Mateo86 Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2018 @Xune nie ma nad czym myśleć. Można się przyzwyczaić do tego typu zapięcia. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 14 Lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2018 Gaziano & Girling 6 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Opublikowano 16 Lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2018 Loake 11 8 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2018 @Mateo86, jestem pod wielkim wrażeniem Twoich zdjęć butów, a szczególnie kombinacji kolorystycznych ze skarpetkami i spodniami. Wszystko jest bardzo kolorowe, ale dobrze dobrane. Zdaję sobie sprawę, że przy kilkunastu parach butów, spodni i skarpetek kombinacji są tysiące. Czy masz jakieś swoje ulubione zestawy czy każdego ranka lecisz freestylem ?? Po drugie, czy będzie szansa zobaczyć jakieś Twoje zestawy od marynarki w dół ?? Cytuj
KrzysztofS Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2018 Yanko 915 CB oraz RR Dawn i spirit of ecstasy, a także z BMW X3 oraz poranną kawą. 2 3 Cytuj
Mateo86 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2018 @Żorż Ponimirski Mam swoje ulubione kombinacje kolorystyczne - np. brąz + zielony lub fioletowy + granatowe spodnie. Niemniej jednak nie mam konkretnych zestawów. Skarpetek mam z dwie szuflady. Ostatnio głownie jednolite, prążki ewentualnie jakiś mikrowzór. Te w romby, koła czy inne wzorki chwilowo czekają na swoją kolej. Garniturów też mam ok. 20 plus pełno spodni czy marynarek do zestawów koordynowanych, aczkolwiek takowych ostatnimi czasy unikam w dni robocze. Praktycznie każdego ranka jest to typowy freestyle - z zachowaniem zasady aby w pewnym sensie się to łączyło. Np. z kolorem poszetki, wzoru na krawacie etc. Takie klamrowe spięcie. Co do drugiego pytania - tzn mam zadebiutować w wątku CMDNS? Zastanawiam się nad tym. Najpierw muszę wymyślić formę prezentacji, zdjęcia lustrzanego odbicia w windzie robić nie będę. Poza tym poprzeczka w owym wątku jest tak wysoko zawieszona, że poległbym z kretesem. Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2018 9 minut temu, Mateo86 napisał: Co do drugiego pytania - tzn mam zadebiutować w wątku CMDNS? Zastanawiam się nad tym. Najpierw muszę wymyślić formę prezentacji, zdjęcia lustrzanego odbicia w windzie robić nie będę. Poza tym poprzeczka w owym wątku jest tak wysoko zawieszona, że poległbym z kretesem. Jeśli góra jest takiej jakości jak dol to bym się o nic nie martwił Szczerze mówiąc, to po prostu jestem ciekawy jak się ubierasz na co dzień. Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2018 Godzinę temu, KrzysztofS napisał: Yanko 915 CB oraz RR Down i spirit of ecstasy, a także z BMW X3 oraz poranną kawą. Dawn, na Boga! 3 Cytuj
KrzysztofS Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2018 9 minut temu, The-Bigwig napisał: Dawn, na Boga! sorry literówka. Cytuj
Rafix Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2018 Na sportowo - Diadora Heritage 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 20 Lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2018 Kolega @el-biczel odwiedził mnie w Nowym Yorku. Stefano Bemer & Saint Crispins 6 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 21 Lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2018 C&J 4 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 23 Lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2018 3 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Opublikowano 23 Lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2018 AS 4 12 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2018 Urlopowo - tak, paski są zielone 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Opublikowano 24 Lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2018 Red Wing Moc toe - zasłużone dobre opinie. Polecam z czystym sumieniem. 3 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Opublikowano 24 Lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2018 AS dzien 2 4 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Opublikowano 25 Lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2018 AS po raz 3... co bedzie jutro? 2 9 Cytuj
Wectra Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2018 Florsheim Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi