BrotherM Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 A i tak właściwie, w SS rękawy są rozpinane, a nie są atrapami? Czy różnie z tym bywa. W opisie danego produktu nie widzę. Niby detal, ale zaczynam już tego wymagać powoli od kupowanych marynarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Witam, czy miał ktoś do czynienia z takim materiałem: http://eu.suitsupply.com/pl/suits/lazio-granatowy-gładki/P4809.html Jak komfort użytkowania? Przy okazji mam pytanie dotyczące rozmiarówki Lazio, garnitury zazwyczaj kupuję w rozmiarze 176/100/88. Lepiej wybrać 50 czy 48? Pozdrawiam Raczej z rozmiarów short, 24 lub 25 jeśli masz proporcjonalną długość rąk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 3 godziny temu, michal. napisał: Właśnie dorzucili kilka nowych modeli. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A co konkretnie dorzucili ? Mojego rozmiaru t.j. 54 w garniturach nie było od samego początku. Zostały chyba 2 marynarki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipP Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Marynarki, które dodali w rozmiarze 94 rozeszły sie w 15 minut, były miedzy innymi dwie granatowe Havany, jedna wool/silk, druga wool/cotton, jedną udało mi się nabyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzeii Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 niby ten JORT szary dwurzędowy ładny, ale jakoś nie jest rozchwytywany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Osoba Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 1 godzinę temu, BrotherM napisał: A i tak właściwie, w SS rękawy są rozpinane, a nie są atrapami? Czy różnie z tym bywa. W opisie danego produktu nie widzę. Nie wiem jak najstarsze modele, obecnie wszystkie mają działające guziki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Szantung za 60 zł leci już do mnie Do tego koszula w zieloną kratę Vichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 @artisan W rozmiarze 50 i 52 dorzucili kilka marynarek i garniturów, ale już ich nie widzę, wiec pewnie szybko się rozeszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Jorty koszule 3 za 369 to niezła oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pooshek Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 4 minuty temu, De Lasalle napisał: Jorty koszule 3 za 369 to niezła oferta. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie koszule Jort nie sumują się w ten sposób. Jest informacja na stronie, że linii Red Line nie obejmuje ta forma promocji. Chyba z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Ja kupilem wlasnie 5, wiec sie jak najbardziej sumuja. Promocja nie dotyczy Red Line, a Jort nia nie jest, chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 1 godzinę temu, MWojtylak napisał: Szantung za 60 zł leci już do mnie Do tego koszula w zieloną kratę Vichy Możesz wrzucić link ? będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Z tą promocją jest mieć dziwnie. Przy 3 koszulach, maksymalnie jeden Jort obniża swoją cenę, jeśli co najmniej jedna koszula jest z linii poniżej czerwonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Mi - przy ustalaniu podstawy obniżenia - wskazuje, że cena podstawowa to równowartość koszul z lini średniej, czyli tych po 369 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosiareks Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Z tymi jortami faktycznie - mi system zmienił cenę błękitnego jorta BD. @Servetch dzięki za info, do mnie właśnie leci tani jort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin C Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Hej. Niestety się pospieszyłem i zrobiłem zakupy do Niemiec. Ktoś ogarniał jakiegos kuriera do Polski we znośnych cenach? Tnt mi krzyknęło 350pln! 🙈 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aver Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Nie wiem, czy krawaty to akurat najlepsza rzecz z oferty SuSu - mimo ośmiu centymetrów są dość wąskie - no ale przetestujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Ja mam trzy koszule w koszyku. Jedna Jort i dwie purple line. No i Jort jest z 699 na 369, więc chyba jakoś inna kombinacja musi być. Po ile ostatecznie kupiliście te Jorty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 2 godziny temu, artisan napisał: Możesz wrzucić link ? będę wdzięczny Koszula: http://eu.suitsupply.com/pl/c_shirts/zielony-kratka/H4944.html?cgid=C_Shirts Niestety krawaty już się skończyły więc tylko załączam zdjęcie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebowski32 Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Nie podoba mi się to co robi SS z tymi wyprzedażami. To zaburza ich model biznesowy i oznacza, że powinni sprzedawać taniej od początku i np. robić zapisy na produkt. A tak ci, co kupują marynarki po 1300 zł, mogą czuć się rozczarowani. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 np. ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 12 minutes ago, Lebowski32 said: Nie podoba mi się to co robi SS z tymi wyprzedażami. To zaburza ich model biznesowy i oznacza, że powinni sprzedawać taniej od początku i np. robić zapisy na produkt. A tak ci, co kupują marynarki po 1300 zł, mogą czuć się rozczarowani. Tyle, że z tego co widzę, to są sztuki z 2014 max. Nie mozna ich nigdzie dostać. Normalnie takie rzeczy trafiają do Outletu pod Amsterdamem itp. Tyle, że w ten sposób można dostać je bez udawania się do tych miejsc, ktorych jest bodajże trzy na całą europę. ja no nie obrażam sie, że marynarkę którą kupiłem trzy lata temu i dzięki temu na 100% ją miałem, teraz była w sztuk 1 na wyprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Niestety nie zgodzę się. W outlecie było kilka marynarek i garniturów z ostatniej letniej kolekcji m. in. marynarka, którą kupiłem latem w regularnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebowski32 Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Pepenix - SS powinno przejść na model sprzedaży Meermina. Zamiast 1300 złotych za marynarkę, która zalega miesiącami w magazynach, a potem jest sprzedawana w outlecie, marynarka np. po 900 złotych i zapisy na nią - wysyłka towaru po dwóch miesiącach. Nie - to nie są sztuki z max 2014. W tym roku bordowa marynarka w kratę, czy niebieska to kolekcja ubiegłoroczna. W wakacje gdy startował outlet były również marynarki z 2015 roku, mocno przecenione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Właśnie dowiedziałem się od konsultanta, że rzeczy zakupionych w outlecie nie można zwracać. To prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi