Castorp Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Pani Kingo proszę się trzymać! Kamilu wracaj do nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Dołująca wiadomość. Kamil trzymaj się i wracaj szybko do zdrowia (nie wyobrażam sobie tego forum bez Ciebie). Wyrazy wsparcia Pani Kingo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Dużo zdrowia i siły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Szybkiego powrotu do zdrowia dla Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Dużo zdrowia i powrotu do pełni sił dla Kamila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Szybkiego powrotu do zdrowia dla Kamila i dużo zdrowia dla Pani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Fatalna wiadomość:( Trzymam kciuki! Szybkiego powrotu do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Okropna wiadomość. Wszyscy trzymamy kciuki za Kamila, Panią i całą rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Bardzo współczuję i również kciuki za jak najszybszy powrót do zdrowia męża. Miesiąc temu miałem wypadek samochodowy z całą rodziną w środku. Samochód do kasacji, ale nic nikomu jakimś cudem się nic nie stało. Z mężem będzie podobnie - wyjdzie z tego na pewno. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz85 Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Pani Kingo, Kamil jest pierwszym Forumowiczem, z którym wymieniłem kilka słów na PW jakieś dwa lata temu. Mam głęboką nadzieję, że szybko wróci do pełni sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Runior Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Zmroziło mnie po przeczytaniu tego posta. Życzę powrotu do zdrowia i zwykłego, "codziennego" życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoJoe Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Przykra wiadomość. Życzę sukcesu w tej walce i szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Życzę dużo siły i wytrwałości, dla Pani jak i całej rodziny. Trzymamy kciuki i wierzymy, że Kamil wróci do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Wiary i nadziei że będzie dobrze, na pewno Kamil wróci do rodziny i do nas, na forum.Sent from my SM-A750FN using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Pani Kingo, dziękuję że Pani tu napisała, nie raz z Kamilem wymieniliśmy się wiadomościami, opiniami o zegarkach, więc mamy fajny kontakt - mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia abyśmy mogli znów konwersować na wszelkie interesujące tematy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Proszę się trzymać, życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Szokująca wiadomość, ale mocno wierzę, że będzie dobrze. Trzymajcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jugend Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 Pani Kingo, niech Męża oraz Panią błogosławi Pan Bóg. Będę się modlił za Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 Dużo siły i pozytywnego nastawienia! Trzymajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal911 Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 Pani Kingo prosze sie trzymać! Duzo zdrowia dla Kamila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlakeCarrington Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 Proszę przyjąć dla męża życzenia szybkiego powrotu do zdrowia, a dla Pani dużo sił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 Aż mnie ścisnęło w środku. Szybkiego powrotu do zdrowia, "Co mam dziś na sobie" bez postów Kamila to nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wectra Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 Coś mnie podkusiło przeczytać ten wątek wczoraj. Do dzisiaj nie mogę się z tego otrząsnąć. Kruche jest to nasze życie. Życzę zdrowia Kamilowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gwiezdny durszlak Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 Proszę nie tracić nadziei na lepsze jutro. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Kamila oraz wszystkiego co najlepsze dla Pani rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 Pani Kingo, wymieniliśmy na dniach już kilka wiadomości i miałem właśnie poruszyć sprawę forum. Cieszę się, że wyprzedziła Pani ten ruch! Jeszcze raz - szybkiego powrotu do zdrowia! Kamil przez ostatnie miesiące stale motywował mnie do dopięcia jednego z obuwniczych projektów, na którym i jemu zależało. Nie ma wyjścia - będzie jeszcze w tych butach ganiał! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi