Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. damiance Opublikowano 2 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2017 4 6 Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2017 Kąpiel bespoke, czyli poradnik jak brać kąpiel jak prawdziwy dżentelmen 2 Cytuj
eye_lip Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2017 to na pewno są jaja No nie wiem, przecież to są ogólnodostępne produkty, raczej jakby to miałyby być jaja wygrałby do kąpieli np. mleko jeża oraz trufle czy inne dziwne akcesoria...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
n0claf Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2017 Panowie, spójrzcie na liczbę wyświetleń i ogółem na cały kanał - nie wiadomo czemu, ale chłopak robi "furorę". Wszystkie filmiki są w tym stylu. Nie znam genezy, ale z jakiegoś powodu to jest teraz "na topie". A chłopak po prostu nagrywa to bo robi na tym pieniądze. Cytuj
Wuj Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2017 Rozmawia świeżo upieczone małżeństwo: Mąż: Koteczku, powiedz mi, ale tak szczerze - ilu miałaś partnerów przede mną? Żona: Ojejku... Nooo chyba trzech razem z tobą licząc... Nie, czekaj! Ośmiu! Taka jedna sytuacja mi się przypomniała. 5 2 Cytuj
Bacio Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2017 Elegancki garnitur na święta? (dzięki topman.com) - 65 GBP Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 Co roku się pojawia - może ktoś wreszcie kupi na święta i się podzieli wrażeniami Cytuj
spiryt Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 zawsze można pociąć i na świąteczne poszetki przerobić Cytuj
lubo69 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 https://www.highsnobiety.com/p/balenciaga-ss18-mens-campaign-dadcore/ Cytuj
Velahrn Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 13 godzin temu, lubo69 napisał: https://www.highsnobiety.com/p/balenciaga-ss18-mens-campaign-dadcore/ Byłem przekonany, że to fake news, dopóki nie otworzyłem strony internetowej sklepu - i faktycznie są tam te ciuchy. Zdjęcia przypominają spotykane czasem fotorelacje "zobacz, jak śmiesznie ubierali się ludzie w latach 'xx", nie pasują tylko charakterystyczne twarze modeli a la Hitlerjugend :). 1 Cytuj
Wuj Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2017 W dniu 18.12.2017 o 22:35, Velahrn napisał: Byłem przekonany, że to fake news, dopóki nie otworzyłem strony internetowej sklepu - i faktycznie są tam te ciuchy. Zdjęcia przypominają spotykane czasem fotorelacje "zobacz, jak śmiesznie ubierali się ludzie w latach 'xx", nie pasują tylko charakterystyczne twarze modeli a la Hitlerjugend :). Miałem to samo:) Ale projektant przypeniał, nie poszedł na całość i dał im dobre buty i gdzieniegdzie długość spodni. Ten kąsek zostawia pewnie na przyszły sezon:) Aha - i dowcip: Pięciolatek podchodzi do mamy, z zaciekawieniem i ufnością pyta:- Mama, a co to jest orgazm?Matka (sycząc na wpół zjadliwie, na wpół zrezygnowanie przez zaciśnięte zęby- nie wiem, spytaj taty. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mamrot Opublikowano 28 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2017 5 8 Cytuj
maciato Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 @Whitesnake Paleontologii nie kończyłem ale dwa pozostałe potwierdzam ?. 1 Cytuj
Friedman Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 Czy na obrazku jest Horowitz? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 6 Stycznia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 3 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 8 Stycznia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2018 4 8 Cytuj
Wuj Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2018 1 godzinę temu, Zajac Poziomka napisał: Kiedyś w delegacji w Zakopanem podobnie się zachowywałem... 1 7 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2018 2 godziny temu, Wuj napisał: Kiedyś w delegacji w Zakopanem podobnie się zachowywałem... Ja pamiętam czasy technikum że tak miałem codziennie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi