Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. el-biczel Napisano 23 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2018 Enzo Bonafè 5 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 23 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2018 6 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 23 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2018 11 godzin temu, wihajster napisał: Jak się ma do Olfe? Podbicie wysokie? czy niskie? W moim przypadku kopyto Rois jest lepiej dopasowane , wziąłem ten sam rozmiar co w Hiro . Przyszwa lepiej schodziła się w Olfe , ale but był dla mnie za luźny w śródstopiu , sprawiał wrażenie za dużego . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 23 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2018 Yanko 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 23 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2018 U mnie dziś bez okazji, ale będę mierzył garnitur po poprawkach i chcę dopasować długość i szerokość nogawek do tych butów. Świetne jest w nich to że kolor bardzo się zmienia w zależności od nasłonecznienia. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki Napisano 24 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2018 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 24 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2018 Meccariello 5 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. el-biczel Napisano 24 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2018 TJ 4 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 24 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2018 @el-biczel robisz coś z obcasami i krawędziami podeszw jak czyścisz (pielęgnujesz) buty? Na zdjęciach wyglądają na sterane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 24 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2018 5 minutes ago, Egonax said: @el-biczel robisz coś z obcasami i krawędziami podeszw jak czyścisz (pielęgnujesz) buty? Na zdjęciach wyglądają na sterane. Sam sobie odpowiedziałeś - w przypadku tych butów nie specjalnie W czarnych lub brązowych butach jest jeszcze prosto, bo zwykle obcas po prostu traktuję woskiem. W przypadku tych butów TJ obcasy i brzegi wybarwił bardzo delikatnie, więc dosyć trudno pokryć przebarwienia bez znacznej ingerencji w kolor. Weź pod uwagę, że zdjęcie było robione przy ostrym zachodzącym słońcu, więc efekt jest pewnie trochę przerysowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 24 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2018 Ja używam również kremu, a na obcasy daję dodatkowo wosk. Masz rację, z klasycznymi kolorami jest łatwiej 😜. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2018 3 hours ago, el-biczel said: TJ Sądząc po kroju i wykończeniu to Kielman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 25 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2018 TJ czyli Tadeusz Januszkiewicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 25 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2018 Wiosna ,lżejsze futerko i buty wiatrówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 25 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2018 (Shoepassion) 3 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 25 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2018 Loake 7 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 25 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2018 Yanko 3 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 25 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2018 @Mateo86, ktory to modela Loake? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 25 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2018 @adamW Trinity Cinnamon Suede z linii Export Grade 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 25 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2018 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 25 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2018 Z tikeja znalezione nie na tej półce co trzeba Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 25 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2018 @TDab trochę masywnie wyglądają przez taki sposób/taki montaż tej górnej części, ale za to są zielone u mnie #krzyśki 5 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 25 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2018 [mention=8637]TDab[/mention] trochę masywnie wyglądają przez taki sposób/taki montaż tej górnej części, ale za to są zielone u mnie #krzyśki 100% zgody, choć do najsmuklejszych i tak nie należą. Może spróbuję się poprawić Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wectra Napisano 25 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2018 FlorsheimWysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. el-biczel Napisano 25 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2018 Widzę, że wszędzie dzisiaj dobry dzień na monki! 4 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi