TomiW01 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2015 Przepraszam, dopiero później zauważyłem. W dzisiejszym odcinku miał dwa guziki, dlatego tak mnie zdziwił rozpięty górny Cytuj
Blondas Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2015 Na zdjęciu ma marynarkę na 3 guziki i zapięty guzik środkowy. Co złego jest w takim zapięciu? Pomijam kwestię dopasowania marynarki itd. Zwracam honor, czytam forum głównie na telefonie, co prawda dużym, ale nie zauważyłem tego dolnego guzika. A na tym zdjęciu wyjątkowo brzydko się rozłożyła. Cytuj
Lorentz Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Czy ten ostatni to przypadkiem nie najlepiej ubrany mężczyzna w Polsce wg. Playboya czy czegoś takiego? Cytuj
proki1971 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 No j wg mnie tle dwóch pierwszych swietnie sie prezentuje . Fajny płaszcz , spodnie w kratę , double monki - czego tu sie czepić ? Cytuj
Hargin Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 jeśli szukamy punktu "zaczepienia" ...zbyt wąskie klapy w płaszczu, który jest na mój gust zbyt mocno slim i zbyt mocno fit Cytuj
Lorentz Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Co u niego nie gra? Wielkie chłopisko, a w tym płaszczyku rodem z "Chłopców z Placu Broni" wygląda karykaturalnie. Ubioru tych dwóch dżentelmenów powyżej nie komentuję, bo to raczej sylwestrowa kostiumografia niż jakakolwiek elegancja. Cytuj
mr.vintage Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Czy ten ostatni to przypadkiem nie najlepiej ubrany mężczyzna w Polsce wg. Playboya czy czegoś takiego? W tym roku tak to wygląda: Grzegorz Krychowiak. Alexi Lubomirski. Adam Nawałka. Maciej Zaremba. Szczepan Twardoch. Rafał Maślak. Robert Lewandowski. Piotr Gliński. Maciej Dolega. Adam Gessler. 1 Cytuj
pawlik Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Akurat ostatnio w szczecińskim Van Graafie zobaczyłem coś okropnego i aż zrobiłem zdjęcie: A tu proszę, Krzysiu mnie ubiegł na forum 1 Cytuj
feliz Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Akurat ostatnio w szczecińskim Van Graafie zobaczyłem coś okropnego i aż zrobiłem zdjęcie: ImageUploadedByTapatalk1451658253.251134.jpg A tu proszę, Krzysiu mnie ubiegł na forum Nie miałem pojęcia, że w Van Graafie wypożyczają przebrania Cytuj
Hargin Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 prawie wszystkie sieciówki wypożyczają - mają to domówione z producentami/blogerami etc. (kiedyś stałem w kasie za taką sympatyczną Panią, która oddawała kontener ubrań) Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Prokop ma ręce złożone z tyłu, to nie jest naturalna postawa, wiec płaszcz może wyglądać na bardziej opięty niż w rzeczywistości. Ale bezsprzecznie złe są proporcje - dolny guzik gdzieś między talią a pasem... Może to kwestia różnicy wzrostu między fotografującym i fotografowanym. Klapy faktycznie zabawne. Ale mnie najbardziej smuci casualowy (a czarny!) newsboy/gatsby w zamkniętym pomieszczeniu (jak zakładam, może się mylę?). Etykieta dotycząca nakryć głowy w zaniku... Cytuj
Lorentz Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 W tym roku tak to wygląda: Grzegorz Krychowiak. Alexi Lubomirski. Adam Nawałka. Maciej Zaremba. Szczepan Twardoch. Rafał Maślak. Robert Lewandowski. Piotr Gliński. Maciej Dolega. Adam Gessler. Wklepałem sobie co drugie nazwisko w google grafika i muszę przyznać, że chyba nigdy nie zrozumiem kryteriów wg. których te zestawienia są sporządzane. Cytuj
Miro Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Tu G. Krychowiak, wcale nie jest źle, choć pewne elementy do poprawy (marynarki krótkie, kołnierzyki w nich nieco odstające itd.). Ale wg mnie, jak na smart casualowy styl młodego sportowca, jest OK. http://www.piazzadimoda.pl/blog/Grzegorz-Krychowiak-w-Piazza-Di-Moda-Konkurs,117.html#.Vob_Y_nJzIV Cytuj
Lorentz Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Tu G. Krychowiak, wcale nie jest źle, choć pewne elementy do poprawy (marynarki krótkie, kołnierzyki w nich nieco odstające itd.). Ale wg mnie, jak na smart casualowy styl młodego sportowca, jest OK. http://www.piazzadimoda.pl/blog/Grzegorz-Krychowiak-w-Piazza-Di-Moda-Konkurs,117.html#.Vob_Y_nJzIV Tak, zwłaszcza z tą metką na rękawie: Jak na młodego sportowca może OK, ale przypominam że w tym zestawieniu dzierży palmę pierwszeństwa pośród najlepiej ubranych mężczyzn w Polsce... Cytuj
gringope24 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2016 Panowie, Playboy nie jest magazynem o modzie. Rankingi wygrywaja tam ludzie popularni, aby czytelnik nie wysilal sie nad tematem. Cytuj
eye_lip Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2016 Nie wiem po co się rozwodzicie nad tymi zdjęciami, to jest sesja, ktoś go po prostu tak ubrał w dostępne w butiku ubrania. 2 Cytuj
mr.vintage Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2016 Tu więcej prywatnych zdjęć: https://www.instagram.com/grzegorz.krychowiak/ Cytuj
Miro Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2016 No i tu już mamy ten powszechny w ostatnich latach "celebrycki styl swobodnie elegancki", którego nie trawię - czyli marynarka bez krawata i rozpięte 2-3 guziki w koszuli. Brrr.., Cytuj
Miro Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2016 Dziś obejrzałem film Uznany za niewinnego. Ciekawe kołnierzyki nosi Ford. Button down z guziczkiem przesuniętym w górę, co tworzy wybrzuszenie wyłogów do przodu. Ciekawie do wygląda z przodu z boków trochę niechlujnie, po "amerykańsku". Ale mnie się podoba. Ten podtyp ma jakąś nazwę? Cytuj
Miro Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2016 Możliwe, że mnie z nadmiaru świątecznego nieróbstwa już się w oczach mieni Cytuj
Pawcio Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2016 Straszna ta lista. Rozumiem, że gazeta wybiera z grona ludzi szeroko rzecz ujmując ,,kojarzonych'' dla 95 % społeczeństwa. Jednak top ten to jakaś kpina, poza rzecz jasna Maciejem Zarembą i Szczepanem Twardochem ... Piotr Gliński ? bo co czyste buty nosi ? Lewandowski, Krychowiak chłopaki wyjechali na zachód, noszą się po europejsku kurteczka od projektanta, nowe najeczki z limitowanej kolekcji i T-Shirt z dużym dekoltem. Rozumiem, że imponuje to chłopakom w gimnazjach, ale bądźmy poważni ! Nie wiem czy redakcja tej gazety zakłada, że większość Polaków to dalej troglodyci w szelszczących spodniach rodem z lat 90-tych czy też ranking napisali na kolanie ... 2 Cytuj
TomiW01 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2016 Playboy powinien zająć się raczej publikowaniem gołych d... do czego został stworzony i z czym nadal jest kojarzony 3 Cytuj
Hargin Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2016 Playboy powinien zająć się raczej publikowaniem gołych d... do czego został stworzony i z czym nadal jest kojarzony Zostaje już tylko przeglądać archiwalne numery z lat 70-tych Cytuj
Lebowski32 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2016 Też na to zwróciłem uwagę, Pan Marszałek zdecydowanie się wyróżnia wśród tej krawatowej mizeroty w Sejmie. Ale musi mieć też jakieś lepsze te krawaty, lamberty tak się nie wiążą. Wiąże się tak jeden lambert na 9 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 Nie śledzę polskiej polityki, nie oglądam polskiej TV, dlatego też dziś pierwszy raz ujrzałem niejakiego Pana Ministra Waszczykowskiego. Na zdjęciach widać, że ma bardzo rozbudowane ramiona. Znaczy się: dba o sylwetkę (i to nie jeżdżąc na rowerze, od tego tak klata nie rośnie). Chwali się, chwali. Arnie to przy nim chudzina: 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi