Miyagi Napisano 13 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2013 Kupiłem kiedyś sweter z Vistuli który pierwotnie kosztował 260zł, 100% bawełna, rozciąga się strasznie choć zawsze prałem go delikatnie jak wełnę a gdyby odciąć metki "Vistula" to jakością można przyrównać do tego co na targu kupisz:/ i to był ostatni mój sweter kupiony w tym sklepie Mam podobne doświadczenie z bawełnianym swetrem Vistuli, natomiast v-necki 100% merino (wg metki i informacji w sklepie, a z ich wiarygodnością - nie mam tu na myśli konkretnie Vistuli, a ogólnie polski rynek - różnie bywa...) eksploatowane dość intensywnie trzymają się nadzwyczaj dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 13 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2013 Też zwróciłem uwagę, że Vistula też wrzuca poliamid niestety, ale od nich swetra żadnego nie mam, kolekcja mnie do tej pory nie zachęciła. Mi swetry z Bytomia też trzymają fason, tylko, że on mi jakoś nie odpowiada. Spróbuje najnowszej kolekcji skoro wyprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 13 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2013 Też zwróciłem uwagę, że Vistula też wrzuca poliamid niestety, ale od nich swetra żadnego nie mam, kolekcja mnie do tej pory nie zachęciła. Mi swetry z Bytomia też trzymają fason, tylko, że on mi jakoś nie odpowiada. Spróbuje najnowszej kolekcji skoro wyprzedaż. Mi akurat krój podszedł idealnie. Mała poprawka, teraz zauważyłem, że jeden sweter wyprodukowano w Polsce a drugi we Włoszech, czy jest jakaś różnica jeszcze nie wiem bo nosiłem tylko jeden. Gdybyś się skusił to popatrz z ciekawości po metkach jaki kraj pochodzenia będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miami Johnson Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Bardzo ładne buciki Loake. Tkmaxx-Malta-Poznań. Po jednej parze rozm. 43 i 44. Cena 400zł. Jest jeszcze wersja ze skóry pebble grain. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 20 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2013 Do końca weekendu 20% na wszystko w http://www.malfordoflondon.com/en/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bluetake Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 Bardzo ładne buciki Loake. Tkmaxx-Malta-Poznań. Po jednej parze rozm. 43 i 44. Cena 400zł. Jest jeszcze wersja ze skóry pebble grain. Są jeszcze takie Loake 43 brąz ale z gładkiej skóry:) I jeszcze kilka innych niskich dobrze wykonanych ale innych firm, dużo tego ostatnio rzucili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 9 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2013 W nowym Factory w Warszawie na Annopolu w sklepie Dajar wieszaki na krawaty są przecenione na... 1zł. Wieszaki z drewna "no name" mają metalowe zaczepy na 10 krawatów i "haczyk" taki jak wieszak ubraniowy do powieszenia w szafie. Pozdr, wojvv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 10 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2013 http://www.wolczanka.com.pl/oferta-specjalna-do-50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 10 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2013 Są jeszcze takie Loake 43 brąz ale z gładkiej skóry:) I jeszcze kilka innych niskich dobrze wykonanych ale innych firm, dużo tego ostatnio rzucili. We wrocławksiej Renomie także spory wybór egzemplarzy wykonanych z pebble grain, także dwie pary zamszowych chukka w kolorze ciemnej czekolady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 10 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2013 Są może jakieś oxfordy od Loake? W Poznaniu niestety brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornes Napisano 10 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2013 Do 24 maja promocja w sklepie Herring na buty żeglarskie marek Herring, Sebago, Church`s. Po wprowadzeniu kodu DECKMAY otrzymamy 15% zniżki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tieandi Napisano 23 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2013 Bardzo budżetowo. Casualowe lniano-bawełniane koszule z kołnierzykiem cutaway z.......... LIDLA Nie dotykałem, nic nie wiem a link tutaj: http://fanlidla.pl/gazetka/2013.05.16.ubrania/10193,Lniana,koszula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 23 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2013 Dotykałem, jakościowo mogą być. U mnie była też dostępna wersja w kratkę gingham. Nawet się zastanawiałem nad zakupem, ale ten typ kołnierzyka w wersji rozpiętej zupełnie mi nie leży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 23 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2013 Mam dwie "zwykłe" koszule z Lidla i tak w sumie to jakość za te pieniądze (50zł) jest nawet wyższa niż się spodziewałem, nie widzę jakiś większych uchybień co do wykonania, przewiewności, rozmiarów, tak na oko to poziom najpopularniejszych polskich firm, tylko wybór wzorów i kolorów mały (mam jedną niebieską, a drugą w biało-niebieskie prążki, oprócz tego nie bardzo coś ciekawego było, jakieś czarne, szare itp, chociaż może wykupili) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Direttore Napisano 26 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2013 Bardzo budżetowo. Casualowe lniano-bawełniane koszule z kołnierzykiem cutaway z.......... LIDLA Nie dotykałem, nic nie wiem a link tutaj: http://fanlidla.pl/gazetka/2013.05.16.ubrania/10193,Lniana,koszula Czy są jeszcze te koszule? Muszę poszukać teraz lnianych na lato, bo (o zgrozo) jeszcze nie posiadam, a tu nie dość, że lniane, to jeszcze z cutaway'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 27 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2013 Na Tchibo.pl jest dzisiaj ostatni dzień promocji „Taniej o VAT”. Dodatkowo można uzyskać rabat 20 zł po zapisaniu się do Newslettera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 27 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2013 Bytom: Szalony weekend cenowy - Trwa do 29 maja. http://bytom.com.pl/szalony-weekend-cenowy-51-k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spami Napisano 3 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2013 W Bytom Zamknięta wyprzedaż dla klubowiczów do 10.06: -30% na wszystko; w sklepie internetowym kod bytom30 przy zakupach powyżej 2,5K -40% bytom40 itd. nie dotyczy już przecenionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2013 W Silesia City Center - Tesco - dział optyczny. Wyprzedaż okularów Gant i Ray Ban na niektóre modele od 140 do 410. Udało mi się wyrwać te Ganty z 600 na 140 (ostatni model) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kot~ Napisano 13 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2013 T.M.Lewin do 23.06 25% zniżki na wszystko z TMLPUR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feliz Napisano 13 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2013 Na Berg & Berg wyprzedaż poprzednich kolekcji http://bergbergstore.com/outlet.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 13 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2013 Polecam skarpetki. Trzymają kolor, świetna jakość, bardzo przyjemne w użytkowaniu, dość grube, trzymają się łydki. Ciekawostką są skarpety 100% len (tych nie próbowałem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2013 Od jutra wyprz u Markowskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2013 Wielka "wyprz" u Emlinga jak to mówią "marketerzy": http://www.emling.fr/ventes_privees, w tym fioletowe, zamszowe lotniki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 15 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Wielka "wyprz" u Emlinga jak to mówią "marketerzy": http://www.emling.fr/ventes_privees, w tym fioletowe, zamszowe lotniki! Ale wciąż Polska jest w "ZONE C" razem z Australią i Zjednoczonymi Emiratami Arabskimi - wysyłka 38 euro Niemcy np. : ZONE A - 15 euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi