Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Napisano 23 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 Trickers 10 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 24 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2018 11 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 24 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2018 Od tych „tanich” butów się zaczęło, . (Shoepassion) 5 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 24 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2018 EB 7 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 25 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2018 Herring 9 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 25 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2018 Bata 19 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Castorp Napisano 25 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2018 Herring 5 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 25 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2018 Bata To żart, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2018 35 minut temu, zimmermann napisał: To żart, nie? ciężko uwierzyć, ale to nie żart - sam się nieraz zastanawiałem skąd te buty znalazły się w tym sklepie. około 4-5 lat temu, pojechałem kupić buty dla mojego synka, bo podobno likwidowali sklep i była wyprzedaż. Rzeczywiście, znalazłem dla dziecka buty, ale zerknąłem na dział męski. Na krawędzi regału stały ten właśnie egzemplarz - mimo że to 44, czyli większe o 0,5 od mojego rozmiaru, przymierzyłem i już ich nie oddałem. Wyprzedaż w sklepie sprawiła że cena na półce to 199zł, ale przy okazji likwidacji sklepu wszystko było o 50% taniej... Opisane w środku po włosku, ale logo Baty jest 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 25 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2018 Moje drugie „tańsze” buty. (Shoepassion) 5 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Łukasz85 Napisano 25 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2018 Yanko 6 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 25 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2018 Meerminy 7 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Avallach Napisano 26 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 Berwick 2 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 26 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 TLB 10 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 26 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 Vass 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 26 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 Loake 8 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Kupras Napisano 26 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 Debiut w wątku 🙂 Loake 1880 Tarantula 11 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Łukasz85 Napisano 26 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 Zack Roman 8 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 27 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2018 Przesadziłem? 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 27 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2018 Majkel Dziakson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 27 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2018 3 godziny temu, mosze napisał: Majkel Dziakson Auuuu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 28 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2018 Yanko 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 28 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2018 VASS-y z ostatniego GMTO. Dzisiaj miało miejsce premierowe wyjście: 23 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 28 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2018 Jaki to kolor i skóra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 28 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2018 Gold museum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi