Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale wciąż Polska jest w "ZONE C" razem z Australią i Zjednoczonymi Emiratami Arabskimi - wysyłka 38 euro :( Niemcy np. : ZONE A - 15 euro

Trzeba im napisać żeby tak nie zadzierali nosów, tak jak w przypadku części ich butów. Niech zrobią dla Polski normalną cenę.

Wysyłają takie ilości że za 20 Euro to mogą wysłać buty w tę i z powrotem.

Loding też tak postępuje.

Nie jesteśmy krajem trzeciego świata, czy trzeciej kategorii.

Opublikowano

Kiedy ruszają wyprzedaże w Massimo Dutti ?

Widziałem u nich nawet ciekawą parę butów.

Płacić 500zł to mogę za Markowskiego (na przecenach), czy Bexley, ale nie MD.

Opublikowano

Kiedy ruszają wyprzedaże w Massimo Dutti ?

Widziałem u nich nawet ciekawą parę butów.

Płacić 500zł to mogę za Markowskiego (na przecenach), czy Bexley, ale nie MD.

W zeszłym roku ruszyły pod koniec czerwca.

Opublikowano

Przeceny zaczynają się dokładnie 20 czerwca.

Tak samo jest w Zarze.

Czy ta wyprzedaż jest taka jak na nowy rok, kilkustopniowa patrząc na  ceny a jeśli tak, to ile trwał jeden okres wyprzedaży  ?

z góry dziękuję ;)

Opublikowano

jeżeli kogoś to interesuje to w UK wyprzedaże w Massimo Dutti już ruszyły  :)

Eh, czyli nieźle dałem ciała. Kupiłem sobię marynarkę za sporą sumę 1500 zł, a przez tą okropną pogodę miałem ją okazję założyć tylko dwa razy. Jakbym poczekał to bym oszczędził 500 zł....

Nie ma to jak popełnić taki debilny błąd na początku podróży z elegancją... ;(

Opublikowano

Marynarka z MD za 1500zł? Mocna sprawa.

Kupiłem ją bo akurat była szyta we włoszech i z włoskich materiałów. Innych na bank bym nie kupił za tą cenę.

No cóż, może jednak nie nadaję się do zabawy w takie drogie hobby, albo nie potrafię się w to dobrze bawić. :/

Opublikowano

Lepiej kupować z dobrych materiałów i dobrze uszyte, bo na "wloszczyznie" się można ostro przejechać

Materiał len i jedwab tussah/dziki jedwab. W te chwile w których w niej chodziłem zero pocenia się przy temp 26 stopni, więc użytkuje się dobrze. Krój jak krój, już wstawiałem jej zdjęcie na forum w nabytkach i ludzie oceniali, że ładnie leży. Ale pewnie ktoś musiałby ocenić na żywo. Chociaż nawet jeżeli coś nie jest idealne (a na pewno nie jest) to 95% społeczeństwa nie zauważy.

Bardziej jestem wkurzony na pogodę, bo to ona nie pozwoliła mi się nią cieszyć zanim nadeszły wyprzedaże.

Opublikowano

Nie łam się. Czeka Cię jeszcze wiele głupich zakupów ;)

Tak się stara moja żona mnie pocieszać. :) Zresztą ja też. Tak sobie pomyślałem czyby nie założyc takiego tematu z historiami głupich zakupów, gdzie moglibyśmy dzielić się nimi po to, aby podobnych w przyszłości uniknąć lub popelnić ich mniej. Przydałoby się początkującym imo. (czyli mnie :)

Opublikowano

Chodziło mi raczej o to, by wyzbyć się myślenia "dobre bo włoskie". A letnie marynarki można spokojnie nosić przecież cały rok, nawet w zimę. Zależy co jest pod spodem jeszcze.

Jedynie podszewka na ramionach.
Opublikowano

Spokojnie, nic się nie kończy, to u nich stała akcja, nawet gdyby ją na moment zawiesili, ale nie widzę takiej informacji na stronie. Dopiero co dostałem od nich drukowany katalog, akcja 4 za 100 reklamowana jak zwykle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.