Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Przejżeliście mnie.

Czasami mam tak, że kupię coś bo mi się bardzo podoba, a potem kombinuje jak i z czym to nosić. No i nie zawsze wychodzi.

Moim zdaniem ten zestaw jest niezły.

Opublikowano

Chyba lepiej iść na jakość nie ilość :) Rzekłbym, że wygląda na źle (nieestetycznie) wytrymowaną (na szerokość). Jednak oczywiście Twoja broda, Twój problem :) ... kraty na koszuli i marynarce niespecjalnie  do mnie przemawiają. 

• Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano

Faktycznie przy tej perspektywie zdjęcia wygląda nieciekawie. Co do obleśności i niechlujstwa nie mogę się zgodzić. Należycie o nią dbam a golibroda nie jest mi obcy. Nawet koleżanki ze studiów uważają że mimo dużej brody jest ona zadbana.

Opublikowano

Dobra, krytykę przyjąłem :). I tak w najbliższym czasie wybieram się do barbera, a temat brody zakończmy, bo nie tego temat dotyczy.

Nie ma łatwo :-) Teraz powinieneś złożyć samo-krytykę, skoro nie było auto-krytyki. Takie czasy :-)

Opublikowano

Marcin, nie słuchaj 'gołowąsów'. Mają pewnie policzki jak pupcia niemowlaka i zazdroszczą :)

Futrzaka musisz jednak okiełznać. Da się z tego wyciąć fantastyczną brodę, adekwatną do wieku, kształtu twarzy etc.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Marcin, nie słuchaj 'gołowąsów'. Mają pewnie policzki jak pupcia niemowlaka i zazdroszczą :)

Futrzaka musisz jednak okiełznać. Da się z tego wyciąć fantastyczną brodę, adekwatną do wieku, kształtu twarzy etc.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Nie broda czyni mędrca... pamiętaj :twisted:

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Hejt przyjęty. Biję się w pierś słownikiem PWN czytając w międzyczasie podręcznik gimnazjalny do j. polskiego. Bardzo proszę moderacje o usunięcie mojego offtopu z tego tematu.