Tanatos70 Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 5 godzin temu, Tadam napisał: Tanatos, skoro upolowałeś to może targowisko przed zwrotem? Już wczoraj wyleciały do Włoch. Lubię szybko załatwiać takie sprawy . Na tym yooxie okazje pojawiają się dynamicznie. Trzeba poszukiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 2 godziny temu, Tanatos70 napisał: Już wczoraj wyleciały do Włoch. Lubię szybko załatwiać takie sprawy . Na tym yooxie okazje pojawiają się dynamicznie. Trzeba poszukiwać Swoją drogą, mógłbyś gdzieś wrzucić rozmiar i wymiary, mogłyby się przydać na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 54 minuty temu, mosze napisał: Swoją drogą, mógłbyś gdzieś wrzucić rozmiar i wymiary, mogłyby się przydać na przyszłość. Te, które odesłałem to już... odesłałem bez sporządzania notatek, ale swoje PRL-e mogę kiedyś pomierzyć i ewentualnie jakiś wątek im poświęcony założyć (jeżeli jeszcze nie ma takowego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 Generalnie też od razu odsyłam, ale trzeba wiedzieć, że po takich super-wyprzedażach jak ostatnia, ceny na Yooxie wracają do stanu pierwotnego (niekiedy dwa razy więcej itp.), więc nawet jak towar znów pojawi się w sklepie, to ktoś inny już tak "nie skorzysta". Zatem jak się trafi coś wyjątkowo fajnego ale np. nie w rozmiar, to warto zaoferować forumowiczom (ja tak zresztą ostatnio zrobiłem i marynarka L.B.M. znalazła nowego właściciela). Generalnie jeśli więcej z nas będzie korzystało z Yooxa, to chyba zasługuje na osobny wątek jak TKMaxx - warto się chociażby podzielić doświadczeniami z jakością i rozmiarówką, jest tam masa marek na forum zupełnie nieznanych, a ciekawych (choćby włoskich marek koszulowych i obuwniczych). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 22 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 Dzisiaj, przed wizytą w Centrum Nauki Kopernik * marynarka Suitsupply Havana * sweter Massimo Dutti * koszula Miler Menswear * krawat A. Christensen * poszetka od Poszetki * spodnie Benevento * Herring 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 26 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2016 Debiut z Tapatalkiem:) Barburka, Szalik-Piodaw Chino-Big Star Sweter-Bytom wełna merino Koszula-Bytom (drugie podejście,nie mam już innego pomysłu żeby ją sensownie zestawić), Krawat-Poszetka.com Berwick 3561 Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 26 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 26 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2016 Koszula Emanuel Berg Kamizelka SuSu Krawat RoT Spodnie NN Buty CS 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2016 Dnia 19.10.2016 o 16:20, Tanatos70 napisał: No dobra, wszyscy mają już ten krawat...mam i ja . Mam i ja, ale na mnie jest jeszcze krótszy. Żeby nie zabrzmiało ponuro - świetnie sprawdza się pod kamizelką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 26 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2016 Powiedzmy, ze dopiero sie ocknalem ok srody, ze ten zestaw pasuje tu do tematu Kurtka: Barbour Bedale (kolor zielony) Marynarka: Zaremba bespoke Spodnie: Luxire MTM Koszula: Luxire MTM Krawat: knit Shibumi Buty: Carmina Zdj @Haz 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 26 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2016 @blueloafers te carminy mają genialne czubki: takie zawadiacko-pokaźne. Tak jak lubię. Jaki to model? Możesz mi podesłać kilka zdjęć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 26 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2016 @Wuj Prosze, kilka wiecej zdjec. Nietety nie pamietam dokladnie modelu. Jest na grubszej gumowo-skorzanej podeszwie 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 27 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2016 A kojarzysz kopyto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 27 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2016 3 godziny temu, Servetch napisał: A kojarzysz kopyto? Forest: https://www.skoaktiebolaget.se/collections/carmina/products/carmina-suede-semi-brogue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 27 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2016 Marynarka Recman Krawat NN Poszetka Poszetka Koszula z Van Graff Kamizelka SuSu Spodnie Gant Buty C&J 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 27 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2016 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 27 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2016 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 28 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2016 Casual Friday Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 28 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2016 Wyjątkowo niekorzystnie moim zdaniem wyglądają buty, a zwłaszcza spodnie, z tej perspektywy. Patrząc z daleka zwykle jest o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 29 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2016 Dzisiaj. * kaszkiet Miler Menswear * kurtka i spodnie Suitsupply * buty Gordon & Bros * zegarek Seiko 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 29 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2016 Pojechałem do tikeja oddać kontrowersyjny płaszcz pokazany w jednym z wątków i potknąłem się o udaną, moim zdaniem "replikę" (podróbę znaczy się ) kurtki m 65. Skleciłem ad hoc taki w sumie oklepany zestaw z wiadomym krawatem, ale nawet mi się spodobał (koszulę chyba zmienię, bo zdziebko mi zgrzyta). Na sobie jeszcze z metkami, ale jutro już będzie w plenerze : 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 29 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2016 Wymiana tamtego płaszcza na tę kurtkę to zdecydowanie dobry ruch 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 29 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2016 4 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: Wymiana tamtego płaszcza na tę kurtkę to zdecydowanie dobry ruch Z ekonomicznego punktu widzenia również . Ale fakt- lepiej czuję się w takich zestawach, które do łopaty pasują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 29 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2016 Kamizelka super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 29 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2016 14 godzin temu, mr.vintage napisał: Kamizelka super. Dziękuję . To SuSu. Też mnie ujęła. Niestety z ich marynarkami jakoś nie mogę się zaprzyjaźnić (3 próby). Zdaję sobie też sprawę, że jestem w tym odczuciu raczej odosobniony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi