eduardo Napisano 10 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2018 skoro mamy posiadacza butów, których zdjęcie wrzuciłem wyżej - czy mógłbyś mi powiedzieć, który to model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merrill Napisano 10 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2018 12 godzin temu, mr.vintage napisał: A jaki to rozmiar? Bo wygląda na dość duży, co przy wydłużonym kopycie pogłębia problem opisany wyżej. Zdjęcie z bliska powiększyło optycznie but, bo jest to rozmiar 6, model 573.http://www.shoepassion.pl/eleganckie-buty-meskie/no-573.html Postaram się zrobić sesję przy świetle dziennym wypoczętych na prawidłach butów. Obawiam się jednak, że po godzinie na stopach znowu zobaczę wszystkie brzydkie połamania 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tol Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 Dzisiaj dotarły do mnie buty po wymianie... znowu nie są idealne... a może się czepiam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 Dopiero ostatnie zdjęcie jest niepokojące. Tę rysę czuć po dotknięciu palcem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tol Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 delikatnie, ale myślę, że krem załatwi sprawę... bardziej martwi mnie to mocne zagięcie bo strasznie się rzuca w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 Kolega ma wybitny brak szczęścia. Załamanie wygląda cokolwiek wtórnie. Nie stało się to po jakimś tam użyciu? Może cena była wyprzedażowa i wysyłają modele z mniejszymi lub większymi wadami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tol Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 dopiero co je rozpakowałem... nawet mi się nie chciało przymierzać. Pytałem czy wyprzedaż jej spowodowana jakimiś defektami, otrzymałem odpowiedź, że nie. Nic z tym zagięciem raczej nie zrobię, znowu mam dylemat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 37 minut temu, tol napisał: delikatnie, ale myślę, że krem załatwi sprawę... Może zdjęcia wyolbrzymiają sprawę, ale jak dla mnie to jest wada ewidentnie eliminująca buty. Przecież to jest po prostu przecięta skóra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tol Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 napisze do nich jeszcze raz.. Buty miały być na ślub, który mam za tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 5 minut temu, tol napisał: napisze do nich jeszcze raz.. Buty miały być na ślub, który mam za tydzień... Strasznie mi przykro. Wg mnie na szybko te dwie rysy na się pokryć kremem i woskiem. Natomiast dwa pierwsze zdjęcia wskazują na zakładanie bez łyżki. Ja bym postawił sprawę jasno. Musisz mieć buty na ślub, masz dowód w postaci zdjęć ze buty były używane przez kogoś innego i lekko uszkodzone. Moim zdaniem to oni powinni pójść Ci na rękę i najpierw wysłać druga parę, a po jej otrzymaniu (przed ślubem) odeślesz im te uszkodzone. Jeśli drugie nie dotrą na czas to zatrzymasz te uszkodzone i negocjujecie zwrot drugiej pary. Może lepiej zadzwonić tam do nich i wytłumaczyć co i jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tol Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 napisałem maila, ale jeszcze jutro przedzwonię. Może to coś przyspieszy... Bo strasznie długo trwała ta wymiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 Rysa na pięcie do zapastowania, pozostałe kwalifikują buty do wymiany. Właśnie obejrzałem loafersy, które mam dziś na sobie i które zdarza mi się zakładać bez łyżki. Mają pewnie z setkę założeń, a pięty są gładkie, bez żadnych marszczeń. Nie wiem, czy sklep zainteresuje problem związany z nadchodzącym ślubem. Jeśli tak, to ciągle wymiana powinna być możliwa. Poproś ich o obejrzenie kolejnej pary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 @tol jako forumowicz powiedziałbym, że tak nie można, że trzeba interweniować i tak dalej. Te załamania w tyle w nowych butach to świństwo, a Shoepassion to po prostu Brunner*. Prywatnie to na Twoim miejscu poszedłbym w tych butach na ślub. Zapastować, zrobić lustro i koniec. Przed ślubem masz na pewno parę innych spraw na głowie. 25 lat temu w podobnej sytuacji był mój kumpel, dziś dość znany aktor ze sceny filmowej. Szukaliśmy na siłę jakichś ładnych butów, bo jego się jakoś nieładnie zarysowały. Po dwóch godzinach poszukiwań postanowił to zakończyć i rysy przykryć pastą. Resztę czasu spędziliśmy na piwie. Na buty nikt nie spojrzał, na zdjęciu nic do dziś nie widać, a forum wtedy nie było. Małżeństwo trwa do dziś bez większych kryzysów. Przemyślałbym za to następne zakupy butów tej marki. *Stawka większa niż życie 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tol Napisano 20 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2018 @Midlife-Crisis Taki mam plan B Jak coś lepszego się trafi to po prostu kupię inne, ale tak jak piszesz z czasem kiepsko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
careq Napisano 17 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2019 Nie wiem, czy do wątku zaglądają przedstawiciele/pracownicy marki, ale jako posiadacz stopy, do których buty shoepassion pasują całkiem nieźle, jestem niezadowolony z faktu, że na polskiej stronie, w porównaniu do niemieckiej, asortyment jest cokolwiek uboższy, znacznie uboższy rzekłbym. Wyboru jasno-brązowych butów praktycznie żadnego, promocje pomińmy chwilą ciszy, mimo iz na niemieckiej wersji strony śmigają aż miło. Szkoda, bo chęci zakupów są a kupować nie mam co. Żeby nie być gołosłownym w zakładce ELEGANCKIE: polska strona 47 pozycji / niemiecka 92 w zakładce SALE: polska 46 / niemiecka 107 z czego na polskiej dalej nie wiem, dlaczego nazywa się SALE... może wystarczy odblokować stronę niemiecką i wysyłać do Polski? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 17 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2019 No i ceny fajne http://m.shoepassion.de/item/32393934312d3237373932?utm_source=criteo&utm_medium=retargeting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 17 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2019 @eduardo odradzam buty tej marki z tzw. niebieskiej kolekcji. Są szyte metodą blake a skóra jest bardzo słabej jakości. Już skóra butów z klasycznej kolekcji łamie się często nieelegancko, a farbowana jest dość powierzchownie, co wymaga częstego używania kosmetyków. Za swoją cenę są ale ok. Ta tańsza kolekcja ma natomiast moim zdaniem tylko jedną zaletę, którą jest cena. Największą wadą może być kiepska jakość i nietrwałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 18 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2019 Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 18 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2019 7 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: @eduardo odradzam buty tej marki z tzw. niebieskiej kolekcji. Są szyte metodą blake a skóra jest bardzo słabej jakości. Już skóra butów z klasycznej kolekcji łamie się często nieelegancko, a farbowana jest dość powierzchownie, co wymaga częstego używania kosmetyków. Za swoją cenę są ale ok. Ta tańsza kolekcja ma natomiast moim zdaniem tylko jedną zaletę, którą jest cena. Największą wadą może być kiepska jakość i nietrwałość. Dla mnie ta cena 150€ wcale nie jest zaletą, w dobrym czasie dodając 30€ można kupić buty marki Carlos Santos. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
careq Napisano 29 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2019 Model 545, na Rendenbachu po 550zł, dostępne małe i duże rozmiary 5,5; 6; 7; 11; 13,5; 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
careq Napisano 24 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2019 Brogsy Rio od Heinrich Dinkelacker za 595zł http://www.shoepassion.pl/rio-full-brogue-tc.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2019 Jak za darmo, dzięki ;)Te ciemne to midnight blue, nie czarne, jakby ktoś nie zauważył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 24 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2019 Przecież te buty kosztują 595 euro, ktoś po prostu ustawił zły przelicznik waluty z euro na złotówki. Nie mam pojęcia, czy sklep musi honorować zakup po takiej cenie i nie mam nawet zamiaru sprawdzać. Byłoby mi po prostu głupio wykorzystywać oczywisty ludzki błąd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 24 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2019 Tym niemniej na europejskiej stronie HD te same RIO są za 395E. http://eu.heinrich-dinkelacker.com/icons-sale.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 24 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2019 6 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: Tym niemniej na europejskiej stronie HD te same RIO są za 395E. http://eu.heinrich-dinkelacker.com/icons-sale.html To nie są te same buty co z linka. Te same co z linka kosztują 595 euro: http://eu.heinrich-dinkelacker.com/rio-full-brogue-tc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi