karpiarz Napisano 25 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2017 Gadget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. damiance Napisano 2 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 3 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2017 Kąpiel bespoke, czyli poradnik jak brać kąpiel jak prawdziwy dżentelmen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 3 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2017 to na pewno są jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2017 to na pewno są jaja No nie wiem, przecież to są ogólnodostępne produkty, raczej jakby to miałyby być jaja wygrałby do kąpieli np. mleko jeża oraz trufle czy inne dziwne akcesoria...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n0claf Napisano 3 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2017 Panowie, spójrzcie na liczbę wyświetleń i ogółem na cały kanał - nie wiadomo czemu, ale chłopak robi "furorę". Wszystkie filmiki są w tym stylu. Nie znam genezy, ale z jakiegoś powodu to jest teraz "na topie". A chłopak po prostu nagrywa to bo robi na tym pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 4 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2017 Rozmawia świeżo upieczone małżeństwo: Mąż: Koteczku, powiedz mi, ale tak szczerze - ilu miałaś partnerów przede mną? Żona: Ojejku... Nooo chyba trzech razem z tobą licząc... Nie, czekaj! Ośmiu! Taka jedna sytuacja mi się przypomniała. 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 4 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2017 Elegancki garnitur na święta? (dzięki topman.com) - 65 GBP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 7 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2017 Co roku się pojawia - może ktoś wreszcie kupi na święta i się podzieli wrażeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 7 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2017 zawsze można pociąć i na świąteczne poszetki przerobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 12 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2017 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 https://www.highsnobiety.com/p/balenciaga-ss18-mens-campaign-dadcore/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 13 godzin temu, lubo69 napisał: https://www.highsnobiety.com/p/balenciaga-ss18-mens-campaign-dadcore/ Byłem przekonany, że to fake news, dopóki nie otworzyłem strony internetowej sklepu - i faktycznie są tam te ciuchy. Zdjęcia przypominają spotykane czasem fotorelacje "zobacz, jak śmiesznie ubierali się ludzie w latach 'xx", nie pasują tylko charakterystyczne twarze modeli a la Hitlerjugend :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 W dniu 18.12.2017 o 22:35, Velahrn napisał: Byłem przekonany, że to fake news, dopóki nie otworzyłem strony internetowej sklepu - i faktycznie są tam te ciuchy. Zdjęcia przypominają spotykane czasem fotorelacje "zobacz, jak śmiesznie ubierali się ludzie w latach 'xx", nie pasują tylko charakterystyczne twarze modeli a la Hitlerjugend :). Miałem to samo:) Ale projektant przypeniał, nie poszedł na całość i dał im dobre buty i gdzieniegdzie długość spodni. Ten kąsek zostawia pewnie na przyszły sezon:) Aha - i dowcip: Pięciolatek podchodzi do mamy, z zaciekawieniem i ufnością pyta:- Mama, a co to jest orgazm?Matka (sycząc na wpół zjadliwie, na wpół zrezygnowanie przez zaciśnięte zęby- nie wiem, spytaj taty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2017 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mamrot Napisano 28 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2017 5 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 2 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2018 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 @Whitesnake Paleontologii nie kończyłem ale dwa pozostałe potwierdzam 😉. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 Czy na obrazku jest Horowitz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 6 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 8 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 1 godzinę temu, Zajac Poziomka napisał: Kiedyś w delegacji w Zakopanem podobnie się zachowywałem... 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 2 godziny temu, Wuj napisał: Kiedyś w delegacji w Zakopanem podobnie się zachowywałem... Ja pamiętam czasy technikum że tak miałem codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi