proki1971 Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 Dlatego też napisałem, że tylko wg mnie Zresztą agent 007 nosi divera nawet do smokingu więc i tu będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Prawdziwa zima przyszła na Lubelszczyznę, ale podołałem i jest ciepło. Budrysówka, granatowe dżinsy, brązowe trzewiki. Koszula od Lamberta- bardzo dobra bawełna, jestem zadowolony. mi się podobatom______i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejj Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 (co prawda wczoraj) randka, kino na luziku: a83c256dfb4ca2cf1e14f7b29846ceff.jpg gdzie dostanę takie buty? nie zasnę, dopóki ich nie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 (co prawda wczoraj) randka, kino na luziku: Koźle co jest/było grane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Koźle co jest/było grane? Wiadomo co: http://www.filmweb.pl/film/Disco+Polo-2015-716498 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Wiadomo co: http://www.filmweb.pl/film/Disco+Polo-2015-716498 Buty również mnie zaintrygowały. Zakładam, że "stylizacja" miała pomóc stworzyć klimat podczs seansu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 marci_old - ja również lubię koszule Lamberta. Jednak tylko kupione podczas Happy Hourse (3 za 199 pln) lub z rabatem -70% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_old Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 marci_old - ja również lubię koszule Lamberta. Jednak tylko kupione podczas Happy Hourse (3 za 199 pln) lub z rabatem -70% To dokładnie tak jak ja. Ta w kratkę to właśnie wyprzedażowa sztuka. Za cenę wyjściową nie kupiłbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Secondhand Dandy Napisano 12 Luty 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Bordowo 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wostok Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Bardzo ładne połączenie kolorów: marynarki i poszetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 17 Luty 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2015 Płonące mosty zmusiły mnie do homeworku, a raczej knajpaworku, jest więc okazja trochę poprzeginać . Praga ma kratę wtłoczoną w genotyp! Przeginanie też... Edit: …warszawska Praga, oczywiście. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 17 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2015 Whitesnake, nieźle, nie mój styl, ale podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 17 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2015 Whitesnake, nieźle, nie mój styl, ale podoba mi się. Dziękuję bardzo! Dla mnie to też raczej wersja na weekend, ale ogólnie, lubię wymagające zestawienia. Nie ukrywam, że odwagi do takich połączeń nabrałem głównie dzięki temu co pokazuje constantin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Matty Napisano 17 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2015 Whitesnake, piękny krawat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_old Napisano 17 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2015 Połączenie swetra z dekoltem V z marynarką jest teoretycznie zwykłe. Wszystko się zmienia, gdy to włożymy i pokażemy. Ja bardzo lubię to połączenie, świetny zestaw Whitesnake. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Połączenie swetra z dekoltem V z marynarką jest teoretycznie zwykłe. Wszystko się zmienia, gdy to włożymy i pokażemy. Ja bardzo lubię to połączenie, świetny zestaw Whitesnake. To tak jak garnitur - teoretycznie jest zwykły, dla wielu stanowi uniform roboczy, ale wszystko się zmienia wraz z materiałem i dodatkami Whitesnake - super krawat producent? wełna czy mieszanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 krawat SS 2013/14? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Dziekuje wszystkim za miłe komentarze. Nie spodziewałem sie aż tak pozytywnych . To zachęca do eksperymentów... Tak, krawat to SS chyba z 2012 czy 13. W każdym razie z czasów kiedy były na prawdę dobre i wyróżniały sie zdecydowanie spośród wszystkiego co było dostępne na naszym rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 @Whitesnake a czy teraz jakość krawatów SS się bardzo pogorszyła? Bo zastanawiałem się, czy jakiegoś nie zamówić przy okazji zakupu następnego garnituru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Im bardziej kazualowy krawat, tym większa szansa trafić na cos dobrego. Klasycznych nie polecam, sa coraz gorszej jakości. Dobre sa wełny, surowe jedwabie. Niektóre przyciężkie, ale da sie wybrać cos ciekawego. Ogólnie, jakość sie zróżnicowała. Dobre sa dobre, ale średnie stały sie kompletnie bylejakie. Na początku można było kupować w ciemno, każdy był ciekawy, a czegokolwiek byś nie kupił i tak był lepszy od tego co było dostępne na półkach naszych sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Jakbyś dał jakąś bardziej super-każualową koszulę (czyt. dużo mniej formalną), to by uszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Dzięki. Faktycznie, koszula i kamizelka to pozostałości po noszonym przedpołudniem, bardziej formalnym zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Wg mnie bardzo ładnie, przede wszystkim kolorystycznie. Biała koszula mnie tutaj w żadnym razie nie razi. Tak poza konkursem dodam, że miałbym lekkie zastrzeżenia do marynarki - wygląda dość obszernie i mogłaby ładniej układać się w ramionach - wtedy zestaw byłby perfekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi