Hargin Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2016 Z serwisów informacyjnych przerzuciłem się na klasykę kina. Zresztą sam film to "must watch" kryminałów noir, nosicieli kapeluszy i letnich lnianych garniturów 2 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2016 Piszczel kangura brzmi fascynująco! Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 edit: zapomniałem dopisać, że to premierowe wyjście koszuli z Camiceria Olga 24 Cytuj
eye_lip Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Moja ulubiona marynarka 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Skoro Kyle się chwali nową koszulą z Camiceria Olga, to i ja się pochwalę, a co! 21 Cytuj
TomiW01 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Mocne kolory. Ciekawi mnie kolor dobranej u Ciebie poszetki. Ja osobiście dla złagodzenia postawiłbym na białą Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Dzisiaj w ogóle nie mam poszetki 2 Cytuj
pirat Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 @Zajac Poziomka Please, powiedz, że nie masz poszetki, please, please, please 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Pirat: haha, pierwszy! Edycja: Wrzucam drugie zdjęcie. Początkowo nie chciałem go pokazywać, bo jest niezbyt dobrej jakości, no i jakoś zdjęcia z korpotoalet do mnie nie przemawiają (to jest moje pierwsze w życiu!), no ale niech będzie poglądowo. 15 Cytuj
pirat Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 To nic https://youtu.be/Zy-eeMRVaX8 1 Cytuj
TomiW01 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Dzisiaj w ogóle nie mam poszetki bo moc już w paskach i burgundzie grenadyny Uważam jednak, że sama biała byłaby ok, bo fajnie zrównoważyłaby te kolory 2 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 TomiW01: Pewnie masz rację, dzięki za sugestię. W ogóle zauważyłem, że po okresie fascynacji kolorowymi poszetkami ostatnio coraz częściej w ogóle nie używam poszetki, albo właśnie wybieram najprostszą - białą lnianą. Wyedytowałem jeden z poprzednich postów i dodałem zdjęcie bez płaszcza, w samej marynarce, żeby było mniej więcej widać jak to wygląda. Cytuj
Wuj Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 @Kyle i Zając- super zestawy. Rispekt. Cytuj
Whitesnake Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Skoro Kyle się chwali nową koszulą z Camiceria Olga, to i ja się pochwalę, a co! Marynarka to Sienna z SuSu? Cytuj
Hargin Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Raczej Havana - Sienna ma kieszenie z patkami i biletówkę + lekkie wypełnienie w ramionach. 1 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Whitesnake: To Havana z tegorocznej zimowej kolekcji. To chyba "mój" krój - jedyne co w niej poprawiałem, to skrócenie rękawów o 2 cm. No i bardzo lubię ramiona bez żadnego wypełnienia. Tu link do konkretnego modelu: http://eu.suitsupply.com/pl/jackets/havana-szary-g%C5%82adki/C917.html Swoją drogą chyba sporo forumowiczów kupiło ten sam model, widziałem już na fotkach w CMDNS tę marynarkę u co najmniej 3 innych osób Wuj: Dziękuję za miłe słowa. Cytuj
Hargin Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Poza tym guzik jak widać w havanie nie jest położony zbyt wysoko, jeśli dobrze się trafi długością marynarki do wzrostu. Cytuj
Kyle Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 @Kyle i Zając- super zestawy. Rispekt. Dzięki Cytuj
Aron Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Poza tym guzik jak widać w havanie nie jest położony zbyt wysoko, jeśli dobrze się trafi długością marynarki do wzrostu. Jeżeli dobrze się trafi z długością do wzrostu, ale też z szerokością do obwodów . W świetle ostatnich problemów z rozmiarówką SuSu zamówiłem 2 marynarki Havana w rozmiarze 48 (zwykle 46). Guzik jest faktycznie niżej. @Zajac Poziomka Jakie spodnie nosisz do tej marynarki i co to za płaszcz? Sam dodałbym poszetkę bordową, granatową lub bordowo-granatową . 1 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Aron: Płaszcz to budżetowy "rain coat" Christian Berg. Niestety bardzo kiepsko oddycha (co pewnie wynika ze składu - 65% poliamid 35% bawełna), nie polecam. Do tej marynarki noszę dżinsy, ciemnoszare (dużo ciemniejsze od marynarki) spodnie wełniane, granatowe spodnie wełniane i chinosy. Wczoraj akurat były dżinsy. Dzięki za sugestię co do poszetki. Cytuj
Aron Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ta sugestia może jest dość oczywista. W sumie to nie miała być sugestia, żebyś dodał poszetkę, tylko głos w dyskusji jaka poszetka by pasowała. Miałem obawy czy granatowe spodnie wełniane (flanela) będą pasować do tej marynarki, ale chyba jednak spróbuję (już w przyszłym sezonie). Jeansy, czy chinosy nie zawsze mi pasują danego dnia. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Wiosna, w końcu * marynarka i kamizelka SS * koszula OCBD Miler * krawat i poszetka od Poszetki * spodnie Massimo Dutti * oxfordy balmoral Yanko 11 Cytuj
Hargin Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2016 hmmm... jest elegancko, choć mało formalnie chyba nie dość casualowo? 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi