kormox Napisano 23 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2021 Zostałem sam w biurze 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 23 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2021 @kormox nie widać dokładnie, jaka to marka i model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 23 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2021 27 minut temu, Bartek 00 napisał: @kormox nie widać dokładnie, jaka to marka i model? Nie moje (a szkoda), ale to zdaje się Alfred Sargent (zreszta widać trochę napis) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 23 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2021 37 minut temu, Bartek 00 napisał: @kormox nie widać dokładnie, jaka to marka i model? Tak, to AS. Model Kilbride na kopycie 7WK. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 24 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2021 Wesołych Świąt:) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. WojKow Napisano 25 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2021 Dzisiejsze loafersy! 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Avallach Napisano 26 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2021 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 26 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2021 Belstaff 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 26 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2021 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 26 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2021 Woły robocze i to dosłownie. Stalowy nosek, absorbcja uderzeń, coś tam antypoślizgowe, antyprzebuciowe i konstrukcja GYW. Cuda wianki za grosze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 27 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2021 Sanders. Co prawda przerębel zrobiłem kilofem, ale buty też dałyby radę. 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 27 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2021 Brawo @pablocito - dla mnie Sandersy są jak wózki Heli (robią robotę 😎) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 28 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2021 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Koval Napisano 28 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2021 A propos Sanders 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 29 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2021 TLB Mallorca 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mayor Napisano 29 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2021 Z przyjęcia urodzinowego wnuczki., Obsługa lokalu prosiła o zdjęcie butów, to zrobiłem zdjęcie. Ale kiedy dowiedziałem się że im chodziło nie o zdjęcie ,tylko o ściągniecie obuwia ,to zapytałem czy widzieli film "Donnie Brasco" i odpuścili., Sneakersy Church's Naburn 10 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Koval Napisano 29 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2021 Dzisiaj na palecie - Trickers 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarkizDeSade Napisano 29 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2021 Godzinę temu, Koval napisał: Hejka , mógłbyś napisać coś o tym kopycie 4444? Rzeczywiście trzeba schodzić 0,5 rozmiaru w dół ? Bardzo fajny kolor zamszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 29 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2021 Zamszowe split toe choć mało widać: 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 29 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2021 @phantom - w porównaniu z tym co ostatnio wstawiałeś, to tutaj jest sztos! @MarkizDeSade, dziękuję; bardzo je lubię. W przypadku Bourtonów 1/2 rozmiaru w dół spokojnie powinno zostawić Ci komfort użytkowania, ale w chelsea Henry doradzałbym zejść o cały rozmiar (na podstawie mierzenia kilku par na różnych podeszwach i w różnych skórach). 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rafix Napisano 29 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2021 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 29 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2021 @Rafix co to za marka i model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 29 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2021 6 minut temu, Bartek 00 napisał: @Rafix co to za marka i model? To tania marka Walk London model Sean Low Hiker. Wymieniłem w nich sznurowadła i poświęciłem trochę czasu na pastowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 30 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2021 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2021 Paweł - buty spoko, ale ja poproszę więcej Psa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi