Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 24.09.2016 o 00:24, Paulo99 napisał:

Nie mogłem się powstrzymać :-) Niektóre zdjęcia "modela" naprawdę wyjątkowe.

Oto jaką żenującą aukcję znalazłem na allegro:

http://allegro.pl/koszula-do-garnituru-slim-elegancka-s-m-l-xl-xxl-i6518711875.html

"koszule które wysyłamy do klientów są to dokładnie te które przedstawiamy na zdjęciach " - mam mimo wszystko nadzieję, że nie DOKŁADNIE TE, zdjęte z tego egzekutora mafii z Rodopów.

Opublikowano

Rozglądałem się za tematem w rodzaju "Fatalnie ubrany mężczyzna" albo "moda straganiarska", ale nie znalazłem. Z drugiej strony, "Humor" to chyba niezłe określenie dla tej propozycji, choć z naszego punktu widzenia jest to na pewno humor czarny. Przed państwem SMOKING ZNAKOMITEJ FIRMY GIBATO. Ni mniej, ni więcej. I jedynie 49 złotych.

http://allegro.pl/show_item.php?item=5060157213

WYJĄTKOWY SMOKING,  MARYNARKA MĘSKA - GIBATO- R.54

Opublikowano
Teraz, Clovis napisał:

Pouczeniu i zdrowej rozrywce. Ale "Humor" zasadniczo wyczerpuje tematykę :-)

Moim zdaniem o wiele lepszą metodą "pouczenia" są pozytywne przykłady i tematy w rodzaju "dobrze ubrany mężczyzna". Nie widzę zbyt wielu walorów w pokazywaniu przykładów negatywnych i wyśmiewaniu ich, nie uważam też tego za przednią rozrywkę. 

• Oceniam pozytywnie 5
Opublikowano

Cóż, nie mam pretensji do bycia najdowcipniejszym mężczyzną świata. Raczej tak sobie. Ale takie pojęcia jak na przykład "frak ślubny" (lubiane na portalach aukcyjnych, oczywiście w ich części sartorialnej), uważam za stosunkowo zabawne. Zwłaszcza, że często jedyną przyzwoitą opcją jest płacz. A ja nie lubię płakać.

Opublikowano
8 minut temu, Clovis napisał:

Cóż, nie mam pretensji do bycia najdowcipniejszym mężczyzną świata. Raczej tak sobie. Ale takie pojęcia jak na przykład "frak ślubny" (lubiane na portalach aukcyjnych, oczywiście w ich części sartorialnej), uważam za stosunkowo zabawne. Zwłaszcza, że często jedyną przyzwoitą opcją jest płacz. A ja nie lubię płakać.

Naprawdę, zostawmy ten temat temu do czego jest przeznaczony, na pewno nie ma tu miejsca na kiepskie przykłady ubrań z aukcji

Opublikowano
10 minut temu, xkoziol napisał:

Ale macie tam jajca :) w pracy Prezesie. Zazdroszczę, u mnie nudy.

poszukaj w necie - może z Twojej branży też coś znajdziesz ... wiem, że młodsza i trudniej będzie ;)

A na serio - ktoś kto nie wie, jak taki biznes dealerski współcześnie wygląda w bankach / firmach inwestycyjnych / dużych korpo, nie zrozumie komiczności tego materiału :D