swordfishtrombone Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2015 Myślę, że jak na epokę to wcale nie jest tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2015 Było? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ricco Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2015 Było, jest nawet w tym wątku o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2015 To jest staroć sprzed kilku lat (chyba z czasów pierwszych rządów PiS). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2015 Niestety w związku z utrwalonym brakiem współpracy silnika forum z przeglądarkami Safari nie mam jak sprawdzić wcześniejszych postów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emense Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Było? Dziennikarz/ dziennikarka też trzyma poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 @Hargin: To już jest klasyk. To chyba jeszcze szalone lata 90te, ale dużo chyba się nie zmieniło oprócz może czystości. Petru ubiera się przeciętnie, ale ciekawe, że ma łezki w półwindsorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emense Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Ibisz wygląda młodziej ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 "Ja go wolałem jak był starszy". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Foto zagadka. Kto ubrał się w czarny garnitur i zapiął na 2 guziki, trochę jak nieświadomy maturzysta w garniturze po starszym bracie? Reszty błędów stylistycznych nie wymieniam bo nie starczyło by postu a poza tym po co znęcać sie nad nieświadomym. Myśle że ma on stylistów od doboru strojów na takie okazje i dali niezła plamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Twister Polski 2015 Żenua ... ... jak w powiedzeniu "wpuść chama do biura, to atrament wypije" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 NIe wiem, Panowie. Ja widzę Miss Polski. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 (edytowane) Dokładnie Ładna. Edytowane 7 Grudzień 2015 przez mosze seksistowskie -> nieseksistowskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paniw Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Mark Selby - dla mnie ubiera się fajnie, także poza meczami snookera można go zobaczyć na żywo nawet w Polsce https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/7b/4b/95/7b4b95847f7af1770cda8ae9b7bb6023.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Fajnie? Tak sobie. Mocno tak sobie. Spójrzcie w wolnej chwili jaki przepyszny płaszcz ma Erik Idle przebrany za sprzedawcę encyklopedii przebranego za włamywacza (od 0:06): 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Obecny marszałek sejmu zasługuje chyba na miano najlepiej wiążącego krawaty, nie uważacie? https://www.zycie.pl/media/articles-images/1914/original_06795c007a64208ccaeb619a62312818.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Aż się boję skomentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Chodziło mi oczywiście o polską scenę polityczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Hehe Aż na na myśl, do zacytowania, przychodzą różne parafrazy krotochwil Marszałka J.Piłsudskiego:) "Węzeł wspaniały, [autocenzura] .... " 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Też na to zwróciłem uwagę, Pan Marszałek zdecydowanie się wyróżnia wśród tej krawatowej mizeroty w Sejmie. Ale musi mieć też jakieś lepsze te krawaty, lamberty tak się nie wiążą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 27 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2015 Hubert Urbański "Handlarze" Zdjęcie obrazujące, w odcinku dzisiejszym ten sam "sznyt" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 27 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2015 Się mu guziki źle zapięły w marynarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 27 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2015 Dziś miał zapięty dolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi