pryczu Napisano 14 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2019 Dziękuję za Wasze opinie. Jeśli dobrze kojarzę, do zwrotu mogę albo zamówić kuriera do siebie, albo zawieźć paczkę do UPS Access Point? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 14 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2019 Panowie, czy możecie polecić jednorzędowy garnitur - granatowy albo szary - z przewiewnego splotu wełny do 2000 zł z obecnej kolekcji? Istnienie pełnej podszewki nie jest problemem, są krawcowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 14 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2019 Którykolwiek traveler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 15 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2019 W temacie travelera... Zamówiłem szarego w kratę i aktualnie czekam na przesyłkę z innymi rozmiarami. Marynarka w rozmiarze 98 ma wymiary marynarki 94, z wyjątkiem rękawów (tutaj dla odmiany wymiar pasuje do 102). Zamówiłem z ciekawości kolejny egzemplarz 98 oraz 50 i 52:) Zobaczymy co z tego wyjdzie... Czy to ogólna przypadłość Travelera? Dodam, że przymierzałem inne marynarki/garnitury z tegorocznej kolekcji i nie zaobserwowałem tam aż takich odchyłek od normy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix1989 Napisano 25 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2019 Ciekawe co SS robi ze zwracanymi zamówieniami custom - być może część zasili outlet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoljon Napisano 7 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2019 A czy ktoś słyszał jakieś plotki na temat letniego outletu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 8 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2019 Na SF padła data 15 lipca. Ale jak zawsze to trochę wróżenie z fusów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 8 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2019 Raczej z nagich mieczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 8 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2019 Godzinę temu, blekit napisał: Na SF padła data 15 lipca. Ale jak zawsze to trochę wróżenie z fusów. Patrząc po historii ostatnich dwóch Outletów jest to bardzo prawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 9 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2019 W dniu 7.07.2019 o 22:57, Napoljon napisał: A czy ktoś słyszał jakieś plotki na temat letniego outletu? Znając życie nie dla Polaka to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 9 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2019 Mając rodzinę w NL idzie wyżyć. Oni ten outleet uruchamiają o jakieś konkretnej godzinie, czy od północy danego dnia? I czy jest jakiś sposób będąc w PL podejrzeć co jest w outlecie czy zostaje tylko zdalnie przez kogoś będącego np. w NL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tsz Napisano 9 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2019 27 minut temu, eduardo napisał: Mając rodzinę w NL idzie wyżyć. Oni ten outleet uruchamiają o jakieś konkretnej godzinie, czy od północy danego dnia? I czy jest jakiś sposób będąc w PL podejrzeć co jest w outlecie czy zostaje tylko zdalnie przez kogoś będącego np. w NL? W dniu 22.12.2018 o 20:44, tadamdam napisał: (...) Najlepiej chyba zapisać się do newslettera na powiadomienie (na https://us.suitsupply.com/en_US/outlet) i poza tym śledzić wątki na Reddicie/Styleforum (np. https://www.styleforum.net/threads/suitsupply-nyc.250682/page-1199). Jeżeli nie jesteś w stanie wejść na amerykańską stronę outletu (przekierowania): przejdź na stronę główną sklepu, ustaw Shipping destination na United States, i potem znów wejdź na stronę outletu. Tak samo, tylko NL zamiast US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 10 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2019 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pako Napisano 10 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2019 Witajcie, zastanawiam się nad kupnem granatowego garnituru z SuSu, aby zaoszczędzić czas i uniknąć błędów zwracam się z prośbą o pomoc. Mam 184 cm wzrostu i ważę 75 kg, fit finder wylicza, że powinienem mieć r. 46. Zastanawiam się nad trzema fasonami: Lazio, Washington i Havana. lecz obawiam się, że Havana i Lazio może być trochę przykrótka. Czy przy tej wadze i wzroście warto się zastanawiać nad r. 94 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2019 @Pako, dużo zależy od proporcji ciała, ale przy 184 wzrostu, zdecydowanie warto spojrzeć na 'longi' (94/98). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emarcins Napisano 10 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2019 Najlepiej zmierz wymiary dobrze leżącej już marynarki i porównaj z wymiarami produktu, a jeżeli takowej nie posiadasz to porównaj rozmiary, przede wszystkim klatki piersiowej i ramion. Podobnie jak Koval sugerowałbym te same "longi". Pamiętaj, że rozmiar w talii dosyć łatwo później skorygować u krawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropóh Napisano 10 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2019 1 godzinę temu, Pako napisał: Witajcie, zastanawiam się nad kupnem granatowego garnituru z SuSu, aby zaoszczędzić czas i uniknąć błędów zwracam się z prośbą o pomoc. Mam 184 cm wzrostu i ważę 75 kg, fit finder wylicza, że powinienem mieć r. 46. Zastanawiam się nad trzema fasonami: Lazio, Washington i Havana. lecz obawiam się, że Havana i Lazio może być trochę przykrótka. Czy przy tej wadze i wzroście warto się zastanawiać nad r. 94 ?? Ja mam podobne wymiary. Brałem rozmiar 46 z Lazio, parę stron wcześniej w tym wątku masz moje zdjęcia w nim. Możesz zobaczyć jak z długościami (tylko rękawy wydłużałem, spodnie były wręcz do skrócenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pako Napisano 10 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2019 7 minut temu, Ropóh napisał: Ja mam podobne wymiary. Brałem rozmiar 46 z Lazio, parę stron wcześniej w tym wątku masz moje zdjęcia w nim. Możesz zobaczyć jak z długościami (tylko rękawy wydłużałem, spodnie były wręcz do skrócenia). Próbowałeś z jakimś innym fasonem np. Washington ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropóh Napisano 11 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2019 19 godzin temu, Pako napisał: Próbowałeś z jakimś innym fasonem np. Washington ? Nie. Lazio jest już tak na mnie dopasowany, że nie wyobrażam sobie czegoś jeszcze bardziej slim (Washinton). Chyba żeby pójść w większy rozmiar np. 48 lub 94. Havany nie chciałem, jest mniej formalna przez nakładane kieszenie. Jeszcze możesz wziąć pod uwagę La Spallę, też krój slim, tylko cenowo zbliżasz się już do MTM niektórych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pako Napisano 16 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2019 Przyszły dziś do mnie garnitury i potrzebuję porady. -Lazio rozmiar 46 Washington w "żabie oczko" rozmiar 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 16 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2019 Zdecydowanie 48. Nogawki do skrócenia. Po skróceniu ocenisz jak spodnie układają się od pasa do kolan. Obecnie jest tam trochę za dużo materiału, ale po skróceniu ten efekt może zniknie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2019 Tak, 46 to na młodszego brata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 16 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2019 Tak, 46 to na młodszego brata.Przynajmniej marynarka 46 Lazio wymaga innego rozmiaru. Albo 48 albo rozmiaru dla wyższego wzrostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pako Napisano 16 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2019 Wyższy wzrost w marynarkach jest dopiero od rozmiaru 48, a Lazio jest bardziej obszernym modelem niż Washington, więc pozostanę przy tym drugim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 16 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2019 Czy ktoś ma jakieś info nt. outletu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi