kreatywny Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 https://www.instagram.com/style_ak9/ 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Opublikowano 5 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 No to dzisiaj spodnie w kratkę. 11 Cytuj
Kyle Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 @Ataman, no i dzisiaj też fajnie Cytuj
Ataman Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 @Ataman, no i dzisiaj też fajnie Dziękuję. Czyli wasze rady i spostrzeżenia nie idą na marne. Cytuj
blekit Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 @Ataman fajnie, ale moim zdaniem poszetka i krawat są do siebie za bardzo podobne (podobna kolorystyka i wzór). Cytuj
djmakus Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 czerwony i żółty są do siebie podobne? Cytuj
blekit Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 W obu dodatkach są żółte elementy. Całość dla mnie wygląda za bardzo "matchy-matchy", ale to tylko moja opinia. 1 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 49 minut temu, Ataman napisał: Dziękuję. Czyli wasze rady i spostrzeżenia nie idą na marne. Ale gorzej niż wczoraj 1 Cytuj
Ataman Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 No nie może być za słodko Cytuj
Clovis Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 Dnia 5.09.2016 o 20:37, casual napisał: Marynarka: Rene Lezard Sweter: Arrow Koszula: Christian Berg Poszetka: P&C Dżinsy: McGregor Buty: Loding Ta koszula, kamizelka, poszetka i marynarka - to jest coś! O spodniach się nie wypowiadam, bo w zasadzie nie widać. Może zresztą zepsułyby obraz całości, kto wie? Cytuj
casual Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 Ciesze się, że moja stylizacja przypadła ci do gustu. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Opublikowano 9 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Października 2016 Na urodziny synka. 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 10 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 10 Października 2016 Z wielką niechęcią poddajemy się i przyznajemy, że nadeszła zima i czas otrzepać tweedy i dzianiny z moli. Cud lewitującej czapki : 34 Cytuj
Najmniejszy Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2016 Pierwszy mój post w temacie, więc czekam na konstruktywną krytykę i przepraszam, że zdjęcie robione kartoflem, ale bakłażana akurat nie miałem. Idąc od bardziej widocznych elementów, przez mniej, po te poza kadrem: Czapka - szyprówka Cieszkowski, rano był no-name'owy 13-letni kaszkiet w kratę zbliżoną do fularu, wygrzebany z dna szafy Płaszcz -z second handu, rozpruty i skrojony na mnie (plus parę innych przeróbek) przez krawca Neskę na Grójeckiej Szalik -owijam się wełną, którą kupiłem, żeby z niej uszyć muchy, póki jeszcze nie zacząłemkroić Koszula -niebieski button-under Wólczanka Fular - szkocka krata, uszyty przeze mnie Szelki - czarna satyna Pewien Pan Spodnie - czarny sztruks Bytom Buty - armii szwajcarskiej Cytuj
eye_lip Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2016 Michał - konstruktywna krytyka - widać (w uproszczeniu) tylko ciemną plamę, opis tego co masz rączej zbędny. Cytuj
Najmniejszy Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2016 Obawiałem się tego, pozostaje czekać z kolejnymi postami do sezonu na bakłażany 1 Cytuj
eye_lip Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2016 Wystarczy zdjęcie w naturalnym świetle, poprosisz kogoś o zrobienie. Tutaj naprawdę niewiele widać. Cytuj
eye_lip Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2016 Nie żartuje, skąd ten pomysł? Poznałem Michała i jest sympatycznym młodym człowiekiem - też tacy kiedyś byliśmy Cytuj
waski Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2016 Panowie..... Muzyczno-powstańczą część dyskusji usunąłem. Cytuj
O.v.K. Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2016 Koszula M&S jak sądzę? Cytuj
Ataman Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2016 Koszula M&S jak sądzę? Tak. Dokładnie. Cytuj
Kyle Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2016 Koszula nie pasuje do tej marynarki, a krawat do koszuli... 4 Cytuj
50groszy Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2016 Wy to macie cierpliwość do ATAMANA. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi