Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
3 godziny temu, Wodzu napisał:

-30% w Drake's:

https://www.drakes.com/sale

Dzięki za ten link.

Wiele produktów z tej wyprzedaży to rzeczy chyba nawet nie tyle inspirowane klasyką, co dokładne repliki klasyki. Najlepiej widać to na przykładzie swetrów (Drake's ma kiepskie fotki, więc wyszukajcie sobie na Mr Porter i włącznie catwalk). Takich fasonów się już praktycznie nie robi, popatrzcie np. na sweter z Guernsey (Cable-Knit Wool Sweater), albo na płaszcze i kurtki - totalny vintage jak np. chore jacket z grubego lnu (kiedyś normalny wybór tkaniny, dziś zupełnie niespotykany).

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Do -60% w Michael Jondral:

https://en.michaeljondral.com/collections/sale-1?utm_source=International+Customers!&utm_campaign=ccf8c1d322-EMAIL_CAMPAIGN_2020_01_31_05_18_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_878b8130f4-ccf8c1d322-178672541&goal=0_878b8130f4-ccf8c1d322-178672541&mc_cid=ccf8c1d322&mc_eid=90f459b777

Kaszmirowy szal w kolorze kamelowym za 80 EUR, koszule Drake's w pojedynczych rozmiarach za ~70 EUR, świetne spodnie Rota Pantaloni za ok. 120 EUR (niestety głównie skrajne rozmiary),  kilka wzorów poszetek Drake's za 26 EUR (jest też parę krawatów) i inne.

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie,

Mam pytanie odnośnie rozmiaru tych sneakerów grenson. Czy ich rozmiarówka odpowiada tej w butach klasycznych? Inaczej, czy jak mam oxforsy grensona w rozmiarze 11, to te snekersy też brać w rozmiarze 11? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szczerze mówiąc to ja widzę 20% zniżki,a tylko jedne tassel loafersy  na klejonej podeszwie są przecenione 30%.Jeżeli chodzi o buty EG to najlepsze okazje można znaleźć w butach  Greena przebrandowanych np RL Purple Label identyczne buty można kupić za mniej niż pół ceny EG. Zniżki typu 70% w branży ze względu na recesje  mogą się pojawić w większości marek ale rzadko to dotyczy segmentu premium plus.Zawsze w czasie kryzysu ubożeją ludzie biedni ,średnio zamożni i trochę bardziej zamożni ,a ci najzamożniejsi ich kosztem się bogacą i wielokrotnie pomnażają swoje majątki.Dlatego modowe marki dla oligarchow jak Brioni,Kiton, Lobb, Gaziano&Girling, Green w czasie kryzysów z reguły drożeją.

Opublikowano
2 godziny temu, mayor napisał:

Szczerze mówiąc to ja widzę 20% zniżki,a tylko jedne tassel loafersy  na klejonej podeszwie są przecenione 30%.Jeżeli chodzi o buty EG to najlepsze okazje można znaleźć w butach  Greena przebrandowanych np RL Purple Label identyczne buty można kupić za mniej niż pół ceny EG. Zniżki typu 70% w branży ze względu na recesje  mogą się pojawić w większości marek ale rzadko to dotyczy segmentu premium plus.Zawsze w czasie kryzysu ubożeją ludzie biedni ,średnio zamożni i trochę bardziej zamożni ,a ci najzamożniejsi ich kosztem się bogacą i wielokrotnie pomnażają swoje majątki.Dlatego modowe marki dla oligarchow jak Brioni,Kiton, Lobb, Gaziano&Girling, Green w czasie kryzysów z reguły drożeją.

?? Ja widzę 30 % zniżki na wszystko. Jedyne, co przychodzi mi do głowy, to to, że klikasz z Ameryki, a ja z Europy.

Jestem PEWIEN, że wyprzedaże nie będą dotyczyły segmentu luksusowego, ale premium - jak najbardziej. Pytanie, gdzie sklasyfikować  wspomniane wyżej Crockett & Jones. Moim zdaniem to jednak segment premium i będą one jeszcze tańsze.