Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Tadam napisał:

Tanatos,
skoro upolowałeś to może targowisko przed zwrotem? :)

Już wczoraj wyleciały do Włoch. Lubię szybko załatwiać takie sprawy :-D. Na tym yooxie okazje pojawiają się dynamicznie. Trzeba poszukiwać :-D

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
2 godziny temu, Tanatos70 napisał:

Już wczoraj wyleciały do Włoch. Lubię szybko załatwiać takie sprawy :-D. Na tym yooxie okazje pojawiają się dynamicznie. Trzeba poszukiwać :-D

Swoją drogą, mógłbyś gdzieś wrzucić rozmiar i wymiary, mogłyby się przydać na przyszłość.

Opublikowano
54 minuty temu, mosze napisał:

Swoją drogą, mógłbyś gdzieś wrzucić rozmiar i wymiary, mogłyby się przydać na przyszłość.

Te, które odesłałem to już... odesłałem :-D bez sporządzania notatek, ale swoje PRL-e mogę kiedyś pomierzyć i ewentualnie jakiś wątek im poświęcony założyć (jeżeli jeszcze nie ma takowego).   

Opublikowano

Generalnie też od razu odsyłam, ale trzeba wiedzieć, że po takich super-wyprzedażach jak ostatnia, ceny na Yooxie wracają do stanu pierwotnego (niekiedy dwa razy więcej itp.), więc nawet jak towar znów pojawi się w sklepie, to ktoś inny już tak "nie skorzysta". Zatem jak się trafi coś wyjątkowo fajnego ale np. nie w rozmiar, to warto zaoferować forumowiczom (ja tak zresztą ostatnio zrobiłem i marynarka L.B.M. znalazła nowego właściciela). Generalnie jeśli więcej z nas będzie korzystało z Yooxa, to chyba zasługuje na osobny wątek jak TKMaxx - warto się chociażby podzielić doświadczeniami z jakością i rozmiarówką, jest tam masa marek na forum zupełnie nieznanych, a ciekawych (choćby włoskich marek koszulowych i obuwniczych).

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

Debiut z Tapatalkiem:)

Barburka,

Szalik-Piodaw

Chino-Big Star

Sweter-Bytom wełna merino

Koszula-Bytom (drugie podejście,nie mam już innego pomysłu żeby ją sensownie zestawić),

Krawat-Poszetka.com

Berwick 3561

20161026_091536.thumb.jpg.e4266c94b92ece20161026_091419.thumb.jpg.fbb6daa3e0894020161026_091655.thumb.jpg.aa30c59a3f3073

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
14 godzin temu, mr.vintage napisał:

Kamizelka super.

Dziękuję :-D. To SuSu. Też mnie ujęła. Niestety z ich marynarkami jakoś nie mogę się zaprzyjaźnić (3 próby). Zdaję sobie też sprawę, że jestem w tym odczuciu raczej odosobniony ;-).