White Haven Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2014 Tak, to kolekcja wiosenno-letnia. Jeżeli jeszcze gdzieś trafisz na tą koszulę to polecam brać. Materiał dobrej jakości, koszula oddycha i w zasadzie nie gniecie się. Cytuj
nynu Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2014 Dzięki za informację. Będę musiał zrobić rundkę po sklepach stacjonarnych, może gdzieś jeszcze ją znajdę. Nie wiem jakim cudem przeoczyłem ją w sezonie. Pozdrawiam. Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 5 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2014 Skoro chłodniej, to cieplej... 1 Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 Pozwolicie, że wbiję się w tę burzę zestawów. 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 12 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 12 Października 2014 Dzisiejsza wyprawa do Łazienek, dużo liści i piękna jesienna pogoda. 14 Cytuj
Sambor Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 "Każual frajdej" na wsi. Oczywiście na ciągnik będą odpowiednie gumofilce zamiast saddle shoes. Miłego weekendu! 6 Cytuj
lolo Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 Czy spodnie, które masz na sobie to dżinsy? Jeśli tak to wykończenie dołu nogawki jakoś dziwnie wykończone ale to oczywiście tylko moje zdanie . Być może zdjęcie przekłamuje rzeczywistość. Cytuj
Sambor Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 Czy spodnie, które masz na sobie to dżinsy? Jeśli tak to wykończenie dołu nogawki jakoś dziwnie wykończone ale to oczywiście tylko moje zdanie . Być może zdjęcie przekłamuje rzeczywistość. Dżinsy, wykończone ręcznie przez właściciela 1 Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 Jesienne fiolety 2 Cytuj
Lathlaer Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 Pomijając względy estetyczne, bo zestaw mi się bardzo podoba, jako wrocławianin muszę stanowczo oprotestować takie ubieranie się - wiem, jak jest na dworze od prawie tygodnia i ja bym się w tym ugotował Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 Pomijając względy estetyczne, bo zestaw mi się bardzo podoba, jako wrocławianin muszę stanowczo oprotestować takie ubieranie się - wiem, jak jest na dworze od prawie tygodnia i ja bym się w tym ugotował Zdjęcie akurat było robione już jakiś czas temu, w nieco chłodniejszej aurze Dandy, gdzie?? Nie podejrzewałbym Cię Koźle o brak spostrzegawczości Cytuj
celahim Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2014 Kurtko-płaszcz z Bytomia, kupiony przy ich ostatniej promocji 2 za 1. Był trochę prostokątny na mnie, ale Bytom mi go wytaliował, więc jestem bardzo zadowolony:) 6 Cytuj
emense Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 spodnie się jakoś dziwnie ukadają, możesz podać skład materiału oraz szerokość nogawki? Cytuj
Szego Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 Spodnie o takiej nogawce można śmiało odwinąć do wewnątrz regulując długość. Cytuj
celahim Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 spodnie się jakoś dziwnie ukadają, możesz podać skład materiału oraz szerokość nogawki? To są spodnie z MD, 98% bawełna, 2% elastan. Obwód nogawki na samym dole to 36 cm Cytuj
Hargin Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 nic dziwnego - są wąskie i na butach z cholewką nie mają prawa opaść przy tej długości Cytuj
Redfacet Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 Cieplutko! Ale stylowo. Jakie spodnie do tego zestawu? Cytuj
constantin Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 Cieplutko! Ale stylowo. Jakie spodnie do tego zestawu? T 1 Cytuj
tomek1988 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2014 Dzisiaj znowu casual. Zdjęcia wyszły jakieś zazielenione. Spodnie: pistacjowe, Dockers, bawełna Sweter: beżowy, Tommy Hilfiger, bawełna + kaszmir Koszula: niebieska w białe kropki, Tommy Hlfiger, bawełna + len Krawat: granatowy, Bytom, bawełna Nie widać plecionego paska skórzanego i butów: zamszowych chukka. 1 Cytuj
Ingvar Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Zmieniłbym krawat na jakiś beżowy albo jasnobrązowy, może w kontrastującą kratę. Poza tym bardzo fajnie. Cytuj
Franz Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2014 Koszula : E.Berg Spodnie i pasek: SS Buty: Scarosso Krawat: Zielony - Zaremba, Brązowy - E.Berg Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi