Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Dnia 10.10.2016 o 16:56, Tanatos70 napisał:

Z wielką niechęcią poddajemy się i przyznajemy, że nadeszła zima i czas otrzepać tweedy i dzianiny z moli. Cud lewitującej czapki ;-):

To raczej wyglądało na efekt celnego trafienia pociskiem kalibru .50.

Opublikowano
10 godzin temu, 50groszy napisał:

Wy to macie cierpliwość do ATAMANA. 

Przepraszam, a kolega to swoją wiedzę i umiejętność dobrania wszystkiego do wszystkiego wyssał z mlekiem matki? Nie wiem czemu mają służyć takie komentarze.

• Oceniam pozytywnie 7
Opublikowano
25 minut temu, alabuz napisał:

Tanatos, aż się prosi o inne ułożenie poszetki. Jedwab i tv fold to nie jest fajne połączenie.

Kiedyś układałem jakieś puffy, ale ciągle musiałem ich pilnować, bo się defasonowały, więc poszedłem na łatwiznę ;-)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

@Tanatos70 - jeśli brałeś Caruso w tym samym rozmiarze co PRL no to albo jedno pasuje, albo drugie :-) Taki urok eksperymentowania z włoszczyzną, ale i tak masz na razie lepszą statystykę trafiania w marynarki niż ja (zatrzymałem jedną na cztery). Tak czy siak uważam Yooxa za źródło znakomitych okazji, tylko trzeba poświęcić trochę czasu na rozpracowanie marek/rozmiarówek.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
34 minuty temu, dziko napisał:

@Tanatos70 - jeśli brałeś Caruso w tym samym rozmiarze co PRL no to albo jedno pasuje, albo drugie :-) Taki urok eksperymentowania z włoszczyzną, ale i tak masz na razie lepszą statystykę trafiania w marynarki niż ja (zatrzymałem jedną na cztery). Tak czy siak uważam Yooxa za źródło znakomitych okazji, tylko trzeba poświęcić trochę czasu na rozpracowanie marek/rozmiarówek.

Tu raczej o kusość tej pierwszej chodziło, ale  jakość pierwsza klasa :-). Fakt, warto polować.

Opublikowano

A to fakt, długość włoskich marynarek to jedna wielka masakra, ja niby jakiś wysoki nie jestem (177 cm) a z niejednej z tego powodu rezygnowałem. Przy czym Caruso to jeszcze wcale nie najgorzej pod tym względem wypada. Żeby było śmieszniej, to np. Tagliatore robi marynarki w danym rozmiarze w dwóch długościach (ok 2-3 cm różnicy po plecach i na rękawie) ale nijak tego nie oznacza (że jakaś "regular" czy "short") - dopóki nie przymierzysz, to nie wiesz :-)

Opublikowano
2 godziny temu, alabuz napisał:

Dołączam się do pytania, mógłbyś podać źródło zakupu (markę już znam :))

To leciwy "wykopek" sprzed lat z Allegro. Noszę ją już kilka sezonów i jestem bardzo zadowolony z funkcjonalności, choć wosku na niej wiele nie zostało.

• Oceniam pozytywnie 1