jarecki70 Napisano 30 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2019 Czekolada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 30 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2019 18 godzin temu, adamW napisał: @alabuz, czy to ten model unlined Yanko? Jak sie sprawuja? Buty kupiłem ok. 2 sezony temu - Yanko 506 Suede Testa Moro na skórzanej podeszwie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 30 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2019 Patynowane wholecuts od Berluti 24 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 30 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2019 Wyglądają na wykonane z płynnego złota. Robią wrażenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 30 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2019 5 hours ago, mosze said: Wyglądają na wykonane z płynnego złota. Robią wrażenie. @mosze Dziękuje! W sumie te Berluti to jedne z najwygodniejszych butów RTW jakie miałem na nogach. Konkurują może z Foster & Son. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 30 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2019 @Beny23 zdaje...fajne, rozwaliłes bank. Uprzedziłeś moje pytanie o dopasowanie. Swego czasu mierzyłem kilka par i były dość wąskie. O schodzeniu się obłożyny.mogłem zapomnieć. V była bardzo szeroka😀. Sprzedawca starał się jak mógł tłumacząc, że w Berlutim to standard i tak szeroko ma być 😁. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 30 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2019 1 hour ago, Egonax said: @Beny23 zdaje...fajne, rozwaliłes bank. Uprzedziłeś moje pytanie o dopasowanie. Swego czasu mierzyłem kilka par i były dość wąskie. O schodzeniu się obłożyny.mogłem zapomnieć. V była bardzo szeroka😀. Sprzedawca starał się jak mógł tłumacząc, że w Berlutim to standard i tak szeroko ma być 😁. Berluti wholecuts są tak skonstruowane że przyszwa się nigdy nie schodzi co na forum uchodzi za grzech śmiertelny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 1 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2019 W porannym słońcu TLB Mallorca 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki70 Napisano 1 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2019 Wiśnia Loake. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mosze Napisano 1 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2019 11 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMakowski Napisano 1 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2019 2 godziny temu, mosze napisał: Fajne loafersy, co to za marka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 1 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2019 Krokiet i jego brat, Dżons. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2019 W temacie sneakersów... w roku znajdą się ze dwa chłodniejsze wieczory kiedy lubię takie. (NB Grenson) 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 1 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2019 Carmina 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 1 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2019 @Whitesnake - jak prawie nigdy u Ciebie, te buty zupełnie mi się nie podobają. @Beny23 - świetne są te Carminy, jedne z najładniejszych butów w Twojej wspaniałej kolekcji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 1 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2019 2 hours ago, blekit said: @Whitesnake - jak prawie nigdy u Ciebie, te buty zupełnie mi się nie podobają.@Beny23 - świetne są te Carminy, jedne z najładniejszych butów w Twojej wspaniałej kolekcji Dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2019 3 godziny temu, blekit napisał: @Whitesnake - jak prawie nigdy u Ciebie, te buty zupełnie mi się nie podobają. Jestem pogodzony z taką możliwością 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 2 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2019 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 2 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2019 17 godzin temu, Whitesnake napisał: W temacie sneakersów... w roku znajdą się ze dwa chłodniejsze wieczory kiedy lubię takie. (NB Grenson) Pamiętam ten drop! W PL dostępnych była bodajże limitowana ilość par tylko u Zaremby? Również nie jestem zwolennikiem "hybryd" i pierwsza reakcja była alergiczna, ale im częściej je oglądałem tym bardziej zdawałem sobie sprawę, że coś w nich jest Dziś chyba sam bym kupił, bo moim zdaniem to jeden z bardzo nielicznych tego typu projektów, które do mnie ostatecznie trafiły. Poza tym takie buty ludzie kupują również przez wzgląd na pewną historię obu marek czy też unikalność. Kiedy zdałem sobie sprawę, że przegapiłem swoją szansę, pocieszyłem się bardziej standardową wersją, ale równie mocno polecam miłośnikom NB 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 2 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2019 @saphir.pl et al., jeśli lubicie wyższe serie NB i jesteście akurat przejazdem w USA to polecam pozwiedzać sklepy serii Marshalls. Sa tam często dostępne NB made in USA za <50$. Moja żona ma chyba 5 par, ja kupiłem na pamiątkę jedne. Bardzo fajne są te ze skory Horween... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 2 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2019 1 godzinę temu, saphir.pl napisał: Poza tym takie buty ludzie kupują również przez wzgląd na pewną historię obu marek czy też unikalność. Jak zwykle trafna ocena sytuacji Przyznam, ze uległem czarowi tej historii. Nie mam zbyt wielu okazji żeby je zakładać, ale jak juz mam, to robię to z przyjemnością. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 2 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2019 Gaziano & Girling na kopycie DG70 7 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 2 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2019 AS 9 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 2 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2019 L&T - przy takich temp. i założonej kurtce Alpha Ind. mój standardowy wybór:D 7 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Solecalupo Napisano 2 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2019 Vassy po kilkunastu poprawkach w końcu w miarę akceptowalne 7 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi