Skocz do zawartości

Suit Supply

+Immune+

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 7.12.2017 o 13:06, Harth napisał:

Z tego co czytałem w tym temacie , rok temu na początku stycznia można było skorzystać z cen outletowych w SuSu. Czy takie wyprzedaże zdarzają się co roku w tym samym terminie?

outlet SuSu to jedna wielka loteria, nikt nie wie czy uruchomi się dla Polski, nawet jeśli wystartuje dla reszty Europy. Na przykład w te wakacje był otwarty tylko dla USA bodajże

Jak dużo modeli marynarek/ garniturów jednorzędowych z zamkniętymi klapami, Waszym zdaniem pojawia się w SuSu? To może dość dziwne pytanie, ale zamówiłem garnitur jednorzędowy granatowy z otwartymi klapami. Leży na mnie bardzo dobrze, podoba mi się tkanina, kolor,  ale wolałbym zamknięte klapy (mam dość dużą klatkę). Zastanawiam się więc, czy go sobie zostawić, czy też poczekać na nową kolekcję a może trafi się podobny model z klapami zamkniętymi. Pytanie tylko, czy z Waszych obserwacji wynika, że takie modele pojawiają się często, czy też należą do rzadkości.

18 godzin temu, Harth napisał:

Jak dużo modeli marynarek/ garniturów jednorzędowych z zamkniętymi klapami, Waszym zdaniem pojawia się w SuSu? To może dość dziwne pytanie, ale zamówiłem garnitur jednorzędowy granatowy z otwartymi klapami. Leży na mnie bardzo dobrze, podoba mi się tkanina, kolor,  ale wolałbym zamknięte klapy (mam dość dużą klatkę). Zastanawiam się więc, czy go sobie zostawić, czy też poczekać na nową kolekcję a może trafi się podobny model z klapami zamkniętymi. Pytanie tylko, czy z Waszych obserwacji wynika, że takie modele pojawiają się często, czy też należą do rzadkości.

Z zamkniętych klap jest tylko model Washington. W praktycznie każdej kolekcji jest w kolorze granatowym i niebieskim, może zdarzyć się też w innych. Generalnie wybór modeli z zamkniętymi klapami w SuSu jest dosyć marny. Sam Washington też jest dosyć specyficzny przez biletówkę, która nieco obniża jego formalność ale czy to wada czy zaleta to już trzeba rozstrzygać znając zastosowanie Twojego przyszłego garnituru.

• 2 weeks later...

Witam,

zamówiłem ostatnio garnitur Havana:

https://eu.suitsupply.com/pl/suits/havana-niebieski-gładki/P4965.html#sizeChart

Rozmiar, który wybrałem to 48. Zastanawiam się, czy 50 nie byłaby lepsza. 50 jest 4cm szersza w klacie i talii,  i ma centymetr dłuższy rękaw, długość pleców i szerokość w ramionach.  Spodnie są też dłuższe o centymetr (w 48 i tak są do skrócenia), szersze w pasie i biodrach o 4 cm i 2 cm w udzie.

Napiszcie proszę co sądzicie, zostać z 48 i wymienić na 50? W garniturze czuję się dobrze, ale zastanawia mnie jak się układa na mnie.

IMG_0517.jpg

IMG_0518.jpg

IMG_0519.jpg

IMG_0521.jpg

IMG_0522.jpg

IMG_0525.jpg

1 godzinę temu, szredert napisał:

Witam,

zamówiłem ostatnio garnitur Havana:

https://eu.suitsupply.com/pl/suits/havana-niebieski-gładki/P4965.html#sizeChart

Rozmiar, który wybrałem to 48. Zastanawiam się, czy 50 nie byłaby lepsza. 50 jest 4cm szersza w klacie i talii,  i ma centymetr dłuższy rękaw, długość pleców i szerokość w ramionach.  Spodnie są też dłuższe o centymetr (w 48 i tak są do skrócenia), szersze w pasie i biodrach o 4 cm i 2 cm w udzie.

Napiszcie proszę co sądzicie, zostać z 48 i wymienić na 50? W garniturze czuję się dobrze, ale zastanawia mnie jak się układa na mnie.

Moim zdaniem marynarka jest o rozmiar za mała. Nie masz 50-tki, aby się pokazać, jak wyglądasz?

W dniu 2.01.2018 o 18:13, kabza00 napisał:

Jakie przecieki miałoby mieć to forum, od customer service na whatssapie? ;) Pozostaje śledzić newsletter i ten wątek.

Oj tam... jakiś chiński pracownik SS mógł wrzucić gryps o outlecie do kieszeni zamawianej przez kogoś marynarki :)