Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kewin Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Marynarka - Finshley & Harding Koszula - James Button Spodnie- H&M Krawat - Brooks Brothers Buty - Nord Poszetka - jedwab z wełną Tommy Hilfiger (schowała się) 14 Cytuj
phantom Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Nadal urlopowo Zamość : 7 Cytuj
Michal83 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 16 godzin temu, phantom napisał: Nadal urlopowo Zamość : Urlopowo polecam rolowanie rękawów "po włosku". W mojej ocenie wygląda estetyczniej. Link 1 Cytuj
phantom Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2016 O, nie wiedziałem o tym sposobie. Dzięki, wykorzystam. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Marynarka: Lantier - mam na nią fazę ostatnio, Koszula: Próchnik , Krawat (grenadyna) i poszetka: poszetka.com Chino: Benevento + Yanko w pełnym słońcu 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Dzisiaj z Forum przy fabryce takich tam samochodów: Marynarka - SuSu, koszula - Eton, krawat - E.Zegna, poszetka - Poszetka, spodnie - Tommy H., buty - Handmacher 1 31 Cytuj
SSlave Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2016 @Midlife-Crisis Podałbyś jeszcze jaka torba? Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2016 5 godzin temu, SSlave napisał: @Midlife-Crisis Podałbyś jeszcze jaka torba? Daag jazzy, polecam tylko na podkładkę dla butów. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Wczoraj sweter: John Smedley koszula: E. Berg MTM spodnie: Benevento buty: Crockett & Jones Mam nadzieję, że bez krawata i marynarki jest już wystarczająco casualowo do tego wątku @kurtka Mertony to moje trzecie C&J i po raz trzeci z rzędu w przypadku butów tej firmy jestem zachwycony wygodą. Pierwsze wyjście i buty od razu bardzo wygodne, żadnych otarć, czy nawet uwierania. Niesamowite, chyba kopyto 348 jest po prostu stworzone dla moich stóp 14 Cytuj
Denior Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2016 8 godzin temu, sznurówka napisał: Rozumiem, że na siedzącą? Zając, masz pierwszego hejtera Ps pokaż Forka w odpowiednin temacie;) 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Charles Tyrwhitt Berg&Berg Massimo Dutti Poszetka 21 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Marynarka: Massimo Dutti Koszula: Osovski & Mr.Vintage Krawat i poszetka: Poszetka.com Spodnie: Levi's Buty: Yanko 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 sweter: John Smedley koszula: Christian Berg krawat: Embassy of Elegance spodnie: Benevento buty: Crockett & Jones 28 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Po polsku: Sweter: Wólczanka, Koszula: Vistula Krawat: Poszetka, Spodnie: Big Star + Berwick i Titus Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez Hush Zając - słusznie, zegarek też warto dodać:) 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kreatywny Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 11 Cytuj
musa19 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 @kreatywny, można było przyciąć zdjęcie po bokach i byłby Kolega jak gwiazda na ściance, a tak... Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kreatywny Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 @musa19 No niech Ci będzie 34 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 6 godzin temu, Hush napisał: Po polsku: A ja dziś po angielsku - w "sweterku Bonda" (Smedley), "butach Bonda" (C&J) i tylko zegarek to nie bondowski Submariner, tylko zwykła Invicta Heh i klata mniej "dotyrana". No ale prawie jak http://6.darkroom.stylist.co.uk/980/f47ee17415b324fac7989af8069ba9ba:38e57da1e5b0cfb363e683475ec8d4ea/daniel-craig 19 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zegarkiem się przejmujesz? Lepiej pokaż kluczyki od Astona Martina. 10 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 12 minut temu, Aron napisał: Zegarkiem się przejmujesz? Lepiej pokaż kluczyki od Astona Martina. Ech... no to może przynajmniej wypiję wódkę z martini 6 Cytuj
Wodzu Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 2 godziny temu, Aron napisał: Zegarkiem się przejmujesz? Lepiej pokaż kluczyki od Astona Martina. Kluczyk przy sprawnej wysyłce z wiadomego serwisu aukcyjnego dotrze jutro, ja bym jednak wolał zobaczyć samego Astona. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi