lubo69 Napisano 30 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2019 Top 5 humor BwB summer edition:1. Wegetarianie są niekonsekwentni.2. Niemcy nie są tak źli, jak się powszechnie uważa.3. Ktoś założył sandały.4. Ktoś zrobilł błąd ortograficzny.5. Sklep sprzedaje brzydkie buty.Gdyby ktoś ośmielił się wkleić dowcip o poruczniku Rżewskim, silnik forum chyba spaliłby się ze wstydu.Wrzucam coś politycznie poprawnego, wszak koty na forum rządzą: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 30 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2019 50 minut temu, Grafa napisał: A dlaczego miałbym odbierać Twoje opinie osobiście? Jedzenie wegańskie smakuje tym, z czego jest zrobione. To przyprawy w dużej mierze odpowiadają za smak. Dlatego mięso też przyprawiamy, nieprawdaż? Ale chyba jednak wziąłeś to do siebie Mięso solimy/przyprawiamy, aby wydobyć z niego jeszcze więcej smaku mięsa, a nie żeby smakowało jak fasolka szparagowa 51 minut temu, Grafa napisał: Nie mam pojęcia, co to "śruta sojowa o smaku boczku", Kolega @xkoziol dal dobry przykład: 52 minuty temu, Grafa napisał: Znam wegankę, która ma psa, więc sprawa jest chyba bardziej skomplikowana. Jeśli zrobi z niego kisiel i ciastka to sprawa się skomplikuje jeszcze bardziej... @Grafa - luz, tak się tylko droczę. Nie mam nic do wegan/wegetarian. Sam przechodzę powoli na dietę wegańską i jem tylko wołowinę "grass fed" 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 30 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2019 Nie każdy porzuca jedzenie mięsa dlatego że mu nie smakuje, wtedy może szukać zamienników właśnie dzięki takim kotletom sojowym ala schabowe 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 30 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2019 Ciekawi mnie, czy chipsy ziemniaczane paprykowe i cebulowe, albo żelki haribo o smaku coca-coli są tak samo zabawne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 30 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2019 Mój ulubiony przepis na Raw Vegan Cucumber Pizza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 30 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2019 1 godzinę temu, xkoziol napisał: Nie są bo niczego na siłę nie udają. Dlaczego sojowy kotlet wegański czy wegetariański nie może być po prostu kotletem sojowym? W jakim celu rezygnować ze schabu żeby potem udawać, że się je schab? Jakieś marzenia niespełnione czy wstyd może? Ale nie udaje, jest wyraźnie napisane, czym jest, i o jakim smaku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 30 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2019 Zapraszam do podstawówki, tam uczą czytania ze zrozumieniem. Nie wiem, jakie masz zwyczaje łóżkowe, że porównujesz je do posiłków, ale chyba oczywiste, że kotlet sojowy będzie, w łóżku czy na talerzu, kotletem sojowym, a skoro jest a la schabowy, to będzie w smaku i konsystencji, w łóżku czy na talerzu, przypominał kotlet schabowy (a przynajmniej starał się przypominać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 30 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2019 4 godziny temu, xkoziol napisał: Dlaczego sojowy kotlet wegański czy wegetariański nie może być po prostu kotletem sojowym? Może być, ale są wegetarianie, którzy nie jedzą mięsa z przyczyn etycznych (-> cierpienie zwierząt), ale lubią smak i starają się znaleźć podobne smaki bez zabijania. Z drugiej strony jarosze nie jedzą mięsa uznając je za niezdrowe, ale smak lubią. Kupując wegański a'la schabowy mają chociaż namiastkę w smaku tego, czego im jeść nie wolno. Jak nie mogę jechać na koncert Tiny Turner, to chociaż posłucham jej piosenek w wykonaniu lokalnej piosenkarki. Czy lokalna piosenkarka nie może być po prostu lokalną piosenkarką i musi śpiewać piosenki Tiny Turner? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 30 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2019 A propos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biggy Napisano 30 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2019 6 godzin temu, Najmniejszy napisał: Ciekawi mnie, czy chipsy ziemniaczane paprykowe i cebulowe, albo żelki haribo o smaku coca-coli są tak samo zabawne. Albo dmuchana lala? Aczkolwiek ona akurat może być zabawna . Zostawmy wegan w spokoju i wróćmy do humoru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 31 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2019 Proponuję, abyśmy ograniczali się do żartów na poziomie i jakoś związanych z tematyką forum. Po prostu po to, aby nie duplikować innych forów tudzież całych portali dedykowanych śmiesznym historyjkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 1 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2019 On 7/30/2019 at 2:30 AM, xkoziol said: To samo co tu: @xkoziol widzę że masz duże wpływy na rynki finansowe... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2019 🤣🤣🤣 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 12 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2019 @Beny23 buty w sejfie...gość jest totalnie oderwany od rzeczywistości... ale i tak to nic w porównaniu ze sprzedawaniem temperówek po jedyne 325 USD za sztukę 😂😂😂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nets Napisano 13 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2019 13 godzin temu, xkoziol napisał: To ja podrzucę jeszcze lepszego artystę: https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-mezczyzna-od-2-tygodni-ma-erekcje-grozi-mu-amputacja-penisa,nId,3143509?fbclid=IwAR2Gny5OXIO2z8NfJjr2v9EDkFAKQKVw7GHmYIOCqxGkRWIm8QfZWSywK6w "Znajomi Brytyjczyka już uruchomili w internecie zbiórkę pieniędzy, by pomóc mężczyźnie w powrocie do zdrowia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 15 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2019 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 15 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2019 Brać! Krupon na podeszwach pewnie jeszcze jak nowy. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 19 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 19 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2019 Sympatyczne i trochę zabawne. Podpatrzone u wschodnich sąsiadów. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 20 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2019 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 21 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2019 Moja metoda jest taka, żeby zamiast bułek kupować chleb, wtedy nawet w piżamie się nie boję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 21 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2019 Jak lansu, to w dresie wypada jak najbardziej. Tylko koniecznie w takim z krokiem co najmniej do kolan, a może być i do kostek. Acha i łydeczki musi opinać.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 22 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 22 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 Peaky fokin' Blinders 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 22 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi