artisan Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 1 godzinę temu, MWojtylak napisał: Szantung za 60 zł leci już do mnie Do tego koszula w zieloną kratę Vichy Możesz wrzucić link ? będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Z tą promocją jest mieć dziwnie. Przy 3 koszulach, maksymalnie jeden Jort obniża swoją cenę, jeśli co najmniej jedna koszula jest z linii poniżej czerwonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Mi - przy ustalaniu podstawy obniżenia - wskazuje, że cena podstawowa to równowartość koszul z lini średniej, czyli tych po 369 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosiareks Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Z tymi jortami faktycznie - mi system zmienił cenę błękitnego jorta BD. @Servetch dzięki za info, do mnie właśnie leci tani jort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin C Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Hej. Niestety się pospieszyłem i zrobiłem zakupy do Niemiec. Ktoś ogarniał jakiegos kuriera do Polski we znośnych cenach? Tnt mi krzyknęło 350pln! 🙈 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aver Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Nie wiem, czy krawaty to akurat najlepsza rzecz z oferty SuSu - mimo ośmiu centymetrów są dość wąskie - no ale przetestujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Ja mam trzy koszule w koszyku. Jedna Jort i dwie purple line. No i Jort jest z 699 na 369, więc chyba jakoś inna kombinacja musi być. Po ile ostatecznie kupiliście te Jorty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 2 godziny temu, artisan napisał: Możesz wrzucić link ? będę wdzięczny Koszula: http://eu.suitsupply.com/pl/c_shirts/zielony-kratka/H4944.html?cgid=C_Shirts Niestety krawaty już się skończyły więc tylko załączam zdjęcie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebowski32 Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Nie podoba mi się to co robi SS z tymi wyprzedażami. To zaburza ich model biznesowy i oznacza, że powinni sprzedawać taniej od początku i np. robić zapisy na produkt. A tak ci, co kupują marynarki po 1300 zł, mogą czuć się rozczarowani. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 np. ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 12 minutes ago, Lebowski32 said: Nie podoba mi się to co robi SS z tymi wyprzedażami. To zaburza ich model biznesowy i oznacza, że powinni sprzedawać taniej od początku i np. robić zapisy na produkt. A tak ci, co kupują marynarki po 1300 zł, mogą czuć się rozczarowani. Tyle, że z tego co widzę, to są sztuki z 2014 max. Nie mozna ich nigdzie dostać. Normalnie takie rzeczy trafiają do Outletu pod Amsterdamem itp. Tyle, że w ten sposób można dostać je bez udawania się do tych miejsc, ktorych jest bodajże trzy na całą europę. ja no nie obrażam sie, że marynarkę którą kupiłem trzy lata temu i dzięki temu na 100% ją miałem, teraz była w sztuk 1 na wyprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Niestety nie zgodzę się. W outlecie było kilka marynarek i garniturów z ostatniej letniej kolekcji m. in. marynarka, którą kupiłem latem w regularnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebowski32 Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Pepenix - SS powinno przejść na model sprzedaży Meermina. Zamiast 1300 złotych za marynarkę, która zalega miesiącami w magazynach, a potem jest sprzedawana w outlecie, marynarka np. po 900 złotych i zapisy na nią - wysyłka towaru po dwóch miesiącach. Nie - to nie są sztuki z max 2014. W tym roku bordowa marynarka w kratę, czy niebieska to kolekcja ubiegłoroczna. W wakacje gdy startował outlet były również marynarki z 2015 roku, mocno przecenione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Właśnie dowiedziałem się od konsultanta, że rzeczy zakupionych w outlecie nie można zwracać. To prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Proponuję zgłosić kandydaturę na prezesa, na pewno po zmianie strategii cenowej ich zyski poszybują w kosmos, więc nie powinni mieć zastrzeżeń Na cały outlet wypatrzyłem ze dwie rzeczy które chciałbym mieć. W outletach praktycznie nigdy nie ma klasyki (np zwykłych granatowych marynarek), 95% stanowią rzeczy odjechane. Nie wiem o co tu się na SS obrażać. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosiareks Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 na pewno można zwracać bo to wynikało z ich strony: 30 dni zwrotu na 'normalne' zakupy, 14 dni na zakupy z outletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pooshek Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 13 minut temu, Panam napisał: Właśnie dowiedziałem się od konsultanta, że rzeczy zakupionych w outlecie nie można zwracać. To prawda? Dziwne, latem zwróciłem be problemu. Czyżby zmienili politykę ? Gdybym wiedział trochę to trochę mniej bym szalał. Jakby co to odsprzedam po okazyjnej cenie kilka rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aver Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 No właśnie, zostałe same niezwykłe rzeczy. Ale jakby nie outlet, to na spodnie z bawełny seersucker może bym nawet nie spojrzał, a tak to kuszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Panowie, regulamin ściśle określa zasady ogłoszeń o sprzedaży, proszę go nie naruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Na marynarkę w moim rozmiarze nie mam nawet co liczyć Myślałem zatem o spodniach np.: http://eu.suitsupply.com/pl/c_trousers/jasnoszary-spodnie/B367.html ale z tego co widzę po rozmiarówce, mając 65 cm w udach mocno poza nią wykraczam. Mimo wszystko zapytam, bo jeszcze nic nigdy w SS nie kupowałem - rzeczywiście mają tak wąskie spodnie czy traktowaćwymiary na stronie z pewnym (w sumie sporym) marginesem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 38 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Na cały outlet wypatrzyłem ze dwie rzeczy które chciałbym mieć. W outletach praktycznie nigdy nie ma klasyki (np zwykłych granatowych marynarek), 95% stanowią rzeczy odjechane. Nie wiem o co tu się na SS obrażać. Teraz się zgadzam, ale bywało lepiej, np. ja kiedyś kupiłem flanelowe dwurzędówki, które jak najbardziej uważam za hit (i cieszą się zasłużonym powodzeniem na forum). W momencie otwarcia outletu zdarzały się klasyczne i ładne rzeczy, choć ogólnie jest dość cienko. W każdym razie tempo czyszczenia wyprzedaży w moim rozmiarze, po otwarciu outletu na "resztę Europy", imponuje - wczoraj praktycznie już nic nie zostało. Aha, ceny niektórych rzeczy się zmieniają, dziś kupiłem za 149 zł spodnie wyceniane wczoraj na dwie stówy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 @Hush moim zdaniem mają inne miejsce pomiaru niż nam się wydaje. Mając 64 cm w udzie kupowałem 55 cm które były dopasowane ale bez przesady. Nie nie wiem czy to zależy od linii, miejsca pomiaru, roku sprzedaży czy niedokładności. Mam bodajże 3 sztuki takie. za to w biodrach worki mimo, że nie wynikało z rozmiarówki. Jeżeli można zwrócić to bym zaryzykował. Edit: nie były z linii Porto, bo w nogawce te mnie przerażają bo łydka mi nie przejdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 13 minut temu, Dapi napisał: @Hush moim zdaniem mają inne miejsce pomiaru niż nam się wydaje. Mając 64 cm w udzie kupowałem 54 cm które były dopasowane ale bez przesady. Nie nie wiem czy to zależy od linii, miejsca pomiaru, roku sprzedaży czy niedokładności. Mam bodajże 3 sztuki takie. za to w biodrach worki mimo, że nie wynikało z rozmiarówki. Jeżeli można zwrócić to bym zaryzykował. Edit: nie były z linii Porto, bo w nogawce te mnie przerażają bo łydka mi nie przejdzie Te, które chciałem zamówić (rozmiary 54 i 56) to właśnie Porto:) W łydce mam 41,5, wzrost 198 cm. Nadal ryzykować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 W moich z innej linii, ale tej samej nogawce przy ok. 40 cm w udzie wchodzę na styk. To ten czerwono-biały seersucker - wspaniałe spodnie latem, ale w biodrach mocno relaks jest z dycha więcej jest niż napisali, skracałem je z 5 cm z rozmiaru 54 na mój wzrost 185cm edit: teraz zobaczyłem że to jest jednak w opisie model porto. No nic kantu [jakby miał być] na udzie widać nie będzie na pewno bo są dość dopasowane w udzie i łydce a seersucker jest elastyczny ze względu na swoja specyfikę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi