Dar Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2017 Razi brak łezki w krawacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 To tak ma być, łezka pojawia się dopiero przy napięciu mięśnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 22 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2017 Taka sytuacja: kot czy koziol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 23 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 ... w tej sytuacji dobrze że nie "Dzień Bez Opakowań Gumowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 23 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 Ale druga część skanu raczej smutna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 Zastanawiałem się gdzie to umieścić i chyba najbardziej pasuje w tym wątku. Na stronie i w samym Regulaminie jest o wiele więcej takich "kwiatków". Żal tylko nieświadomych osób, które ulegają magii czarowania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 Samemu nigdy nie malowałem butów, ani jakoś specjalnie tematem się nie interesowałem - rozumiem że to bzdura z gatunku tych dużych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 Mało powiedziane, że to bzdura, to po prostu jawne ........ (każdy może wstawić wg własnego uznania). Jest to próba legitymizacji nieudolnych usług i opierdzielania wszystkiego co się da farbkami wodnymi - od podeszwy, przez cholewki, po siatki, itp. Zdjęcia przed - super pokazanie zabrudzeń/zniszczeń, zdjęcia po - prześwietlone, pod innym kątem, itd. itd. Jeżeli natomiast chodzi o "trzepanie kasy", to na pewno super biznes, szkoda tylko, że dla jednej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 A one nawet w TV były. A jak były w TV to znaczy że się znajo...A ty byłeś w TV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 Ja mam trochę inny system wartości i "klauzula sumienia" zabrania mi takiego działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 Ale w TV nie byłeś więc się nie znasz.<-- kropka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 Życie pisze dalszy ciąg - jest jeszcze zabawniej... https://pl-pl.facebook.com/nabiciwwoshwosh/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 25 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2017 Przypuszczam, że zdjęcia "przed i po" na stronie były robione w odwrotnej kolejności. http://woshwosh.pl/galeria/#renowacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 26 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2017 Niezły biznes malowania farbkami wodnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 26 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2017 Pozdrawiam z polskiej części tego Bubble 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2017 @Beny23, zaprosiłeś Kazika do 'balona'? To na pewno był udany wieczór - Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 30 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 Tutaj pasuje lepiej niż w temacie o blogach: http://wdobrymstylu.eu/jak-prawidlowo-dbac-o-koszule/ Zarówno bezcenne rady: "Gdy już euforia zakupowa mija i wracamy z upragnioną koszulą do domu, to pamiętajmy o obowiązku wyciągnięcia jej z opakowania." "Po pierwszym użytkowaniu niezbędne jest odpowiednie wypranie koszuli." jak i sprezzatura językowa: "Cenna wskazówka, którą nie można zlekceważyć, a jest nią lewostronne prasowanie koszuli." oraz dogłębne zbadanie kwestii technicznych: "Idealny wieszak jest wykonany z drewna, które ma odpowiednie właściwości." i wreszcie smaczki dla wytrawnych czytelników: "Zachęcam gorąco do przeczytania poniższego akapitu." (chodzi o akapit o prasowaniu, rzecz jasna na gorąco) powodują, że żaden forumowicz nie pozostanie obojętny. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 30 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 Dnia 28.01.2017 o 08:55, Beny23 napisał: Pozdrawiam z polskiej części tego Bubble Kazelot jak zwykle - sprezzatura varsaviana de la muerte:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Godzinę temu, Kyle napisał: jak i sprezzatura językowa: "Cenna wskazówka, którą nie można zlekceważyć, a jest nią lewostronne prasowanie koszuli." Czuję się zlekceważony tą wskazówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Dnia 24 stycznia 2017 o 20:30, szewc24.pl napisał: Ja mam trochę inny system wartości i "klauzula sumienia" zabrania mi takiego działania. Skoro jesteśmy w dziale humor, czy ta klauzula sumienia uwzględnia terminowość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Tak, przy rzeczach, w których jestem w stanie "z góry" określić zakres pracy do wykonania (zelowanie, klejenie, fleki, wymiana spodów). Jeżeli chodzi o inne, często bardzo wymagające usługi, lub poprawianie po innych, to już nie jest to takie proste, jak mogłoby się wydawać i często trwa miesiące. "Klauzula sumienia" tyczy się tego, że mogę zawalić termin, kontakt, itp., ale nigdy nie odstawiam "fuszerki". ps. nie odpowiedziałem na sms z wczoraj, ani nie zadzwoniłem w sobotę, na temat tego czy będę w Krakowie, gdyż nie otrzymałem jeszcze potwierdzenia od Klienta z Katowic i Wrocławia. Zresztą uprzedzałem, że może mój wyjazd się przesunąć. Panie Michale, warto w takich sprawach, jeżeli już zdecydował się Pan przywołać mnie publicznie, podać to, czego się podjąłem, wtedy każdy będzie mógł zobaczyć z czym należało się zmierzyć i czy taka ukryta ironia jest w porządku edit: ps. informował mnie Pan wcześniej, że do początku lutego będzie Pan za granicą, w związku z tym przyjąłem, że przynajmniej do końca stycznia jest czas na zrobienie zniszczonej torby. Poinformował mnie Pan, że wrócił trochę wcześniej, ale ja mając zaplanowaną pracę, nie jestem w stanie z dnia na dzień wszystkiego przyspieszyć. Poza tym, sam zaproponowałem, żeby przed ostatecznym wykonaniem wykończenia torby, przyjechać do Pana i pokazać efekt renowacji "na żywo", aby ewentualnie można było nanieść jeszcze jakieś poprawki kolorystyczne. Inicjatywa wyszła z mojej strony. Czy to się nie liczy, że chciałem tym samym jak najlepiej spełnić Pana oczekiwania co do efektu końcowego ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 9 godzin temu, swordfishtrombone napisał: Czuję się zlekceważony tą wskazówką Kolega piszący bloga korzysta zapewne z translatora google tłumacząc z sartorialnee-szafiarskee dialektah. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi