Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bratdominik Napisano 9 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2021 AS Armfield 19 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 9 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2021 Nie założyłeś nowych Vassów?! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 10 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2021 🌲🌳 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 10 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2021 Fajny kolor. Co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. flozbi Napisano 11 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2021 Crownhill Shoes (bez past i kremów) po 5 sezonie. 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gocławianin Napisano 11 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2021 Trickers 11 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 11 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2021 Vass + Arsen: 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Napisano 11 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2021 (Patine) 21 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 11 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2021 Loake 18 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. FranciszekMaurer Napisano 11 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2021 I ja wyciągnąłem dzisiaj zamszowe 15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bratdominik Napisano 11 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2021 J.Fitzpatrick Rainier. 8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 11 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2021 Spectator shoes to było by moje ostatnie zakupowe chciejstwo, ponieważ podstawowe modele szanującego się butoholika posiadam. Oczywiście brogowane, nawet przebolałbym problem z dopasowaniem do spodni. Te wyżej świetnie się prezentują, fajnie połączone z resztą garderoby. Zazdroszczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 11 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2021 Buty bardzo atrakcyjne i bez wątpienia zwracające uwagę, ale mam niedosyt. Wydaje mi się, że z innymi spodniami i skarpetami lepiej by zagrały. Sam się zastanawiałem nad spectatorami, ale bardziej uniwersalne byłyby dla mnie w brązie i beżu. Tak czy siak, brawo za odważną stylizację. Ciekaw jestem innych. Przy takich butach cały zestaw jest istotny. Trudno mi wyobrazić sobie noszenie czegoś innego niż garnitur. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 11 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2021 @Awopiotr dzięki za opinię. Zestaw jest mocno spokojny, bo chciałem zobaczyć zestawienie z ciemnymi spodniami. Góra była koordynowana. Gdy będzie ciepłej będę je nosił do lnianych spodni i koszul. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 11 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2021 @bratdominik buty bardzo mi się podobają. mam nadzieję, że równie wygodne co.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 11 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2021 Ja też "chorowałem" na spectatory przez długi czas. Ostatecznie mi przeszło i już nie planuję zakupu. Są to po prostu bardzo specyficzne i zwracające uwagę buty i wymagają bardzo starannego dobrania reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 12 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2021 Swego czasu dość intensywnie nosiłem taką wariację spektatorów. Niestety dość mocno uszkodziłem nosek i teraz się kurzą na półce. Były dość uniwersalne i nawet z dżinsami dobrze wg mnie się komponowały. 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 12 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2021 Tekstury.Vass 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 12 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2021 Ludwig Görtz 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 12 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2021 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Napisano 12 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2021 Dzisiaj brogsy 🙂 (Barker) 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 W dniu 11.04.2021 o 14:38, Awopiotr napisał: Buty bardzo atrakcyjne i bez wątpienia zwracające uwagę, ale mam niedosyt. Wydaje mi się, że z innymi spodniami i skarpetami lepiej by zagrały. Sam się zastanawiałem nad spectatorami, ale bardziej uniwersalne byłyby dla mnie w brązie i beżu. Tak czy siak, brawo za odważną stylizację. Ciekaw jestem innych. Przy takich butach cały zestaw jest istotny. Trudno mi wyobrazić sobie noszenie czegoś innego niż garnitur. W wypadku tych butów żaden inny zestaw nie pomoże, gdyż są o kilka rozmiarów za duże., Dodatkowo design przyciąga wzrok i jeszcze bardziej eksponuje brak dopasowania., Jedyne co mi przychodzi na myśl to spodnie z wysokim mankietem o bardzo szerokim otwarciu nogawki (ponad 30 cm) o 15 cm za długie., Takie spodnie powinny skutecznie zasłonić buty. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 14 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2021 testowanie storm welt w krokietach 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 15 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2021 Testowanie krokietów w śniegu😉 12 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 15 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2021 U mnie test (bodileys) w biurze🙄 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi