealny jest rozmiar 7 UK, buty innych firm noszę na ogół też 7 UK, ale np. trzewiki Yanko na kopycie 960 w rozmiarze 7 są bardzo obszerne i raczej spokojnie mógłbym wziąć 6,5. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aszer Napisano 10 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2017 Gdynia Klif E.Berg koszule 50% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2017 Świetne koszule polo z długim rękawem, żniżka 50 proc. do 37,5 funtów, Simon James Cathcart. Ale uwaga, tylko bardzo małe i bardzo duże rozmiary (XS, czasem S, czasem XL, XXL). Rozmiarówka jest mała, więc zazwyczaj XL to L, XXL to XL, S to XS, a XS to bardzo, bardzo małe). http://www.simonjamescathcart.com/vintage-polo-shirts/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcelli Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2017 7 godzin temu, Nowoanglik napisał: Świetne koszule polo z długim rękawem, żniżka 50 proc. do 37,5 funtów, Simon James Cathcart. Ale uwaga, tylko bardzo małe i bardzo duże rozmiary (XS, czasem S, czasem XL, XXL). Rozmiarówka jest mała, więc zazwyczaj XL to L, XXL to XL, S to XS, a XXS to bardzo, bardzo małe). http://www.simonjamescathcart.com/vintage-polo-shirts/ Kołnierzyk to totalna tragedia na tym zdjęciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2017 Dnia 6.08.2017 o 19:42, Marcelli napisał: Kołnierzyk to totalna tragedia na tym zdjęciu... To jest taki styl, a nie tragedia. Dnia 6.08.2017 o 11:48, Nowoanglik napisał: Ale uwaga, tylko bardzo małe i bardzo duże rozmiary (XS, czasem S, czasem XL, XXL). Rozmiarówka jest mała, więc zazwyczaj XL to L, XXL to XL, S to XS, a XXS to bardzo, bardzo małe). Tu bym dyskutował. Wg mnie rozmiarówka jest co najmniej typowa, a nawet większa niż w większości polówek czy nawet swetrów. Dla przykładu polówki Bytomia, Vistuli i podobnych marek mają pod pachami realnie ok. 49, swetry Vistuli realnie 49-50. A polówki Lee, H&M itd. na ogół nie więcej niż 48. Lacoste S też ma wyraźnie mniej niż 50 cm. A s-ki SJC mają 50.5. Wszystkie wymiary podaję na podstawie własnych pomiarów obecnie czy dawniej posiadanych koszulek przed pierwszym praniem. Mam pamięć i pedantyczność do takich liczb Właściciel SJC zaleca brać większe rozmiary wg mnie z dwóch powodów: 1. Z uwzględnieniem ewentualnego skurczenia po praniach. 2. Ze względu na retro styl/krój - bo w "zamierzchłych" czasach raczej nie nosiło się mocno dopasowanych ubrań. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2017 Moim zdaniem bardzo fajne i nietuzinkowe. Zamówiłem jedną "burgundową" na próbę. Lubię zestawiać polo z casualowymi marynarkami. Najlepiej polo z długim rękawem, które kupić niełatwo. Zobaczymy jak się u mnie sprawdzi taki "wintydżowy" krój . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 7 Sierpień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2017 Z marynarką wygląda lepiej, plus po praniu trochę się kurczy realnie. Jednak jak dla mnie to są kroje slim - ściągają się w okolicach talii i bioder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2017 Polo "w akcji" z marynarką – od znanego blogera z Kalifornii. https://streetxsprezza.wordpress.com/2017/05/11/the-sjc-1930s-polo-shirt/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2017 1 godzinę temu, Caporegime napisał: Z marynarką wygląda lepiej, plus po praniu trochę się kurczy realnie. Jednak jak dla mnie to są kroje slim - ściągają się w okolicach talii i bioder. Ja niefortunnie użyłem słowa "slim". Już poprawiłem na "dopasowane". Bo mnie nie chodziło o to, że te pola SJC nie powinny (w zgodzie ze stylistyką epoki) być zbyt obcisłe, a nie o to, że nie powinny być taliowane (slim). Chociaż zdaje mi się, że kilkadziesiąt lat temu mocne taliowanie koszul też nie było powszechne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2017 Grubsza promocja w Macaroni Tomato: http://shop.macaronitomato.com/nowosci?filter[16][]=1&filter[15][]=0&filter[15][]=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2017 Osovski rowniez dzisiaj zaszalal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2017 4 godziny temu, lukee napisał: Osovski rowniez dzisiaj zaszalal Osovski się chyba zwija, w Blue City pustki na półkach. Radziłbym uważać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiarus Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2017 Club Monako http://clubmonaco.borderfree.com/home/index.jsp?ab=global_home 20% >$200; 25% > $300; 30% >$400 Kod promocyjny FALL17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2017 Dnia 24.08.2017 o 17:10, NieMy napisał: Osovski się chyba zwija, w Blue City pustki na półkach. Radziłbym uważać. Na co uważać? Swoją drogą przy okazji zamawiania zapytałem panią z netsklepu, czy bankrutują. Zapewniła, że w żadnym razie, w pustki i niespotykane u nich wyprzedaże wynikają z czyszczenia półek przed nowymi licznymi dostawami. Jednak zastanowiło mnie, że kilkanaście nowych modeli koszul, które się pojawiły w ostatnich miesiącach, było w mocno niepełnej rozmiarówce, np. sporadycznie dostępny był rozmiar 38. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2017 i ja chyba skorzystam z tej wyprzedaży osovskiego, który producent materiałów najlepszy? Monti, Mason, Albini? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2017 Godzinę temu, Miro napisał: Na co uważać? Na przykład na zapłacenie z góry za koszule, które do nas nigdy nie przyjdą. Częsta sytuacja przy upadłościach. Jak padała Alma i likwidowała poszczególne sklepy, to nawet kierownik sklepu z setką pracowników dowiedział się o zamknięciu na 12h przed faktem. Nie wiem jak jest w tym przypadku ale w galeriach handlowych nie trzyma się pustych sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi