Milten Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2022 59 minut temu, pablocito napisał: No ale chyba nie pomykasz w nich po lodzie na mrozie? Jakoś trzeba rozchodzić:) 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2022 C&J 20 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 Dinkelackery i kocia łapa w tle ? 17 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2022 J23 znowu nadaje... ? W dniu 13.01.2022 o 13:21, Tanatos70 napisał: C&J Zapomniałem, że mam takie same buty - dziękuję za przypomnienie? 9 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Opublikowano 20 Stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2022 15 5 Cytuj
kichanadeta Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2022 Dzisiejszy zakup AE. Czy cordovan sie odrobine rozejdzie? Buty lekko uwieraja w miejscu malego palca. 1 1 Cytuj
eye_lip Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2022 Cordovan się nie rozchodzi;) Cytuj
mayor Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2022 11 godzin temu, kichanadeta napisał: Dzisiejszy zakup AE. Czy cordovan sie odrobine rozejdzie? Buty lekko uwieraja w miejscu malego palca. Ja widzę że te buty są dodatkowo mocno za ciasne w podbiciu., Kopyto 97 AE jest dosyć obszerne i z reguły ten model pasuje dobrze na przeciętne stopy., Nie wiem tylko jaka jest tęgość w Twoich butach, ale podejrzewam, że może być mała (B albo C).,Jeżeli chodzi o rozchodzenie to nie ma szans lepiej nie próbować tylko oddać lub wymienić na szersze o 2 tęgości zanim porysujesz podeszwy i będzie za późno 1 1 Cytuj
Velahrn Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2022 12 godzin temu, eye_lip napisał: Cordovan się nie rozchodzi;) Ja bym powiedział - rozchodzi się, w końcu to naturalna skóra, a nie plastik - ale w bardzo niewielkim stopniu, jest dużo mniej rozciągliwy niż skóra cielęca. Tu u kolegi @kichanadeta mamy kopyto zbyt ewidentnie wąskie na jego stopę. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 23 Stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2022 Nie przestaje mnie zadziwiać stosunek ceny do jakości butów Meermin. Jakość użytej skóry, wykonanie, kształt kopyta - w cenach które oferują to prawdziwa okazja. 12 3 Cytuj
kichanadeta Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2022 8 godzin temu, mayor napisał: Ja widzę że te buty są dodatkowo mocno za ciasne w podbiciu., Kopyto 97 AE jest dosyć obszerne i z reguły ten model pasuje dobrze na przeciętne stopy., Nie wiem tylko jaka jest tęgość w Twoich butach, ale podejrzewam, że może być mała (B albo C).,Jeżeli chodzi o rozchodzenie to nie ma szans lepiej nie próbować tylko oddać lub wymienić na szersze o 2 tęgości zanim porysujesz podeszwy i będzie za późno Trudno zacisnę zęby i avanti! A na poważnie to moja kolejna para AE po McAllister te nosze w rozmiarze 10C te nowe MacNail to rozmiar 9E. Dlugosc i podbicie jest w porzadku nic nie uwiera- "spacerowałem" już w nich trochę po mieszkaniu, jedynie jak wspomniałem w miejscu małego palca czuje delikatny ucisk. Buty na zdjęciu nie są nawet porządnie związane, dodatkowo dość gruba skarpeta wełniana potęguje wrażenie zbyt ciasnego obuwia. Zrobię kolejne zdjecie butów przy kolejnej okazji i już odopowiednio dociśnięte. Jeśli natomiast okażą się za ciasne to pójdą w świat. Dziękuję Panowie za odzew. Pozdrawiam! Cytuj
Remii Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2022 @me.spoke Co to za buty? Piękne są Cytuj
me.spoke Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2022 Dzięki, to NST od Yanko, kopyto 960G 1 Cytuj
JDC Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2022 16 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: Nie przestaje mnie zadziwiać stosunek ceny do jakości butów Meermin. Jakość użytej skóry, wykonanie, kształt kopyta - w cenach które oferują to prawdziwa okazja. Ten cordovan to Horween czy Shinki Hikaku, z którego Meermin często korzysta? Do ich cordovanu skutecznie zniechęciły mnie zdjęcia @Tanatos70 i jego trzewików, które bardzo kiepsko wyglądają na zdjęciach w porównaniu do Aldenów czy HD. Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2022 54 minuty temu, JDC napisał: Ten cordovan to Horween czy Shinki Hikaku, z którego Meermin często korzysta? Do ich cordovanu skutecznie zniechęciły mnie zdjęcia @Tanatos70 i jego trzewików, które bardzo kiepsko wyglądają na zdjęciach w porównaniu do Aldenów czy HD. To cordovan z Rocado. Jest dobrej jakości, nie widzę różnicy pomiędzy tym cordovanem a tym który mam z Horween w moich butach C&J. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Opublikowano 24 Stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2022 11 5 Cytuj
JDC Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2022 17 godzin temu, me.spoke napisał: Ale perspektywa wyszła Prawy but jak Yanko 960G, a lewemu bliżej do 915. Swoją drogą to CJ Swansea? Cytuj
me.spoke Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2022 2 godziny temu, JDC napisał: Ale perspektywa wyszła Prawy but jak Yanko 960G, a lewemu bliżej do 915. Swoją drogą to CJ Swansea? Miło, że wyglądają na droższe buty, ale to zwyczajne Meerminy-czołgi Cytuj
pablocito Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2022 35 minut temu, me.spoke napisał: Miło, że wyglądają na droższe buty, ale to zwyczajne Meerminy-czołgi Serio? Mam takie same tylko w innym kolorze. Nigdy bym nie przypuszczał, że są aż tak zgrabne.? Cytuj
me.spoke Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2022 Ano tak, też mnie pozytywnie zaskakują zresztą jak wszystkie moje Meerminy. Dziś za to Grenson. 7 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. flozbi Opublikowano 26 Stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2022 10 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 27 Stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2022 12 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi