Krzysiek_W Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 Pytając o konsolę miałem na myśli tzw. inputlag http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/input-lag-w-telewizorach-z-rocznika-2016.html Po kilku Sharpach, jednym samsungu teraz bym łyknął 4K LG To z moim budżetem tylko 2 modele sony się łapią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 26 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2016 Nie wiem do którego wątku wstawić: http://metrocafe.pl/metrocafe/1,145523,20088273,kto-robi-dziury-w-naszych-dzinsach.html#NiePrzeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 28 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2016 Planned obsolescence? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 To z moim budżetem tylko 2 modele sony się łapią wybór padł na SONY KDL-43W756C, a z oszczędności wygenerowała się mini wieża PIONEER X-CM52BT-K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 dzisiaj doodle google z butami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 Pożyczyli pomysł z forum https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3705-konkurs-jakość-ma-znaczenie-by-patine-multirenowacja/?p=170488 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 28 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2016 dlatego też zastanawiam się czy koniecznie Sony - ten model mi kumpel doradzał, ale po przejrzeniu (jako laik) oferty, zacząłem się zastanawiać. Jak mógłbym zamiast Sony kupić coś podobnego taniej i starczyłoby np. na Yanko, to.... Co prawda nie TV (wyszło mi, że niewiele byłoby zastosowań dla niego teraz) ale na monitor 4k się skusiłem (Dell p2715q). Same filmy w 4k - moim zdaniem nie są do końca tego warte, różnice widać tylko w najnowszych filmach i to tylko w scenach z dobrym światłem, gdzie jest bardzo widoczna mikro-faktura. Wbrew pozorom - nie jest tego dużo. Powątpiewam w sens 8k, chyba, że to będą już telewizory na pół ściany, a raczej wyświetlacze dotykowe, gdzie się będzie na części oglądać film (takie trochę sci-fi) Więcej zastosowań jest do gier (można wyłączyć antyalising) oraz dla pracy biurowej (przy >25 cali można stosować z powodzeniem jako dwa monitory w jednym, dzieląc ekran) Na co warto uważać - powyżej 3m (ja potrzebowałem 5m albo zrobić przemeblowanie salonu) zwykłe kable nie dają rady (ja miałem czarny ekran) - musiałem ze łzami w oczach kupić jakiś audiofilski ze złotymi końcówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 23 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2016 Wchodzę dziś na jeden z nielicznych polskich blogów dotyczących ciuszków, które jestem w stanie czytać... a tam... Zestawienie marynarki MD i spodni Benevento, które w zestawach pokazywałem już kilka razy na forum Niby nic niezwykłego, bo jest to zestawienie dosyć oczywiste, ale i tak się uśmiechnąłem - wyprzedzam opiniotwórczych blogerów! http://alltiedup.pl/2016/07/showered-and-blue-blazered/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 23 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2016 Heh, kolejny blog powtarzający po raz n to samo (gdzie n-> ∞ ) ? Ale gratuluje bycia niewspomnianym autorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 13 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2016 Panowie, Chcę nabyć telewizor, do 2,5 tyś o wielkości min. 48 cali, znajdę coś godnego uwagi do tej kwoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 A u mnie taki weekend: 4 dni, 3 noce w tym jedna noc poza obozem bo nie mogłem znaleźć do niego drogi jak się zgubiłem Wystrzelane ponad 1000 kulek z farbą, całe ciało w sińcach. Pierwszy nocleg w minusowej temperaturze w tym roku. 1 zdjęcie, część obozu rozpoznawczo- snajperskiego 2 mój szałas 3 lisia nora przy ofensywie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 ja we łikend na city trial się babrałem w błocie - ten najbardziej widoczny (żółty;) ). Gość mnie gonił z prawej aż do linii, ale i tak nie dałem mu się 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 22 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 W przededniu mojej drugiej rocznicy obecności na forum, spotkała mnie taka miła niespodzianka (średnio 1000 na rok ): 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 3 godziny temu, Tanatos70 napisał: W przededniu mojej drugiej rocznicy obecności na forum, spotkała mnie taka miła niespodzianka (średnio 1000 na rok ): A ja aż sobie zerknąłem kiedy się zarejestrowałem, 2 tygodnie temu minęło mi 5 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 25 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2016 Dnia 22.10.2016 o 19:58, Tanatos70 napisał: W przededniu mojej drugiej rocznicy obecności na forum, spotkała mnie taka miła niespodzianka (średnio 1000 na rok ): Solidnie z kotem na tę reputacje zapracowaliście 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 12 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2016 Dnia 17.10.2016 o 10:54, pablo102425 napisał: A u mnie taki weekend: 4 dni, 3 noce w tym jedna noc poza obozem bo nie mogłem znaleźć do niego drogi jak się zgubiłem Wystrzelane ponad 1000 kulek z farbą, całe ciało w sińcach. Pierwszy nocleg w minusowej temperaturze w tym roku. Pablo, jeśliś z Warszawy lub okolic, zapraszam do naszej małej gromadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 Niedzielny bieg city trial, 5km przy 0°: "Wyjście na przedostatnią prostą, spięcie, sprint z lewej, wyprzedzenie całej grupy i meta" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 Nie wiedziałem, gdzie dać, więc wrzucę tutaj. Patrząc na to (i kilka innych) zdjęcie z kampanii reklamowej Vistuli odnoszę wrażenie, że przyjęli taktykę pt. "cokolwiek wrzucimy na Lewandowskiego, będzie dobrze". Ja rozumiem, że rozpoznawalna postać, symbol sukcesu, idol wielu, poza tym oficjalna twarz kampanii, ale... Nie rozumiem tego fenomenu "elegancji Lewandowskiego". Piłkarska doskonałość wg niektórych chyba z marszu czyni eleganckim, bo umieszczenie Lewandowskiego w kategorii najlepiej ubranych Polaków przez Playboya oraz nachalna kampania Vistuli są dla mnie mało zrozumiałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 A mi się to zdjęcie podoba. Sam bym takiego płaszcza nie nosił, ale stylizacja mi się podoba. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 Dnia 11/12/2016 o 10:00, Clovis napisał: Pablo, jeśliś z Warszawy lub okolic, zapraszam do naszej małej gromadki. Nie, nie z Warszawy ani z okolic. Z daleka, Czechy aż. Ale w ten weekend znów były działania w terenie, okolice Olsztyna, 4 dni, 3 noce. Z czego jedna spedzona przy -5 stopniach, zakopany w liście, okryty folią NRC i siatką maskującą. Co najlepsze działałem jako snajper, więc wybrałem sobie miejsce kilkanaście metrów od babrzyska dzików. Które w nocy licznie przyszły, nawet mnie nie widząc. Więc super. Zdjęcie obozu głównego mojej grupy. W tym miejscu spało 16 osób + 4 osoby na warcie. Spanie z założenia bez spiworów i karimat. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek00 Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 @Krzysztof G osobiście też bym wolał zobaczyć mural-niereklamę niż mural-reklamę, aczkolwiek z drugiej strony wolę już reklamę-mural niż reklamę-szmatę, która dodatkowo zasłania okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 Dnia 16.11.2016 o 12:10, pablo102425 napisał: djęcie obozu głównego mojej grupy. W tym miejscu spało 16 osób + 4 osoby na warcie. Spanie z założenia bez spiworów i karimat. No to nie było wam zbyt wygodnie. My w weekend robimy szkolenie z czarnej taktyki, a w następny dwudniowe w ośrodku antyterrorystycznym, tak zwany duży wypas. A potem to już zielona i zielona, całą zimę. W tym tropienie i survival jako element wyszkolenia. A jeśli chodzi o elegancję... Chociaż może to się nadaje do działu "Co mam dziś casualowego na sobie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 Dnia 22.10.2016 o 19:58, Tanatos70 napisał: W przededniu mojej drugiej rocznicy obecności na forum, spotkała mnie taka miła niespodzianka (średnio 1000 na rok ): 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 @Zajac Poziomka i już nie masz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 Ech...To teraz jeszcze 1110 muszę zebrać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi