Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 23 Lipiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2018 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 23 Lipiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2018 AS 4 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2018 Urlopowo - tak, paski są zielone 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 24 Lipiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2018 Red Wing Moc toe - zasłużone dobre opinie. Polecam z czystym sumieniem. 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 24 Lipiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2018 AS dzien 2 4 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 25 Lipiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2018 AS po raz 3... co bedzie jutro? 2 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 26 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2018 Vass 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wectra Napisano 26 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2018 Florsheim Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 26 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2018 Byly ASy czas na Vassy 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 26 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2018 Piękne buty. Naprawdę, nie ma potrzeby dobierania do nich "odważnych" skarpetek, zwłaszcza do stroju biznesowego, bo odważne w tym kontakście równa się odpustowe w oczach wielu; w moich na pewno. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 26 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2018 @Mateo86 Buty super i skarpetki też mi się podobają:) zgrana para. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 26 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2018 Godzinę temu, De Lasalle napisał: Piękne buty. Naprawdę, nie ma potrzeby dobierania do nich "odważnych" skarpetek, zwłaszcza do stroju biznesowego, bo odważne w tym kontakście równa się odpustowe w oczach wielu; w moich na pewno. ja chętnie zobaczę jak Ty dobierasz skarpety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 26 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2018 Godzinę temu, Piotrwawa napisał: ja chętnie zobaczę jak Ty dobierasz skarpety. Jeśli chodzi o strój biznesowy to kolega ma rację , w pozostałych przypadkach może być ok , widać tylko spodnie więc ciężko ocenić . Dla mnie zbyt różowe , moja 3 letnia córka lubi ten kolor 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiolab8000s Napisano 26 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2018 W dniu 23.07.2018 o 09:27, Mateo86 napisał: AS Mateo co to za model As przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 26 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2018 @audiolab8000s Henry II Były w ofercie Herring Shoes z ich linii właśnie pod tą nazwą. Identyczny model przez ASa był kiedyś dostępny ale w linii Handgrade - model Keats. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 26 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2018 Piękne buty. Naprawdę, nie ma potrzeby dobierania do nich "odważnych" skarpetek, zwłaszcza do stroju biznesowego, bo odważne w tym kontakście równa się odpustowe w oczach wielu; w moich na pewno.Myślę, że nie o to chodzi w tym wątku by krytykować czyiś gust. Jest to niesmaczne.Jest wątek o skarpetkach i tam jest miejsce do wymiany poglądów w takim temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 26 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2018 6 godzin temu, Szydlowsky napisał: Jeśli chodzi o strój biznesowy to kolega ma rację , w pozostałych przypadkach może być ok , widać tylko spodnie więc ciężko ocenić . Dla mnie zbyt różowe , moja 3 letnia córka lubi ten kolor 😜 To że zgadzasz się z kolegą nie oznacza, iż ma racje:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 26 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2018 7 godzin temu, Mateo86 napisał: @audiolab8000s Henry II Były w ofercie Herring Shoes z ich linii właśnie pod tą nazwą. Identyczny model przez ASa był kiedyś dostępny ale w linii Handgrade - model Keats. Gwoli ścisłości dodam, że mówiąc identyczny można mieć na myśli wygląd cholewki. Zarówno kopyta (109 vs 53,48,19), jak i (najprawdopodobniej) rodzaj podeszwy (otwarty vs zamknięty kanał szycia) i rodzaj dobranej skóry będą się różnić w przypadku Henry II a Keats. To co opisane jako najprawdopodobniej wynika z prostej kalkulacji cen - podczas gdy Henry II to koszt ok. 400 funtów, modele Handgrade są wyceniane przez AS na prawie 800. Musi za tym iść lepsza skóra i wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 26 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2018 2 godziny temu, michau napisał: Myślę, że nie o to chodzi w tym wątku by krytykować czyiś gust. Jest to niesmaczne. Jest wątek o skarpetkach i tam jest miejsce do wymiany poglądów w takim temacie. A o co chodzi w tym wątku, jeśli nie o reagowanie na zdjęcia użytkowników? Niesmaczne. Mocne słowo, jak na użytkownika forum o ciuszkach; proponuję zluzować, skoro jest miejsce na lajki i serduszka, znajdzie się miejsce także na konstruktywną krytykę. Na marginesie, bo niektórym umyka - moja wypowiedź dotyczy wyłącznie stosowności pewnych elementów stroju biznesowego, nie czyjegoś gustu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 8 godzin temu, bratdominik napisał: Gwoli ścisłości dodam, że mówiąc identyczny można mieć na myśli wygląd cholewki. Zarówno kopyta (109 vs 53,48,19), jak i (najprawdopodobniej) rodzaj podeszwy (otwarty vs zamknięty kanał szycia) i rodzaj dobranej skóry będą się różnić w przypadku Henry II a Keats. To co opisane jako najprawdopodobniej wynika z prostej kalkulacji cen - podczas gdy Henry II to koszt ok. 400 funtów, modele Handgrade są wyceniane przez AS na prawie 800. Musi za tym iść lepsza skóra i wykonanie. 8 godzin temu, bratdominik napisał: Gwoli ścisłości dodam, że mówiąc identyczny można mieć na myśli wygląd cholewki. Zarówno kopyta (109 vs 53,48,19), jak i (najprawdopodobniej) rodzaj podeszwy (otwarty vs zamknięty kanał szycia) i rodzaj dobranej skóry będą się różnić w przypadku Henry II a Keats. To co opisane jako najprawdopodobniej wynika z prostej kalkulacji cen - podczas gdy Henry II to koszt ok. 400 funtów, modele Handgrade są wyceniane przez AS na prawie 800. Musi za tym iść lepsza skóra i wykonanie. Oczywiście. Mając na myśli „identyczny” miałem na myśli stricte wykrój cholewki. W wyższej linii były inne kształty kopyt, tutaj tylko 109 i otwarty kanał szycia. Kilka modeli Keats widziałem ale w kordowanie. Poza tym Keats już niedostępne są, AS zaprzestało produkcji linii Handgrade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 Vass 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wectra Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 Loake 1880Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasjonat Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 18 godzin temu, Wectra napisał: Loake 1880 Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka Pytanie do Wectra. Czy to jest model Loake 1880 Buckingham ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wectra Napisano 28 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2018 Pytanie do Wectra. Czy to jest model Loake 1880 Buckingham ? Zgadza sieWysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 28 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2018 Yanko x TheShine 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi