Tanatos70 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2016 No, tak z grubsza. Trzeba dobrze pozaciągać to, co tu i ówdzie się wybrzusza bądź obwisa Cytuj
Parmigiano Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Za bardzo kombinujesz:) 6 Cytuj
Ataman Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Przejżeliście mnie. Czasami mam tak, że kupię coś bo mi się bardzo podoba, a potem kombinuje jak i z czym to nosić. No i nie zawsze wychodzi. Moim zdaniem ten zestaw jest niezły. Cytuj
Marcin_L Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 MarcinJarosz, przepraszam, ale to cos, co Ci zwisa z twarzy, wyglada jak owlosienie intymne umieszczone w niewlasciwym miejscu 3 Cytuj
MarcinJarosz Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Nie ogolę się Mam zamiar iść w kierunku długości jak u Billy'ego Gibbonsa. Cytuj
Hargin Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Chyba lepiej iść na jakość nie ilość Rzekłbym, że wygląda na źle (nieestetycznie) wytrymowaną (na szerokość). Jednak oczywiście Twoja broda, Twój problem ... kraty na koszuli i marynarce niespecjalnie do mnie przemawiają. 4 Cytuj
Parmigiano Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Masz zapewne dwadzieścia kilka lat a dzięki tej brodzie dodajesz sobie co najmniej drugie tyle,ciesz się młodośią bo ona naprawdę szybko umyka:) 6 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ta broda wygląda ............ , nieważne co założysz i tak ona popsuje efekt 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KIERMAN Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ta broda wygląda ............ , nieważne co założysz i tak ona popsuje efekt Początkowo byłem przekonany, że to nie broda, tylko takie "szuru-szuru" zrobione w paint'cie żeby zakryć twarz. 13 Cytuj
MarcinJarosz Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Faktycznie przy tej perspektywie zdjęcia wygląda nieciekawie. Co do obleśności i niechlujstwa nie mogę się zgodzić. Należycie o nią dbam a golibroda nie jest mi obcy. Nawet koleżanki ze studiów uważają że mimo dużej brody jest ona zadbana. Cytuj
Hargin Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 weź pod uwagę znaczenie słów "dyplomacja" i "kurtuazja" 1 Cytuj
MarcinJarosz Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Dobra, krytykę przyjąłem . I tak w najbliższym czasie wybieram się do barbera, a temat brody zakończmy, bo nie tego temat dotyczy. Cytuj
Hargin Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Dobra, krytykę przyjąłem . I tak w najbliższym czasie wybieram się do barbera, a temat brody zakończmy, bo nie tego temat dotyczy. Nie ma łatwo Teraz powinieneś złożyć samo-krytykę, skoro nie było auto-krytyki. Takie czasy Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Tłum domaga się krwii 5 Cytuj
Hargin Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Tłum domaga się krwii Z obficie broczącej szyi i policzków .... Cytuj
kronenberg Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Marcin, nie słuchaj 'gołowąsów'. Mają pewnie policzki jak pupcia niemowlaka i zazdroszczą Futrzaka musisz jednak okiełznać. Da się z tego wyciąć fantastyczną brodę, adekwatną do wieku, kształtu twarzy etc. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Hargin Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Marcin, nie słuchaj 'gołowąsów'. Mają pewnie policzki jak pupcia niemowlaka i zazdroszczą Futrzaka musisz jednak okiełznać. Da się z tego wyciąć fantastyczną brodę, adekwatną do wieku, kształtu twarzy etc. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Nie broda czyni mędrca... pamiętaj 2 Cytuj
Marcin_L Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Stylowa a'la Rasputin. Bleee. Cytuj
Dar Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Z obficie broczącej szyi i policzków .... albo z brody... Cytuj
buku Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Hejt przyjęty. Biję się w pierś słownikiem PWN czytając w międzyczasie podręcznik gimnazjalny do j. polskiego. Bardzo proszę moderacje o usunięcie mojego offtopu z tego tematu. Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2016 "komentów"?, to zasługuje na hejt. Chociaż ma to miejsce w dziale casualu, to można się jeszcze przyczepić do niezbyt eleganckiego zestawu znaków interpunkcyjnych. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Śniadaniowo... 15 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi