Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Arkadyjczyk Napisano 25 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Zdjęcie z soboty, ale dopiero teraz je otrzymałem, więc publikuję, ambitnie uważam, że było ciepło. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 25 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Ostatnie dni z ulubionym zestawem: 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 27 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Dzisiaj. * marynarka Havana SS * koszula Osovski * krawat Rietti (denim & silk, taka ciekawostka ) * poszetka od Poszetki * chinosy Benevento * loafersy Berwick 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 28 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Dzisiaj głębiej casualowo: Płaszcz - Boss Sweter (kaszmir) - Alan Paine Spodnie - Hilfiger Buty - SP Szal bez metki 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 29 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 29 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Kamizelka: Suitsupply Koszula: Miler Krawat: Suitsupply Spodnie: Wrangler Buty: Suitsupply 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Kamizelka: Suitsupply[...] Mnie się wydaje, że góra nie pasuje do dołu. Jeśli krawat i ogólnie szyk na górze, to na dole też coś odpowiedniego. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 29 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Zdjęcie offtopikowe (trochę z kategorii "zdjęcia w zbroi"), jeżeli moderatorzy uznają że za bardzo, proszę o usunięcie. Dostałem dziś od kolegów z pracy koszulkę under armour alter ego i nie mogłem się powstrzymać przed taką fotką 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Zdjęcie offtopikowe (trochę z kategorii "zdjęcia w zbroi"), jeżeli moderatorzy uznają że za bardzo, proszę o usunięcie. Dostałem dziś od kolegów z pracy koszulkę under armour alter ego i nie mogłem się powstrzymać przed taką fotką a.JPG Mam z tej serii, na treningi w wersji typu "obciślak" z motywem kolczugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_P Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Ujdzie w tłoku czy jednak zdjąć ten krawat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Jak dla mnie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 W Sheratonie dobrze karmią Masz oko! Nie mam pojęcia jak to zrobiłeś, ale jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 30 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2016 Pogoda dopisała: 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 30 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2016 Bardzo fajnie, w tym letnim zestawie postawiłbym jednak na beżową, białą, jednorodną poszetkę i chyba jasnobrązowe buty. Btw, super kapelusz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 30 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2016 Również uważam, że warto by zmienić buty na brązowe. Czarne buty do beżowych spodni jakoś mi nie pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 30 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2016 Dzięki za dobre słowo i krytykę. To deficyt w mojej szafie. Chcialem koniecznie loafersy a nie jakiekolwiek brązowe buty. Zamszowe przyjdą wkrótce. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 30 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2016 Fajny zestaw. Czarne buty ratuje trochę przeciwwaga w czarnym otoku na kapeluszu. Zazdroszczę pogody. Na takie okazje czekam z białymi oksfordami . Biało-niebieskie spektatory to byłoby coś, aż dziwne, że jeszcze nikt ich nie wymyślił. Edit: Ktoś już jednak wymyślił, ale nie do końca im się udało - z tego co wygooglałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 30 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2016 Na Brooklynie pogoda też dzisiaj dopisała A tu już po drugiej stronie na Manhattanie Sent from my iPhone using Tapatalk 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 Jak juz się już czepiamy to: zmieniłbym spodnie bawełniane 5pockets na typowe chinosy prasowane na ,,kant"z guzikami na tylnych kieszeniach. czarne lofersy widziałem wczoraj z białymi spodniami jensowymi,wbrew moim uprzedeniom do takich kolorystycznych połączeń wyglądały dobrze ale jeden warunek, bez marynarki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 Beny, pisali Ci już koledzy z forum kilka razy - te mocno wypchane kieszenie spodni (pewnie telefon i portfel) nie wyglądają za dobrze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 Choć do zdjęcia wyjmij dla świetego spokoju krawat "po kolejarsku" lub zbyt krótko zawiązany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Przecież sam Bond wiązał knita tak krótko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Ja się wzoruję na najlepszych Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 @Beny, bardzo przyjemnie ogląda się Twoje fotosy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sernik Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Na szybko z ręki Wysłane za pomocą Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi